Dodaj do ulubionych

Salezjanie

29.02.04, 23:53
Oglądałem dzisiaj reportaż w telewizji na temat wyłudzania kreytów przez
Salezjanów za pośrednictwem niewinnych parafian. Podano w reportażu, że z tych
własnie wyłudzonych kredytów powstał ośrodek w Tarnowskich Górach.

Nie no, jask juz ksieża kradną to już jest przegjęcie.
www.superwizjer.tvn.pl/archiwum/20040229/1.htm
Obserwuj wątek
    • forman5 Re: Salezjanie 29.02.04, 23:55
      Tak oglądałem bez początku,wspomniano nawet o ośrodku w Tarnowskich Górach.
      Zerknę póżniej na link.
    • Gość: adam Re: Salezjanie IP: *.uni.opole.pl 01.03.04, 10:59
      kończyłem szkołę salezjańską, więc mogę coś powiedzieć o tych ludziach
      (generalnie salezjanach, gdyż tarnogórskich nie zanm). to dobrzy wychowawcy i
      pedagodzy. lecz oczywiście wszędzie są ludzie skrzywieni i podli. najważniejsze
      jest czerpać z tego naukę, przestrogę.
      a jadąc samochodem zauważamy na drodze tylko krzywe słupy oświetleniowe, choć
      jest ich tylko ułamek procenta.
      pozdrawiam
    • loggic Re: Salezjanie 01.03.04, 13:50
      Przykro zaistnieć w mediach w taki sposób. Szkoda bo placówka podobno działa
      dobrze.
      L.
    • yasny Re: Salezjanie 01.03.04, 14:45
      Ciekawe, czy ma/mialo to wplyw na fakt wyniesienia sie wydzialu politechniki z rept.
    • drcarlos Re: Salezjanie 01.03.04, 16:55
      hmmmmm.....
    • donshrek Re: Salezjanie 06.10.14, 02:40
      Witajcie,
      slyszeliscie, ze proboszcz z winograd do tej pory nie kupil auta, bo podobno komornik siadl mu na konto w zwiazku z lubinsko-legnicka afera finansowa? Drugi news: podobno ten sam proboszcz gustuje w inteligentnych i potrafiacych dochowac tajemnicy gimnazjalistkach? Ktos cos widzial, slyszal? Pytam, bo nie wiem czy moge spokojnie puszczac dzieci do tego kosciola.
    • tade-k53 Re: Salezjanie 06.10.14, 22:11
      Prawda o świecie nie jest łatwa do przyjęcia, bo nasza duma ludzka nie pozwala nam przyznać się nawet przed samym sobą do tego, że być może całe życie żyliśmy w błędzie.
      Tyle zła nie było nawet za Dni Noego, dlatego polecam prawdę objawioną przez Boga i ostrzegam przed piekłem, do którego ludzie wpadają jak rzęsisty deszcz.
      Czy wiesz w jakich czasach żyjemy?
      tradycja-2007.blog.onet.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka