Dodaj do ulubionych

Maxi Coś Stella opinie

20.07.17, 18:13
Czy są tu uzytkowniczki wózka Maxi Cosi Stella?
Szukam opinii o tym wózku w wersji 3 w 1.
Z tym że wpinac będziemy Cybexa.

Czy wózek jest lekki w prowadzeniu, podbijaniu, skretny?
Czy gondola nadaje się na sezon zimowy?
Czy siedzisko spacerowki nie jest umieszczone za nisko?
Będę wdzięczna za każda opinię 😊
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Maxi Coś Stella opinie 20.07.17, 20:48
      wlasnie kupilam ale jeszcze nie uzylam. na sucho jest skretny i zwinny, mura byla duzo ciezsza a tez mi sie dobrze jezdzilo. czekam tez na nowa gondole orie - wg opisu jest wieksza niz foldable (podobno nie jest taka zla). foldable kupuje na teraz uzywana.
      co do wpinania fotelika - besafe izi go nie klika a teoretycznie tez pasuje na mc. adaptery fotelika sa jakies krotkie i besafe sie blokuje - wchodzi ale nie zatrzaskuje. brakuje jakies pol cm do klikniecia. wpadlam na pomysl dorwania adapterow do starej mury bo ona miala dlugie adaptery. mocowania wygladaja tak samo, nie wiem jak wymiar.
      • agniesia774 Re: Maxi Coś Stella opinie 11.08.17, 21:29
        thea19 czy używasz już Stelli ?
        • thea19 Re: Maxi Coś Stella opinie 11.08.17, 21:37
          jeszcze nie, byc moze w koncu dzis urodze smile
          • thea19 wstepna opinia 28.08.17, 13:24
            zalety:
            wozek waski i miesci sie w kazde przejscie;
            dosc zwrotny, cichy, latwe wpinanie i wypinanie gondoli, nie potrzebna trzecia reka;
            podbijanie przyzwoite ale gorsze niz bjce bo raczka jest teleskopowa a nie lamana;
            atrakcyjna cena;
            dozywotnia gwarancja;

wady:
            z noworodkiem w gondoli dosc sztywny - z mura bylo podobnie, pozniej mocno zmiekla. na szczescie jest miekki materacyk, ja dolozylam jeszcze poduszke antywstrzasowa;
            stelaz niezle sie sklada na plasko ale z gondola zajmuje sporo miejsca w bagazniku;
            kosz dosc maly;

podsumowanie: przyzwoity, zgrabny wozek miejsko zakupowy, dobrej jakosci. jak przesiadziemy sie do spacerowki to ocenie konkretniej.
            • agniesia774 Re: wstepna opinia 29.08.17, 08:40
              Dzięki za opinie smile
              • thea19 Re: wstepna opinia 29.08.17, 16:46
                sam stelaz sklada sie na plasko
    • thea19 Re: Maxi Coś Stella opinie 29.09.17, 10:53
      odkrylam jeden, dosc istotny jak dla mnie minus: wypinanie kol ze stelaza wymaga uzycia plaskiego srubokreta poniewaz trzeba wcisnac w srodku guziki. w murze system byl prosty i nie wymagal noszenia narzedzi. jest to dosc upierdliwe gdy chce sie wozek spakowac do ciasnego bagaznika np.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka