Dodaj do ulubionych

Jedo Fyn Memo - pytanie

10.10.14, 10:16
Po wizycie w Swiecie Dziecka bylam niemal zdecydowana na ten wozek, ale poczytalam sobie opinie i o ile gondola jest chwalona, o tyle o spacerowce powtarzaja sie opinie, ze dziecko w niej "zjezdza" - czy to prawda?

Drugie pytanie: jaki wozek podobny do Jedo Fyn Memo moglibyscie polecic? Chodzi mi zarowno o parametry jak i o cene.
Obserwuj wątek
    • ela.dzi Re: Jedo Fyn Memo - pytanie 10.10.14, 12:47
      Moje niesiedzące dziecko zjeżdżało w spacerówce. W 2014 dodają wkładkę, która ponoć rozwiązuje ten problem. Wracam do spacerówki na zimę, zobaczymy jak będzie. Widzę sporo tych wózków, chyba raczej ludzie są zadowoleni.

Polskie wózki są średnio polecane. Spotkałam kilka, które wglądały na nowe a skrzypiały strasznie. Widziałam też zacinające się koła. Chyba ogólnie Jedo jest najbardziej polecanym polskim wózkiem.
    • kina82 Re: Jedo Fyn Memo - pytanie 10.10.14, 15:09
      Nowy czy może być używany? Generalnie w tego typu spacerowkach dzieci nie siedzące zjeżdżają. Mi spacerowka Jedo nie pasowała pod innym względem, tam jako oparcie jest dykta i wydawała mi się strasznie twarda, tapicerka nie amortyzowala tego, dodatkowo siedzisko jest dość wąskie, tzn to oparcie co jest pod plecami, tam są takie boczki i pomiędzy nimi jest dość wąsko. Jeśli może być używany to za cenę nowego Jedo kupisz wypasiona używana emmaljunge. Ja kupowalam używany Jedo i sprzedalam po okresie gondolowym choć na prawdę stelaż kochalam za amortyzację, za mega wielki kosz, za zwrotność. Gdybym miała kupować nowy Jedo to wybralabym używana emmaljunge.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka