Dodaj do ulubionych

Brio go a fotelik

25.04.16, 11:47
Cześć dziewczyny, wie może któraś czy na stelaż brio go dałoby się wpiąć bez adapterów fotelik britax? Nie wiem jaki to jest dokładnie model, kupiłam go razem z britaxem b-dual i tam się wpina bez adapterów, na ten uchwyt gdzie siedzisko spacerowe.
Obserwuj wątek
    • ferrieha Re: Brio go a fotelik 25.04.16, 17:25
      Wydaje mi sie, ze instrukcja przewiduje konieczność adapterów, ale w domu sprawdzę smile
      • ferrieha Re: Brio go a fotelik 25.04.16, 19:53
        Sprawdziłam w instrukcji - niestety britax go potrzebuje adapterów do wpięcia fotelika britax. Dobra wiadomość jest taka, że do britaxa dodają te adaptery w gratisie, jeśli do brio ich nie masz, to na bank będą łatwe do zdobycia smile
        Jeśli brio miał inne rozwiązanie (choć nie sądzę), to tym bardziej tych adapterów by potrzebował.
        • gochalodz Re: Brio go a fotelik 26.04.16, 06:43
          www.kjopbarnevogn.no/no/artiklar/bilstolsadapter-brio-go-til-britax.html
          • straggly Re: Brio go a fotelik 26.04.16, 08:58
            Dzięki Wam dziewczyny, nie mam jeszcze tego brio go, ale przymierzam sięsmile
            Jak tak z tymi adaptekami, to juz wolę maxi-cosi wpinac, który też mam na stanie.
    • skat_0 Re: Brio go a fotelik 26.04.16, 21:49
      mam brio go i fotelik r?mer britax baby safe plus shr, tak dokupowalam adaptery
    • enfik Re: Brio go a fotelik 27.04.16, 17:16
      Ja mam Britax Go Next. W zestawie były adaptery do ich fotelików. Dokupiłam adaptery do Maxi Cosi, które pasują też do fotelika Kiddy. No może prawie pasują, bo nieco fotelik się rusza na nich (lekko drga przód/ tył), ale oczywiście jest bezpiecznie wpięty.
      Moim zdaniem w zestwie z wózkiem powinnaś dostać adaptery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka