Dodaj do ulubionych

jeszcze raz Booklet

27.09.14, 09:51
- dla dzieci w jakim wieku go kupujecie? moj syn ma 19 mies

- czy przypadkiem ktoras nie chce go sprzedac, bo go chyba kupie, a wolala bym uzywany tanszy
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: jeszcze raz Booklet 27.09.14, 11:10
      Wystarczylo dopisac sie do wątku Magdy, po co tyle wątków o tym samym pozniej moderatorki mają więcej niepotrzebnej pracysmile a jak wiadomo dwie z nich potrzebują teraz więcej czasu i spokojusmile, dziewczyny piszą przeważnie w jakim wieku mają dzieci, mysle ze 19 msc to spokojnie się wóz nada, dla mnie booklet to cos miedzy bjcm gt a bj cm tylko ma lepsze parametry i mniej denerwujących detali które mają te oba razem wziętesmile ja sie zapatruje dla duzo starszego dziecka, z racji wymiarów siedziska i nie wiszącej budkismile
      A jak chcesz kupic to jest tez wątek "kupię".
      • asbi Re: jeszcze raz Booklet 27.09.14, 12:16
        powiedziala co wiedziala smile
        akurat oba watki znam, czytalam, ale liczylam na szybka i pewna odpowiedz.
        Chyba po to jest forum zeby sobie " pomarudzic"
        • gniesia007 Re: jeszcze raz Booklet 27.09.14, 12:21
          Forum jest po to by doradzić a nie pomarudzić, wątek do pomarudzenia tez jest jakby cosmile

• dominiczka87w Re: jeszcze raz Booklet 27.09.14, 12:42
          Trochę kultury w wypowiedzi by wypadało...zarówno ja w swoim wątku jak i Magda w swoim pisalysmy dla jakiego dziecka mamy bookleta.
      • monika_kas Re: jeszcze raz Booklet 27.09.14, 13:44
        gniesia007 napisała:

> Wystarczylo dopisac sie do wątku Magdy, po co tyle wątków o tym samym pozniej m
        > oderatorki mają więcej niepotrzebnej pracysmile a jak wiadomo dwie z nich potrzeb
        > ują teraz więcej czasu i spokojusmile
        , dziewczyny piszą przeważnie w jakim wieku
        > mają dzieci, mysle ze 19 msc to spokojnie się wóz nada, dla mnie booklet to cos
        > miedzy bjcm gt a bj cm tylko ma lepsze parametry i mniej denerwujących detali
        > które mają te oba razem wziętesmile ja sie zapatruje dla duzo starszego dziecka,
        > z racji wymiarów siedziska i nie wiszącej budkismile
        > A jak chcesz kupic to jest tez wątek "kupię".

wielkie dzięki Gniesia za zrozumienie kiss
    • agusia041 Re: jeszcze raz Booklet 27.09.14, 11:27
      Kupiłam dla dziecka 2,8 m-cy, bardziej z racji hobby niż rzeczywistej potrzeby, przeciętny 3 latek spokojnie się zmieści. U mnie booklet raczej długo nie zostanie, chcę jeszcze coś potestować póki młody chętny do współpracy wink
      • gniesia007 Re: jeszcze raz Booklet 27.09.14, 12:04
        Agusia luknij na gazetesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka