Dodaj do ulubionych

Maxi Cosi Mura

26.11.15, 13:10
Co powiecie o tym zestawie??

allegro.pl/mura-3-plus-3w1-2015-maxi-cosi-cabrio-kolory-i5412101989.html
Chodzi mi szczególnie o spacerówkę. Czy to jest spacerówka typowa dla 3w1, że będzie dobra do ok 1-1,5 roku? Bo wygląda na nieco większą, na żywo jej nie widziałam. Czy nada się dla starszego dziecka? Rodzę w kwietniu, więc przez wiosna-lato-jesień dziecko będę wozić w gondoli a na zimę przesiądziemy się pewnie do spacerówki. Za te pieniądze chciałabym spacerówkę nie na parę miesięcy tylko na troche dłużej. Miałam na oku nowy zestaw quinny buzza, ale spacerówka mura wydaję się większa.
Poradzicie?
Obserwuj wątek
    • gochalodz Re: Maxi Cosi Mura 26.11.15, 15:52
      Jest nawet taniej
      www.mulan.pl/mura-plus-4-maxi-cosi.html
      www.mulan.pl/gondola-do-wozka-mura-pus-i-elea-maxi-cosi.html
      czy nowość Stella
      dino.sklep.pl/nowy/maxi-cosi-stella-2016-c-157_1765.html
    • martuska1982 Re: Maxi Cosi Mura 27.11.15, 03:12
      Dużo większa spacerówka mury nie jest od buzza. W sensie siedzisko, bo całośc to owszem, krowa taka. Ja rodziłam 19 maja i do tej pory moja córka (mała wcale nie jest jak na swój wiek) mieści sie spokojnie w gondoli mury i zimę w niej jak sądzę przejeździmy.
      Jednak spacerówka jesli ogarnie dwulatka to raczej własnie wiosennego lub letniego, bo dziecko urodzone zimą mając dwa lata w spiworku i grubym ubraniu raczej nie wejdzie.
      Dla mnie jest to wózek dodatkowy, kupiony z myslą o śniegu. Taki czołg. Lubię murą jeździć, bo prowadzi sie fajnie, pobija ok ale po kilku dniach z murą z ugla przesiadamy się do naszego wózka głównego. Znaczy ja, bo królewnie pewnie to bez różnicy w czym leży. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka