Pierwszy raz chcę kupić używkę - patrz wątek:
forum.gazeta.pl/forum/w,101614,154903993,154903993,Jaki_czolg_na_zime_dla_niemowlaka_.html
Wysyłam więc zapytania do sprzedających - na all, tablicy.
Niektóre osoby każą mi przyjeżdżać np. do W-wy by obejrzeć wózek choć piszę im uprzednio, że ja z Trójmiasta jestem....

i wolę z wysyłką....
Niektóre czynią uwagi, że mam za duże wymagania bo chcę dodatkowe zdjęcia (najczęściej z bliska) i nie odpowiadają na pytania.
Dzisiaj do południa miałam dwóch takich "gagatków" on-line.
Oto cytat z jednego:
"Znalazłem jeszcze pozłacane wentylki i tuningowe kokardki by wózek miał mniejszy opór powietrza przy spacerach ... najlepiej jak by wózek był 2013r i za 100 zł.
Pozdrawiam."
Dodam, że z gościem nie negocjowałam w ogóle ceny.....a pytałam jedynie o szczegóły dotyczące wózka....
Jedynie jedna z Forumek przysłała super opis wózka z bardzo dokładnymi zdjęciami
Nie myślałam, ze zakup używki to taka "ciężka" sprawa.....tym bardziej, że ja już na "ostatnich nogach" jestem i mogę rodzić w każdej chwili....
Muszę się chyba ogłosić we wątku dla chcących zakupić wózek
A Wy Dziewczyny gdzie najczęściej kupujecie używki oprócz Forum? Czy wybieracie bardziej oferty ze swego miejsca zamieszkania?
Ja nie ukrywam, że wolę dostawę do domu, nie lubię jeździć na oglądanie, teraz w moim stanie tym bardziej nie mam na to ochoty....
Najbardziej chciałabym kupić Emmę Smart Duo Combi tak do 900zł max - czy w tej cenie będą po 1 -2 dzieci czy to raczej nierealne???