Dodaj do ulubionych

spacerówka przodem do mamy

30.08.17, 09:04
Chcę kupić dla rocznego synka spacerówkę. Ważne by była możliwość montowania jej przodem do prowadzącego wózek? Ile jest takich modeli?
Póki co znalazłam joie mirus ale wydaje mi się, że ma za małe koła. Coś jeszcze byście mi poleciły???
Obserwuj wątek
    • gochalodz Re: spacerówka przodem do mamy 30.08.17, 10:27
      Bugaboo Bee
      Greentom upp
      Cybex Balios
      Maxi Cosi Stella
      Peg-Perego Book Plus
      Baby Jogger premier
      Jane Muum
      Britax go
      x lander (większość modeli )

Mnóstwo jest wózków z przekładanym siedziskiem i to są te wózki zazwyczaj z opcją gondoli. Lepiej kupić fajny wózek używany niż męczyć się z byle jakim.
      • martuska1982 Re: spacerówka przodem do mamy 30.08.17, 13:07
        gochalodz napisała:

> Bugaboo Bee
        > Greentom upp
        > Cybex Balios
        > Maxi Cosi Stella
        > Peg-Perego Book Plus
        > Baby Jogger premier
        > Jane Muum
        > Britax go
        > x lander (większość modeli )
        >
        > Mnóstwo jest wózków z przekładanym siedziskiem i to są te wózki zazwyczaj z opc
        > ją gondoli. Lepiej kupić fajny wózek używany niż męczyć się z byle jakim.

Xlander większosc? Do 2014 mniejszosc miala mozliwosc ustawienia siedziska przodem do rodzica, do 2010 to chyba nawet zaden, bo w xv/xq tą opcje własnie potem wporwadzili. Teraz az tyle ich wprowadzili nowych z taka ocpją? surprised
        xpulse xmove to na pewno, wiecej nie kojarze, bo nie śledze juz tej marki.
        • annulka79 Re: spacerówka przodem do mamy 30.08.17, 18:27
          No większość xlanderów bo z 4 aktualnych modeli tylko jeden jest bez przekładanego siedziska smile
          • martuska1982 Re: spacerówka przodem do mamy 31.08.17, 13:05
            annulka79 napisała:

> No większość xlanderów bo z 4 aktualnych modeli tylko jeden jest bez przekładan
            > ego siedziska smile

Bez przekładanego siedziska były xa xt x3 x1 xrun i z nowych xfit. Tylko jeden z nich został w ofercie?
            • annulka79 Re: spacerówka przodem do mamy 31.08.17, 19:37
              Znam stare i te niedawne modele xlandera. Niektóre są jeszcze do kupienia ale w NOWEJ ofercie pozostał x-run.
    • malgulekch Re: spacerówka przodem do mamy 30.08.17, 14:57
      Mamas&Papas Sola i Sola City, Armadillo Flip xt, a np. z Inglesiny - Trilogy
    • kasiamamaani Re: spacerówka przodem do mamy 30.08.17, 18:22
      Zobacz prosze moj watek, forum.gazeta.pl/forum/w,101614,163515600,163515600,Wozki_skladane_z_siedziskiem_przodem_do_rodzica_.html?visit=1 ja uwzglednilam jeszcze jeden istotny parametr - zalezalo mi, zeby wozek w ustawieniu przodem do rodzica dawal sie zlozyc w jednym kawalku, bo wkladam do bagaznika. Jezdze obecnie baby joggerem city versa gt i z calego serca polecam ten wozek - jest rewelacyjny - ma bardzo wysokie oparcie siedziska, dziecko siedzi w nim komfortowo, podnozek jest dosc dlugi, kosz na zakupy przepastny i dostepny z kazdej strony, kola chociaz wydaja sie nieduze sa w stanie przejechac po kazdej nawierzchni. Moj wysoki tata jest w stanie prowadzic go bez problemu. Buda fajnie zakrywa. Na plecach jest dodatkowa siatka do przechowywania np pluszaka czy jakichs lzejszych rzeczy. Troche sie obawialam siedziska kubelkowego, ale widac, ze corce jets baaaardzo wygodnie.
    • murmle22 Re: spacerówka przodem do mamy 31.08.17, 07:10
      Póki co waham sie pomiędzy Maxi cosi stella a Peg Perego Book Pop-Up Completo

czy waszym zdaniem są między nimi istotne różnice, któryś z nich np. ma lepszą amortyzację, jest wytrzymalszy, bardziej zwrotny? Lepiej podbija?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka