Dodaj do ulubionych

Sklep hipkids

19.01.17, 13:29
Witam, czy któraś z Was miała moze do czynienia ze sklepem Hipkids? Chciałam stamtąd zamówić wózek i nie wiem czy mozna im zaufać jesli chodzi o gwarancję, ewentualny serwis itd... strona internetowa sklepu pozostawia wiele do zyczenia ;p
Obserwuj wątek
    • bianka_a Re: Sklep hipkids 20.01.17, 21:19
      hej hooo, ktoś coś może wie??? Hipkids.pl (czyli Baby Universe). Bardzo proszę o opinie smile
      • flower_v Re: Sklep hipkids 20.01.17, 21:47
        Było już o tym sklepie chyba w wątkach o BI. Raczej nie ciekawie z tego co kojarzę. ...
        • bianka_a Re: Sklep hipkids 21.01.17, 10:54
          W takim razie muszę przeszukać forum. Właśnie też mam takie "nieciekawe" wrażenie po pierwszym kontakcie z nimi...
    • claudia511 Re: Sklep hipkids 21.01.17, 16:14
      Ja tam kupowałam BI. Z uwagi na to, że kurier (na sortowni) pomylił paczki nie otrzymałam wózka, a paczkę innej osoby, dlatego prosiłam sklep o rozwiązanie problemu. Ogólnie się tym zajęli, chociaż na maile opieszale odpowiadali, a telefonicznie też nie wszyscy pracownicy wiedzieli o co chodzi. Dyskomfortem jest to, że właściciel mówi po angielsku (dla kogoś kto nie mówi biegle może być to problem) i dogadać się trochę po polsku, a trochę po angielsku nie idzie smile Ogólnie sprawa została pozytywnie zakończona. Później kontaktowałam się ze sklepem w związku z reklamacją BI - koła falowały - przysłali mi nowe koła i zabrali stare na swój koszt, jednak to problemu nie rozwiązało. Później wymieniałam z nimi wiele maili jednak problem był w tym, że producent nie widział problemu (bo skoro jeździ i wg nich nie wpływa na jazdę to ok) - sklep nawet przesłał mi maila, którego oni otrzymali od producenta więc stąd wiem jaka była postawa producenta.
      Podsumowując do sklepu nie koniecznie można się przyczepić, owszem w razie czego jest trochę problemu z kontaktem, ale bardziej przez barierę językową niż ich podejście.
      • bianka_a Re: Sklep hipkids 21.01.17, 22:10
        Moje obawy właśnie bardziej dotyczą nie tyle bariery językowej, co podejścia do klienta. Miałam tam zarezerwowany nowy BI ale teraz chyba zrezygnuję i kupię go w słowackim sklepie. Trochę mnie wkurzyło to, że po pierwsze wprowadzili mnie w błąd jeśli chodzi o gwarancję na wózek - od razu sobie myślę, że ciekawe co okaże się po zakupie:] Przy rezerwacji babka z obsługi (która jak się okazało już tam nie pracuje) zapewniała, że oferują gwarancję "door to door". A kiedy wczytałam się w regulamin to tam jest napisane zupełnie coś innego. No i właśnie kiedy przed zakupem chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat, to pojawiły się problemy z kontaktem ze strony sklepu. Nie wiedziałam, że właściciel nie jest polakiem i pisałam po polsku. Nie mam problemu z angielskim, ale fajnie by było jakby informowali o tym klientów, a nie mieli "gdzieś" ich maile i nie odpisywali. Odpisali mi dopiero jak się zaczęłam dopominać i sama napisałam po angielsku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka