Dodaj do ulubionych

Emmaljunga - zagraniczne olx

08.10.16, 09:51
Hej! Szukam emmaljungi na podwoziu duo s air. Oczywiscie uzywanej. Niestety,w PL szukaj wiatru w polu. Czy ktos z Was zna jakies zagraniczne olx, gdzie wybor bylby wiekszy? Mieszkam w Austrii, a tu emma nie jest zbyt popularna. Same maxi cosi i teutonie.
Obserwuj wątek
    • smoczy_plomien Re: Emmaljunga - zagraniczne olx 08.10.16, 12:23
      Podepnę się pod wątek. Ile może kosztować taka Emma? Ze 2 tys., czy może się udać mniej?
      • huda83 Re: Emmaljunga - zagraniczne olx 08.10.16, 12:27
        Ostatnio były na olx dwie takie emmy. Jedna z nieużywaną spacerówką - 3200, druga 1800 - używana w całości. Ale zanim zadzwoniłam już było po zawodach. Nowy Viking sama gondola kosztuje 2600. Zastanawia mnie mała popularność tego podwozia - coś z nim nie tak?
        • smoczy_plomien Re: Emmaljunga - zagraniczne olx 08.10.16, 20:46
          Hm, z miesiąc temu na olx były ze 4 Vikingi i też się zastanawiałam, czy coś z nimi nie tak, że nie rozchodzą się jak świeże bułeczki. Może jest jakaś ważna różnica między Vikingiem a Super Vikingiem?
          • karolinasob Re: Emmaljunga - zagraniczne olx 08.10.16, 23:10
            Ja mam na sprzedaz Emme Edge Duo S ale na piankowych kołach. Rewelacyjnie sie nim jeździ i ma super amortyzację. Sprzedaje bo kończę wózkowanie. Piankowe koła sa lżejsze a w jeździe zbytnio nie ma różnicy. Jest to najlepszy wozek jaki miałam! Sprzedaje za 2tys. Stan bardzo dobry. Te wozki sa niezniszczalne. Tapicerka wyglada jak nowa, nie płowieje materiał. Naprawdę polecam.
            • karolinasob Re: Emmaljunga - zagraniczne olx 08.10.16, 23:14
              Viking jest wąski 53 cm a super viking 57 cm standardowo jak wszystkie Emmy. U nas te wozki po prostu nie sa tak mocno reklamowane jak inne marki. Cała Skandynawia nimi jeździ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka