Dodaj do ulubionych

Britax go czy affinity

21.09.16, 14:17
Witajciesmile
Zastanawiam się nad spacerówka dla 6-miesiecznego dziecka. Chcę, zeby mial dobra amortyzacje i przekladane siedzisko. Po przeszukaniu forum fajne wydaja mi się britax go i affinity . Mam okazję kupic je w bardzo podobnej cenie. Wiem, ze jeden ma siedzisko kubelkowe a drugi rozkładane, ale oba rodzaje sa dla mnie ok. W go trochę mnie tylko martwi, ze nie jest rozkładane na płasko. No i teoretycznie jakbym chciala dokupić gondole to do go są po 1000zl...co jest trochę drogo. Czytałam ze go sa bardzo chwalone, ale afinnity tez polecacie. I teraz nie wiemsmile Co byscie wybrały?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Britax go czy affinity 21.09.16, 14:58
      miałam oba i nie ma porównania...oczywiście GO jest lepszy bo ma najlepszą amortyzację i wielgachny kosz na zakupy
      • s.cyp Re: Britax go czy affinity 21.09.16, 15:24
        A nie przeszkadzało Ci, ze siedzisko nie rozkladalo sie na plasko? I czy dziecko nie zjezdzalo z niego? Przy córce mialam navingtona cadet i strasznie mi zjezdala z siedziska i nie chcialabym powtórkismile
        • koala0405 Re: Britax go czy affinity 21.09.16, 15:53
          affinity ma siedzisko kubełkowe a Go ma normalnie rozkładane prawie na płasko i bardzo wygodne. W brio go synek spał po 3 godziny.
          • s.cyp Re: Britax go czy affinity 23.09.16, 10:56
            dzięki za poradę. Zdecydowałam się na GO, mam nadzieję, że to będzie dobry wybórsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka