Gość: Dante Re: Ludzie....co Wy robicie IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 10:43 wlasnie, pisac te posty, bo juz nie ma o czym czytac...a zaleglych mi sie nie chce :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Ludzie....co Wy robicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 00:57 jak wszystko przeczytam, to nie mam kiedy cokolwiek napisac. Ostatnio postawilam sobie za punkt honoru przeczytac caly slownik slaski bronkanotgelda. za jednym podejsciem nie ma szans:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ludzie....co Wy robicie 29.12.03, 23:38 mnie wciagnela gierka NFS Underground, na szczescie juz ja przeszedlem to beda pisac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Ludzie....co Wy robicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 00:06 śpimy Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ludzie....co Wy robicie 23.02.04, 22:09 no wlasnie! co wy robicie!! do spisu powszechnego forumowiczow wpisalo sie tyle osob, a tu teraz nikt nie pisze :( Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Ludzie....co Wy robicie 23.02.04, 22:29 ja np slucham muzyki:> i siedze na gg:PP Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ludzie....co Wy robicie 25.02.04, 17:40 anya6 napisała: > ja np slucham muzyki:> i siedze na gg:PP mozesz suchac i pisac na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Ludzie....co Wy robicie 26.02.04, 12:15 nie wszyscy mamy dostęp do komp. Ja korzystam tylko w pracy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ludzie....co Wy robicie 26.02.04, 17:55 magda_tg napisała: > nie wszyscy mamy dostęp do komp. Ja korzystam tylko w pracy:-) to korzystaj czesciej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Ludzie....co Wy robicie 27.02.04, 08:12 drcarlos napisał: > magda_tg napisała: > > > nie wszyscy mamy dostęp do komp. Ja korzystam tylko w pracy:-) > > to korzystaj czesciej ;P Najpierw praca, potem przyjemności:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_scott Re: Ludzie....co Wy robicie IP: *.jazzfree.ya.com 27.02.04, 08:15 pisac pisac :) przyjemnosci potem Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Ludzie....co Wy robicie 27.02.04, 08:22 Gość portalu: dr_scott napisał(a): > pisac pisac :) > > przyjemnosci potem Z reguły idzie się do pracy trochę popracować. I tak też jest w moim przypadku. A jak mam wolną chwilę to mogę wtedy zobaczyć co dzieje się np. na forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Ludzie....co Wy robicie 27.02.04, 08:30 Gość portalu: dr_scott napisał(a): > pisac pisac :) > > przyjemnosci potem Ale o czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_tg Re: Ludzie....co Wy robicie 27.02.04, 08:32 forman5 napisał: > Gość portalu: dr_scott napisał(a): > > > pisac pisac :) > > > > przyjemnosci potem > > > Ale o czym ? Pewnie o wszystkim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ludzie....co Wy robicie 29.03.04, 23:24 magda_tg napisała: > forman5 napisał: > > > Gość portalu: dr_scott napisał(a): > > > > > pisac pisac :) > > > > > > przyjemnosci potem > > > > > > Ale o czym ? > > Pewnie o wszystkim:-) a uo czym ze tukej nie szrobac??? np kaj sie Usia podziala??? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ludzie....co Wy robicie 29.03.04, 23:24 szkrobacz z nie szrobać.... ale mysla ze wicie uo co biega ;P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ludzie....co Wy robicie 29.03.04, 23:25 no nie no... w poprawce tysz błęda żech szczyloł.... szrobać tak mioł być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ludzie....co Wy robicie 30.03.04, 08:19 forman5 napisał: > Do klawiatury marsz ! właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Ludzie....co Wy robicie 28.03.04, 14:00 kiedys przewaga bylo ponad 500 postow, a dzisiej jeszcze trocha i bedzie 200..... do klawiatury marsz!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Ludzie....co Wy robicie 30.03.04, 08:20 kiedys pisalismy ponad 100 postow na dzien! Odpowiedz Link Zgłoś