Gość: dr scott IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 22:18 moj ulubiony to chinski matrix : "Shaolin soccer"!!! jest cool, matrix sie kryje! ale chiniole maja fantazje!!! obejrzyjcie sobie! ***** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolek Re: ulubione filmy IP: 62.89.79.* 25.01.02, 12:21 ja tam nie lubie przemocy. wiec nie zobacze. ale od wczoraj jestem fanem osiolka ze Shrecka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: ulubione filmy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 14:38 Gość portalu: jolek napisał(a): > ja tam nie lubie przemocy. wiec nie zobacze. > > ale od wczoraj jestem fanem osiolka ze Shrecka! to nie zadna przemoc!!! to KOMEDIA!! film jest tak zaje#isty, ze sie nie da opisac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: ulubione filmy IP: *.wbp.zabrze.pl 25.01.02, 15:53 Gość portalu: jolek napisał(a): > ja tam nie lubie przemocy. wiec nie zobacze. > > ale od wczoraj jestem fanem osiolka ze Shrecka! yeah! shreck rulez! ale ten soccer tez jest niezly! bajerka! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: ulubione filmy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 19:40 Gość portalu: loggy napisał(a): > Gość portalu: jolek napisał(a): > > > ja tam nie lubie przemocy. wiec nie zobacze. > > > > ale od wczoraj jestem fanem osiolka ze Shrecka! > > yeah! shreck rulez! > ale ten soccer tez jest niezly! > bajerka! > L. loggy ogladales soccera??? coool nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: ulubione filmy IP: *.waw.cdp.pl 27.01.02, 15:20 a tam! nieprawda! NAJBARDZIEJ COOL JEST OSIOLEK ZE SHRECKA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: ulubione filmy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 17:55 Gość portalu: jolek napisał(a): > a tam! nieprawda! > NAJBARDZIEJ COOL JEST OSIOLEK ZE SHRECKA!!!!!!!!!! dobra, shreck tez byl cool, ale obejrzyj sobie ten soccer!!! ja to juz cztery razy ogladalem + najlepsze urywki w nieskonczonosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra4 Re: ulubione filmy IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 15:08 a ja itak najbardziej lubie Swobodnego jezdzca... (obejrzalem go 23 razy) niestety niewiem czemu w tarnogurskich wideotekach niema zadnych szans zeby dostac choc troszke starsze filmy nadczym bardzo ubolewam...:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: ulubione filmy IP: *.waw.cdp.pl 30.01.02, 17:47 no wlasnie. wszyscy gonia tylko za nowosciami i za wysokimi cenami. a co np z filmami z lat 70-tych? mozna sobie pomarzyc.....albo czekac az raz na 10 lat tvp cos pusci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra4 Re: ulubione filmy IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:55 dokladnie... ja czekalem 4 lata az puszcza Bullitt w tv i sie doczekalem bo dzis obejrze...(rok produkcji 68) byl to pierwszy film w ktorym zfilmowano poscg na stromych ulicach sanfransisco... (heh pozniej juz to w chyba 1000 filmach powielono ale ten byl pierwszy) wlasciwie to 12 minutowa sekwetncja poscigu przeszla do historii kina (oskar) no i na te auta zwroocie uwage... teraz juz nierobia 500 konnych potworow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: ulubione filmy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 18:27 moim kultowym filmem jest natomiast "Tylko dla orłów". widzialem to chyba z 20 razy... wspanialy film Odpowiedz Link Zgłoś