Dodaj do ulubionych

Do posiadaczej gondoli MBUJ/Terrain - prośba

20.11.15, 14:55
Chodzi mi o folię przeciwdeszczową do gondoli Urban Jungle/Terrain, czy mogłybyście mi zmierzyć wymiar zaznaczony na zdjęciu? Bo chciałabym dokupić folię, a nie możemy ze sprzedającą stwierdzić czy jej folia będzie pasować na moją gondolę.
https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/96/68/20/01be622e2b.jpg
Chodzi o szerokość między tymi dwoma czarnymi, pionowymi przeszyciami.
Obserwuj wątek
    • hanna79 up 24.11.15, 11:46
      No na pewno ktoś ma tę gondolkę z oryginalną folią...
      • afroddytta Re: up 24.11.15, 12:29
        A to ja się przy okazji pytam, bo dziś byli u mnie ludzie oglądający UJ i chcą gondolę do niego kupić- jest tylko jeden rodzaj, czy roczniki się różnią? Łatwo to kupić?
        • hanna79 Re: up 24.11.15, 13:15
          O tych rodzajach to się na 100% nie orientuję, bo sama dopytywałam na forum. Ale wydaje mi się ,że do 2015 roku wszystkie mocowało się na te klipsy co widać po bokach. Od tego roku są całkiem inne. Do MBUJ i Terrain są takie same gondole. Węższe są do Swift i Duet czy Duo.
          Przez niepełny rok obserwowania allegro i olx, to były cztery gondole do MBUJ, z czego dwie naszych forumek, jedna była dziwna, bo pokrywka gondoli była bez tego podwyższenia przy budce.
          Ostatnio trafiłam brązową niedrogo i zaszalałam wink, pojeżdżę nią kilka miesięcy. Kocham mojego Urbasia big_grin
          • afroddytta Re: up 24.11.15, 13:18
            Tak im powiedziałam, że do tego roku to raczej był ten sam wózek i te same gondole. Pytanie tylko jak z zakupem.
    • hanna79 uo - do trzech razy sztuka ;) 30.11.15, 13:48
      Widzę, że "starsze" forumki z czasów gdy MBUJ był na topie, już tu nie zaglądają... wink
      • koala0405 Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 30.11.15, 14:06
        taaaa, starsze nie używają już gondolek
        • hanna79 Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 01.12.15, 11:51
          No tak, tak, też racja wink choć nie trzeba używać, wystarczy mieć big_grin
      • acora Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 30.11.15, 16:37
        Napisz do kogos, kto sprzedaje gondolke na allegro/olx. Ludzie z reguly sa zyczliwi i pomagaja wink
        • hanna79 Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 01.12.15, 11:50
          Też już o tym pomyślałam, ale aktualnie nie bardzo jest do kogo pisać, no ale wykorzystałam jedną jedyna możliwość i zobaczymy... wink czy to będzie ten życzliwy big_grin
          • acora Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 01.12.15, 12:46
            A tak po prostu do everbaby może?
            • chubabubba Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 08.12.15, 15:19
              Zaraz Ci zmierze
              • chubabubba Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 08.12.15, 15:21
                34,5 a folia ma w tym miejscu od szwa do szwa 36 cm
                • koala0405 Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 08.12.15, 16:59
                  chybabubba - Ty chyba wszystkie wózki przerobiłaś patrząc na wiek dzieci
                  • chubabubba Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 08.12.15, 17:50
                    Troche tego bylo a urban jest jedyny z ktorym nie potrafie sie rozstacsmile tyle razy wystawialam i zawsze rezygnowalam ze sprzedazysmile
                    • afroddytta Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 08.12.15, 21:22
                      A ja jednak swojego pożegnałam, choć do koleżanki poszedł (która się w nim zakochała smile), a teraz dowiedziałam się, że siostra moja w ciąży, więc możliwe że koło zatoczy i wróci jednak na łono rodziny big_grin
                      • chubabubba Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 11.12.15, 10:06
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bg/xj/e32j/CBGtbT8RBFjnBzKNjB.jpg

Afro ja go wystawilam na sprzedaz,wymienilam detki,zamontowalam gondole,wsadzilam Leniaka i sie zakochalam na nowo czyli zostalsmile wlasnie musze spacerowke zamontowacsmile
                        • acora Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 11.12.15, 10:26
                          Nie boisz, sie, że malutka wypadnie? Mój, jak zaczął tak robić, to kilka dni poźniej wyturlal sie z wozka prawie (pupa do gory i lecimy w bok). Bylo szybkie szukanie spacerowki smile
                          • chubabubba Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 11.12.15, 11:06
                            Ja jej nie moglam przesadzic bo jest bardzo drobna i pasy jej w spacerowce nie trzymaly.ale mloda dobrze wychowana nie wypadlasmile teraz juz jezdzi w spacerowce od pazdziernika tylko w stokke.zreszta 5sztukntak wozilam i zadne nie wylazlo gora chociaz proby bylywink
                            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bg/xj/e32j/mpGImG7uhF5p3ohVOB.jpg
                            • acora Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 11.12.15, 23:38
                              To moja pierwsza sztuka i w zasadzie od początku antywózkowa. Jeśli nie śpi w wózku to jest cyrk wink
                    • hanna79 Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 09.12.15, 11:53
                      A moja miłość do Urbana rozkwita na nowo big_grin Wcześniej jeździłam tylko spacerówką i było super, ale przy większym dziecku w mieście poręczniej było już jeździć mniejszym wózkiem. A teraz trochę niespodziewanie (trafiła mi się tanio gondolka), jeżdżę wersją głęboką i achhh... tyle radochy wózkowej nie miałam dawno big_grin (a w domu stoi jeszcze Cam i Marita, i Dot jako stelaż pod fotelik)
                      Ps. Choć wielkość gondoli MBUJ przy Maricie nie powala wink
                • hanna79 Re: uo - do trzech razy sztuka ;) 09.12.15, 11:46
                  chubabubba dziękuję Ci bardzo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka