mamabartka_2014 18.03.15, 21:56 Witam. Dwa tygodnie temu nabyliśmy BJCM Zip'a. Niestety euforia nie trwała długo, gdyż już zepsuły się w nim hamulce. Czy miał ktoś również podobny lub inny problem z tym modelem wózka? Reklamował ktoś może swojego zipa? Jak wygląda serwis BJ w PL? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 18.03.15, 22:16 serwis baby jogger jest bardzo fajny, relamuj spokojnie Odpowiedz Link
mamabartka_2014 Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 18.03.15, 22:28 Reklamowałaś już coś? Bezpośrednio przez serwis, czy przez sprzedawcę? U nas problem jest z praktycznie nowym wózkiem Niefartownie się zaczęła nasza przygoda z zipem Odpowiedz Link
martuska1982 Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 18.03.15, 22:35 Nie reklamowałam tylko dokupowałam w serwisie pasy do citi mini 3,ale dziewcyny reklamowały róże rzeczy na gwarancji i wszystko bez problemu szło. Będziesz musiała im wózek wysłać i naprawią wadę lub wymienia stelaż. No i można bezpśrednio, nie trzeba przez sprzedawcę. Odpowiedz Link
mamabartka_2014 Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 18.03.15, 22:48 A wiesz może jak długo trwa z reguły załatwianie takiej reklamacji przez serwis? Pech chciał, że akurat nasz drugi wózek (Hartan) jest akurat również w reklamacji i pojechał do Niemiec, więc jak odeślemy teraz zipa, to uziemimy się ze spacerami Odpowiedz Link
martuska1982 Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 18.03.15, 22:49 Oj,nie wiem. Zapytaj w serwisie, nie pamiętam teraz meila,ale może któraś dziewczyna napisze. Odpowiedz Link
mamabartka_2014 Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 18.03.15, 23:03 ok, jutro do nich zadzwonię mam nadzieję, że pójdzie sprawnie Odpowiedz Link
jotka_k Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 19.03.15, 08:09 reklamacje przebiegają bez zastrzeżeń w zasadzie, panowie starają się szybko i fachowo rozwiązać problem ja z Krakowa więc wózek odwoziłam i odbierałam osobiście, zazwyczaj była to kwestia 2-3 dni Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 19.03.15, 09:09 kiedys reklamowalam bude - wszystko poszlo sprawnie, bez problemow - trwalo to kilka dni. Odpowiedz Link
mamaruda Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 17.08.15, 08:59 Już jakiś czas temu zepsuł mi się hamulec,ale że nie jest mi niezbędny to czekałam na dogodny moment z reklamacja i bardzo dobrze, bo teraz mam problem z zablokowaniem podnóżka, muszę kilka razy składać i rozkładać żeby zaskoczył.wkurzona jestem na Maxa. Miała któraś z was ten problem. Odpowiedz Link
adwenczertajm Re: BJCM Zip - problem z hamulcami 25.08.15, 22:30 I jak przebiegła reklamacja? ja też mam problem z hamulcem, 3 miesiące od zakupu Czy tylko mi się wydaje, że jakość wykonania tych zipów jest tragiczna? Odpowiedz Link