asiula_6_9_91 15.09.14, 11:10 Czy ktoś ma może wózek Jane model epic? Jak się sprawuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominiczka87w Re: Jane epic 15.09.14, 12:51 Jesli rozwazasz go tak jak pisalas w innym watku na zime to ja oobiscie go nie widze...nie za duze kola, choc moze i by daly rade, ale siedzisko jest dosc waskie. Mialam w ub roku slaloma reverse, synek mial wtedy 8m i byl na styk. Fakt jest dosc sporym dzieckiem ale np na ta zime go nie widze w tym wozku. Odpowiedz Link
porannajoga Re: Jane epic 28.10.14, 11:42 Kół jeszcze co prawda na śniegu w naszym Jane Epic nie miałam okazji sprawdzić ale co do siedziska nie zgadzam sie by było za wąskie, jak tak patrzę na wózki koleżanek jest akuratne. Spokojnie Kacperek ma miejscie więc i w kombinezonie się zmieści Odpowiedz Link
kabatka35 Re: Jane epic 20.11.14, 15:15 w końcu przyszedł nasz Jane Epic. Piekny, koloru Dune. Dla mnie bardzo elegancki, wygodny wózek.Jest bardzo szykowny, no nie moge się mamusie nacieszyć naszym Epic Odpowiedz Link
jprzeczek Re: Jane epic 25.11.14, 10:52 Tak z ciekawości zapytam, bo widziałam filmiki z tym wózkiem, czy ta konstrukcja jest stabilna? Nie szukam już takiego wózka, bo moje dzieco jest już duże, ale zainteresował mnie z uwagi na wagę. Odpowiedz Link
boryskowa Re: Jane epic 25.11.14, 13:59 Jestem ciekawa czy waga, która podaje producent jest prawdziwa. Odpowiedz Link
paapjka Re: Jane epic 18.12.14, 11:35 Lekki wózek, z cała pewnością. Producent nie może podawać błędnych danych wagi wózka, no co wy dziewczyny. Mamy Jane EPic od października, kilka spacerów za nami dopiero ale jestem zachwycona. Lekko, płynnie jeździ, mieści się w bagażniku, fajny wózek, serio Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Jane epic 18.12.14, 11:45 ale może nie wspomnieć, że podaje wagę samego stelaża. wielu producentów tak robi Odpowiedz Link