Dodaj do ulubionych

zapp i odgłosy

26.11.14, 13:29
Wczoraj na spacerze myślałam, że to helikopter ląduje /mieszkam obok szpitala i lądowiska/ a tu niespodzianka - zapp sobie pomyka. Jeszcze nie słyszałam takich odgłosów.
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: zapp i odgłosy 26.11.14, 13:44
      tak słyszałam, że jest taki głośny... ale mojego pierwszego wózka - Graco Symbio chyba nie przebije wink
      • emakowka Re: zapp i odgłosy 26.11.14, 13:57
        Tak, Zapp to chyba najglosniejszy wozek, terkocze okrutnie,ale ja go tak lubie ze te odglosy mi nie przeszkadzaja, albo sobie wmawiam ze nie przeszkadzaja 😏
        • silke85 Re: zapp i odgłosy 26.11.14, 14:34
          mnie w bee wnerwia to że słychać kółka, jakbym miała mieć zappa to chyba musiałabym na spacery chodzic z zatyczkami w uszach big_grin
          • izi-76 Re: zapp i odgłosy 26.11.14, 15:21
            Oj tak jest to wkurzające , ale i tak lubię zappa mimo tych kółek , i na pewno jeszcze do niego wrócę wink Swoją drogą że Quinny nic z tym nie robi to się dziwie , to świetny wózek ale przez te kółka wiele osób do siebie zniechęca.
            • delphine_delphine Re: zapp i odgłosy 26.11.14, 21:11
              Oj, już bez przesady smile Biorąc pod uwagę jego kompaktowość, można mu to wybaczyć.
              W chwili terkotania, myśl o zaletach big_grin
              • hanna79 Re: zapp i odgłosy 26.11.14, 22:20
                Jeśli komuś nie zależy na przekładanym siedzisku, to nie trzeba wybaczać, bo te same zalety ma TFK Dot, a tak wściekle nie stuka, huczy, itp, a jest lżejszy, ma fajniejsza budkę i większe siedzisko tongue_out Po ponad pół roku użytkowania stwierdzam, że on w swojej kategorii jest genialny, ostatnio nawet ze śpiworkiem ED się sprawdził, a do tego wyglądał prześlicznie. No to mnie naszło na wyznania big_grin tongue_out
    • afroddytta Re: zapp i odgłosy 26.11.14, 21:25
      Dokładnie! Parę dni temu pisałam,że pędziłam z moim zappem po placu z płyt granitowych to przypadkowi ludzie prawie uciekali, bo brzmiało jakby jakiś pociąg się zbliżał smile

Dla mnie był to wózek podfotelikowy i w takim sensie sprawdził się super, jednak jak nawet z fotelikiem się zapowiadało nieco dłuższe przejście to już brała duży wózek. Jako spacerówka na typowe spacery to ja sobie tego w ogóle nie wyobrażam, jak można dużo przyjemniej spacerować w ciszy wink
    • jprzeczek Re: zapp i odgłosy 26.11.14, 23:54
      A ja myślałam, że volo terkocze na kostce brukowej. Teraz będę wypatrywać zappa żeby porównać z volo. A dzięki temu turkotaniu moje dziecko się odpręża i zasypia. Tak samo dobrze śpi przy szumiena włączonego okapu, czy przy odgłosach pracującej pralki.
      • tg76 Re: zapp i odgłosy 01.12.14, 23:13
        jakiś czas temu wybiegłam z pracy na ulicę bo słyszałam z oddali zbliżającego się zappa, myślałam, że to mój mąż z małym...i zaskoczyłam innego mokotowskiego zappawink
        -mąż na spacer do usypiania bierze zawsze zappa... szybko działawink
        • edek.z.krainykredek Re: zapp i odgłosy 02.12.14, 08:19
          potwierdzam, zapp to najgłośniejszy wózek ale bardzo, bardzo miło go wspomniam. miał idealnie wyprofilowane dla mnie rączki co dla osoby 158 wzrostu jest ważne
    • variuss Re: zapp i odgłosy 02.12.14, 09:22
      Taaak ten lomot trudno nawet z czyms porownac. Ale poza tym wozek jest genialny, mialam go chyba najdluzej ze wszystkich bo ze 3 lata i na pewno do niego wroce jak mu zrobia gumowe kola.

Podobno do zappa mozna przepiac kola z buzza, tak gdzies czytalam na jakims forum, moze zagranicznym- probowal ktos?
      • fela1977 Re: zapp i odgłosy 02.12.14, 09:30
        Może jakieś podkładki pomogłyby, kiedyś ktoś pisał o przekładkach z gumy czy pianki.
      • edek.z.krainykredek Re: zapp i odgłosy 02.12.14, 09:34
        Ja zakładałam pompowane koła. ale tylko na tylne bo przedniego koła nijak nie mogłam dobrać, to buzaa nie pasuje. Hałasował trochę mniej bo to przednie koło najbardziej dzwoni ale było i tak dużo lepiej. zajafajny terenowiec się zrobił ale nie był wtedy tak zwrotny bo jednak inny pochył wózka był i manewrować ciężej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka