Dodaj do ulubionych

Dostawka do Microlite toro

21.04.15, 19:53
No właśnie, czy jakaś uniwersalna będzie do niego pasowała.
Kupiłam już wózek z myślą o dziecku które ma się pojawić we wrześniu, bo skorzystałam z okazji wynalezionej przez jedną z forumek. Na razie pojeździ w niej sobie Julka ( 18 miesięcy obecnie) a jak się pojawi siostra na świecie to będę dla niej potrzebowała dostawki. Ta oryginalna Microlite jest strasznie droga. Nie zapłacę za nią przecież tyle co dałam za cały wózek uncertain
Obserwuj wątek
    • hasturek Re: Dostawka do Microlite toro 22.04.15, 22:45
      Niestety nie poradzę jaka pasuje poza oryginalną (sama jestem ciekawa).
      Sama mam model Superlite i na pewno nie pasują dostawki Mutsy i Baby Jogger. Podejrzewam, że do Toro również nie.
      • domimisia Re: Dostawka do Microlite toro 22.04.15, 23:01
        Może się znajdzie ktoś, kto dopasowal jakąś inną.
    • gniesia007 Re: Dostawka do Microlite toro 23.04.15, 18:50
      a jak mam takie pytanie powaznie bedziesz chciala 2 letnie dziecko wozic na dostawce? zupelnie bez wózka? czy masz w planie wozek podwójny?
      • domimisia Re: Dostawka do Microlite toro 23.04.15, 19:51
        Jeszcze nie wiem, wyjdzie w praniu smile Na początek zamierzam spróbować na dwa wózki. A o podwójnym pomyślę jak zobaczę że jest potrzebny. Najgorsze jest to że nie mam zupełnie miejsca na trzymanie wózków. W domu miejsca brak a na klatce ledwo się mieści mój jeden sad
        • gniesia007 Re: Dostawka do Microlite toro 23.04.15, 21:15
          To tym bardziej jeden wózek podwójny zajmie duzo mniej miejsca niz dwa wózkismile i pewnie byloby ci wygodniej miec oboje dzieciaczkow pod kontrola, bedziesz bardziej samodzielna z jednym wozkiemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka