lidka449 20.02.12, 18:32 Prosze o rade jak zachowywac sie na forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: kultura na forum 20.02.12, 18:38 Poczytaj regulamin/netykietę i zastosuj, no i nie karm trolli Odpowiedz Link
baba67 Re: kultura na forum 20.02.12, 20:25 Na tym forum jest alergia na ekspertow.Tak silna ze kiedy sie domorosly ekspert pojawia i zaczyna nauczac, kultura znika jak sen jaki zloty. Odpowiedz Link
minniemouse Re: kultura na forum 20.02.12, 23:49 Tu juz nie ma ekspertow, Babo. Tu co poniektorzy uslinie udaja takowych ale tylko im paluszek co rusz w gore strzela Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: kultura na forum 22.02.12, 17:13 Lidka,Lidka jaka ty jeszcze niewinna ..... Odpowiedz Link
lidka449 Re: kultura na forum 22.02.12, 17:53 voxave napisała: > Lidka,Lidka jaka ty jeszcze niewinna ..... tak by sie wydawalo Moja Droga Kobietko faktem jest jedynie,ze na tym forum zaledwie raczkuje staram sie byc mila,dobrze wychowana itp. tylko obserwujac te niektore rozmowki to nie wiem czy ze mna cos nie tak czy z innymi ludzikami ? Odpowiedz Link
beata_ Re: kultura na forum 22.02.12, 18:39 Wiesz... z "ludzikami" i "kobietkami" wszystko jest w porządku - czasem tylko zwieracze...yyyyyy... chciałam powiedzieć - nerwy puszczają Choćby na takie protekcjonalne i obłudne gadki, jak Twoja... Odpowiedz Link
lidka449 Re: kultura na forum 22.02.12, 18:51 beata_ napisała: > Wiesz... z "ludzikami" i "kobietkami" wszystko jest w porządku - czasem tylko z > wieracze...yyyyyy... chciałam powiedzieć - nerwy puszczają > Choćby na takie protekcjonalne i obłudne gadki, jak Twoja... > znaczy sie nie odpowiada Ci moja osoba juz mnie ocenilas przykro mi troche ( Odpowiedz Link
beata_ Re: kultura na forum 22.02.12, 20:09 Tak to już jest w życiu, że zawsze oceniamy i zawsze jesteśmy oceniani Nie zawsze tylko o tym od razu lub w ogóle mówimy. Nie zawsze też jest to ocena słuszna i nie zawsze "trwała" po pierwszym wrażeniu. A sposób mówienia/zwracania się do rozmówców i rozmówców in spe jest równie ważny i znaczący, jak mowa ciała, która siłą rzeczy w necie odpada Chciałam Ci tylko pokazać mechanizm ewentualnego puszczania tych tam... nerwów ) Odpowiedz Link
minniemouse Re: kultura na forum 23.02.12, 07:26 """juz mnie ocenilas przykro mi troche (""" .............................................................................................. tiaaa, strasznie, juz ci uwierzylam. znasz takie powiedzenie- "jak cie widza tak cie pisza?" - no to tak cie wlasnie widza, LIDKA. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: kultura na forum 22.02.12, 23:18 Lidka--na forum jestes jak na ringu nigdy nie wiesz z której strony padnie cios. Zawsze garde miej podniesioną wysoko(zasłoń sie jak bokser przed ciosem) Odpowiedz Link
baba67 Re: kultura na forum 23.02.12, 08:58 I nawet jesli sie jest naprawde kulturalnym czlowiekiem(nie zebym sama siebie za taka osobe uwazala) to i tak moze spotkac sie z agresja niekiedy starannie zamaskowana tylko dlatego ze sie nie zgadza z cudzym zdaniem.Osobnikow traktujacych oponentow jako osobistych wrogow jest sporo choc akurat to forum to jeszcze kaszka z mleczkiem. Najsympatyczniejsze sa fora kulturalne milosnikow tworczosci wszelakiej, najbardziej traumatyczne sa nazwane przeze mnie roboczo sekciarskimi typu moherowego badz ateistycznego dla rownowagi, choc i tam bywa milo jesli zgadzasz sie calkowicie z linia prezentowana przez adminow. Odpowiedz Link
lidka449 Re: kultura na forum 23.02.12, 16:24 voxave napisała: > Lidka--na forum jestes jak na ringu nigdy nie wiesz z której strony padnie cios > . > Zawsze garde miej podniesioną wysoko(zasłoń sie jak bokser przed ciosem) Tak Droga Voxiu nalezy byc czujnym zbytni sie nie odslaniac Odpowiedz Link
voxave Re: kultura na forum 23.02.12, 17:03 Lidka--wlasnie tak--ale bądź ciekawa i spontaniczna Odpowiedz Link
minniemouse Re: kultura na forum 23.02.12, 23:32 """Lidka--wlasnie tak--ale bądź ciekawa i spontaniczna """" .................................................................................................................. Ja bym jeszcze dodala - i UCzCIWA - , bo czlowiek ktory jest uczciwy nie ma powodu zeby obawiac sie tych, parafrazujac, "znienacka ciosow i nieppodziewanych chwytow", nie musi takze pamietac misternej sieci klamstewek ktore naplotl to tu to tam dla prowokacji, chocby, lub- na pocztak Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: kultura na forum 24.02.12, 05:09 Mini----Jak bedzie uczciwa, to bezbronna---zaraz ja Minni dopadnie )))))) A Minni ma patent na prawde i uczciwośc. Odpowiedz Link
minniemouse Re: kultura na forum 24.02.12, 08:42 """> Mini----Jak bedzie uczciwa, to bezbronna---zaraz ja Minni dopadnie )))))) > A Minni ma patent na prawde i uczciwośc.""" O nie. czlowiek uczciwy NIGDY nie jest bezbronny, a wrecz dokladnie odwrotnie, stoi za nim wielka potega bo PRAWDA. I zebys wiedziala Voxave, rozne rzeczy mozna o mnie powiedziec, ale jedno nie - ze klamie albo jestem obludna. pozdrowka Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: kultura na forum 24.02.12, 11:21 Mini--ja nie mowie,że jestes klamczucha----ale jestes drapieżca napadajaca na bezbronnych świeżych forumowiczów----i co ciekawe od razu ferujesz wyroki. Daj szanse każdemu---chyba że wpada na forum socjopata i ubliża pierwszej z brzegu osobie to nalezy go traktowac ostro.Buziaczki Odpowiedz Link
baba67 Re: kultura na forum 24.02.12, 12:20 Czasem szczerosc odbierana jest jako atak. Odpowiedz Link
majaa Re: kultura na forum 24.02.12, 13:34 Zależy w jakiej formie się tę szczerość komuś funduje Odpowiedz Link
nabakier Re: kultura na forum 24.02.12, 22:09 Bo Minnie po prostu taka jest, jaka jest, i nic na to nie poradzi. Siebie nie przeskoczy, więc nie wymagajmy od niej za wiele. Odpowiedz Link
nabakier Re: Przyganiał kocioł garnkowi... 03.03.12, 17:20 Ale przysmoliłaś, Beato Jak na dłoni widać, kto i dlaczego napadł na Lidkę. Pomyśl nad tym. Odpowiedz Link
beata_ Re: Przyganiał kocioł garnkowi... 03.03.12, 18:32 Ja przysmoliłam??? Wybacz, ale nawet nie wiem, co możesz mieć na myśli w kontekście znaczenia powiedzenia "Przyganiał kocioł... itd", a zwłaszcza tego, że odpowiadam TOBIE na wyrażoną przez Ciebie opinię o innej forumowiczce, wcale nie o Lidce. Jakoś nie widzę, żeby ktoś "napadł" na Lidkę - zadała pytanie i dostała odpowiedź, można powiedzieć, że poglądową Delikatnie mówiąc, niezręcznie zaczęła... Nie zakładam od razu, że ze złej woli - ot, potknęła się na wejściu i tyle. Ale tak na prawdę, kto może wiedzieć jak to z nią jest, oprócz niej samej Odpowiedz Link
nabakier Re: Przyganiał kocioł garnkowi... 03.03.12, 22:48 ...i nikt na nią nie napadł...hm...i niczego z niczym nie łączysz... no to pewnie już nie zobaczysz Odpowiedz Link
beata_ Re: Przyganiał kocioł garnkowi... 03.03.12, 23:10 Zatem kto według Ciebie napadł? I jeszcze może bezpodstawnie? Zwrócenie uwagi, to jeszcze nie napaść. Powtórzę - forumowiczka zadała pytanie i otrzymała odpowiedzi, tyle. No i z pewnością nie usiłuję łączyć i dopasowywać faktów, żeby odpowiadały mojej teorii... Ty zdaje się nadal nie widzisz tego, że zarzuciłaś komuś postawę, którą sama najczęściej prezentujesz. I tylko TEGO dotyczył mój post "garnkowy". Ty zaś próbujesz dorobić do tego teorię użytkową... Po co? Żeby odwrócić uwagę od siebie Odpowiedz Link
minniemouse Re: kultura na forum 25.02.12, 03:00 """Daj szanse każdemu---chyba że wpada na forum socjopata i ubliża pierwszej z brzegu osobie to nalezy go traktowac ostro.Buziaczki """ Ja daje kazdemu. ale tez nie przesdzajamy z tymi szansami, bo w koncu "kon jaki jest, kazdy widzi" Powiedz sama Voxawe, UCZCIWIE, czy masz jakies ZLUDZENIA co do intencji osoby zakladajacej watek na forum S-V pt "Kultura na forum" i do tego z zapytaniem "jak mam sie zachowywac na forum s-v?" (no, kuzwa - jak??? no jak???) - bo ja nie. ALLES KLAR. od razu tez mam wyrobione zdanie na temat takiej osoby, i jej intencji. tylko UCZCIWIE, Voxave, UCZCIWIE... Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: kultura na forum 25.02.12, 03:50 Mini----ja te osobe znam z innego forum--dopiero weszla do jaskini lwa lub lepiej ---do gniazda os----- Jest prostolinijna i pyta--a my wyżarte juz bywalczynie powinnyśmy dać jej szanse oswoić sie z forum,potraktowac lagodnie. Czy to forum nie jest przypadkiem o dobrym wychowaniu-zachowaniu? Ale zapytala ----i co teraz sobie o nas pomyśli ? Odpowiedz Link
beata_ Re: kultura na forum 25.02.12, 05:34 voxave napisała: > Mini----ja te osobe znam z innego forum--dopiero weszla do jaskini lwa lub lepi > ej ---do gniazda os----- > Jest prostolinijna i pyta--a my wyżarte juz bywalczynie powinnyśmy dać jej szan > se oswoić sie z forum,potraktowac lagodnie. > Czy to forum nie jest przypadkiem o dobrym wychowaniu-zachowaniu? > Ale zapytala ----i co teraz sobie o nas pomyśli ? Przykro mi, ale udzielanie się na forum "grozi śmiercią lub kalectwem" Na każdym forum - w miarę swobodnym, tak jak gazetowe. Łagodne traktowanie nowicjusza - oczywiście, ale też i wskazówki czym może się "podłożyć" albo już "podłożył". Wydaje mi się, że nikt tu krzywdy dziewczynie nie zrobił... Może to, co powiem nie jest ładne, miłe i układne, ale... znasz/znamy tę osobę (i siebie wzajem przeważnie też) wyłącznie z forum, czyli jako wirtualny byt... Sama nie lubię o tym pamiętać, bo tak mam porobione, że ufam ludziom. Ale życie, co jakiś czas, kopniakiem w zadek wybija mi tę ufność z głowy. Na krótko, co prawda - ale jednak I jeśli "na żywca" jestem mniej ostrożna, bo w końcu widzę człowieka i słyszę, to w necie próg dla "dzwonków alarmowych" jest sporo niższy... Nie znaczy to, że doszukuję się Bóg_wi_czego... po prostu więcej widzę, bo mniej jest do oglądania niż w realu. Ot, paradoks taki Odpowiedz Link
minniemouse Re: kultura na forum 26.02.12, 00:51 """"> Mini----ja te osobe znam z innego forum--dopiero weszla do jaskini lwa lub lepi > ej ---do gniazda os----- > Jest prostolinijna i pyta--a my wyżarte juz bywalczynie powinnyśmy dać jej szan > se oswoić sie z forum,potraktowac lagodnie. > Czy to forum nie jest przypadkiem o dobrym wychowaniu-zachowaniu? > Ale zapytala ----i co teraz sobie o nas pomyśli ?"""" Voxave - NIE ODPOWIEDZIALAS MI NA PYTANIE, a to samo przez sie juz cos znaczy. Minnie Odpowiedz Link
lidka449 Re: kultura na forum 26.02.12, 01:36 poczytalam sobie,dzieki za krytyke pod moim adresem faktycznie nie potrzebuje taryfy ulgowej powodzenia w zyciu zycze i wiecej empatii dla innych Odpowiedz Link
minniemouse Re: kultura na forum 26.02.12, 04:05 A tak naprawde LIDKA449, to po co zalozylas ten watek i po co sie pytalas jak sie masz tu zachowywac? Czy wchodzac np do restauracji, kina, biura, gabinetu lekarskiego, apteki, centrum handlowego, salonu samochodowego, silowni, biblioteki, galerii artystycznej, a nawet - tramwaju, tez sie pytasz jak masz sie tam zachowywac? Czy po prostu wchodzisz, i dyskretnie obserwujesz co i jak? Minnie Odpowiedz Link
lidka449 Re: kultura na forum 26.02.12, 21:28 pytasz sie mnie po co poruszylam ten zdawaloby sie niepotrzebny temat odpowiadam : gdy znajdujesz sie gdzies od niedawna owszem obserwujesz ale i spytac nie zaszkodzi "wyznaje zasade koniec jezyka za przewodnika pozdrawiam... Odpowiedz Link
beata_ Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 26.02.12, 22:25 Wydaje mi się, że tak... ale mogę się mylić. Niektórych pytań, tak poza wszystkim, nie należy zadawać Odpowiedz Link
lidka449 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 26.02.12, 22:46 uwazam ze warto rozmawiac nawet na tematy, ktore nie kazdemu pasuja bladzic jest rzecza ludzka wazne wyciagac wnioski, uczyc sie na bledach Odpowiedz Link
beata_ Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 26.02.12, 23:40 Nie odpowiedziałaś na moje pytanie... chociaż... może ostatnie Twoje zdanie jest jednak odpowiedzią Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 27.02.12, 03:38 """bladzic jest rzecza ludzka wazne wyciagac wnioski, uczyc sie na bledach """ O swietnie! Wobec tego ja ci powiem czego ja sie nauczylam na swoich i cudzych bledach, nie tylko tu ale i na innych forach, zreszta - nie tylko w 'virtualu' ale takze w 'realu'. Pierwsza rzecza wiec tego ze, czlowiek ktory nie ma w sobie obludy i nic do ukrycia, nie prowadzi jakies dla siebie tylko korzystnej dwuznacznej gierki, i nigdy tez nie ma problemow ABY SZCZERZE I DO RZECZY ODPOWIEDZIEC NA zadane mu PYTANIA. Druga rzecz, tematy przez niego poruszane, nawet te kontrowersyjne, nie zbaczaja natychmiast w strone DYSKUSJI -SMIETNIKA, i to najbardziej z miejsca kwestionujacej INTENCJE AUTORA stojace za takim a nie innym tematem/argumentami. (tak jak to sie stalo z twoim ) Trzecia rzecz, sam autor ktory ma naprawde szlachetne i niewinne intencje, nie ma potrzeby manipulowania watku swoja osoba: ..................................................................... ""> znaczy sie nie odpowiada Ci moja osoba juz mnie ocenilas przykro mi troche ("" ..................................................................... - to jest po prostu zalosne. Te trzy rzeczy dzialaja idealnie aby wiedziec czy ma sie do czynienia z osoba uczciwa, PROSTOLINIJNA, majaca tak naprawde na celu prowokacje -czy nie Ty, Lidko, zes sie zarznela na samym poczatku w tej swojej wypowiedzi: .......................................................................................................................... """""lidka449 22.02.12, 17:53 Odpowiedz voxave napisała: > Lidka,Lidka jaka ty jeszcze niewinna ..... tak by sie wydawalo Moja Droga Kobietko faktem jest jedynie,ze na tym forum zaledwie raczkuje staram sie byc mila,dobrze wychowana itp. tylko obserwujac te niektore rozmowki to nie wiem czy ze mna cos nie tak czy z innymi ludzikami ? """"" ............................................................................................................................. Jak ktos sie stara byc "milym, dobrze wychowanym to nie nazywa innych "ludziki", to po pierwsze, po drugie, niby przyszlas tu po rade jak sie zachowywac, ale raczej widac wyraznie po powyzszej wypowiedzi ze tak jakby takiej rady nie potrzebujesz bo masz najwyrazniej juz ustalone zdanie na ten temat: ................................................................................................ """tylko obserwujac te niektore rozmowki to nie wiem czy ze mna cos nie tak czy z innymi""" ................................................................................................. (wydawalo mi sie ze NIE wiesz jak sie zachowywac????? i wlasnie dlatego pytasz??? bo "kto pyta, nie bladzi" ?????) No, "jak cie widza tak cie pisza", Lidko- sorry. Po prostu, zbyt sprzecznie informacje dajesz o sobie abym mogla uwierzyc w twoja niewinnosc i "prostolijinosc". Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 27.02.12, 05:06 Minnie-----forumowa celebrytko--rozsmarowalas zaLozycielke watku na asfalcie----tak wlaśnie lubisz --pozdrawiam cieplutko )))) Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 27.02.12, 05:30 """Minnie-----forumowa celebrytko--rozsmarowalas zaLozycielke watku na asfalcie----tak wlaśnie lubisz --pozdrawiam cieplutko )))) "" ................................................................................................................................. Na jakiej podstawie, Voxave, tak niefrasobliwie i bez wahania piszesz o mnie: "tak wlasnie lubisz" ???? O moze wcale NIE LUBIE? na jakiej podstawie tak twierdzisz? moze robie to, bo denerwuje mnie obluda i zaklamanie? I moze raczej nalezaloby sie blizej przyjrzec twojej kolezance co ja tak zazarcie bronisz, temu co tak dokladnie wyluszczylam w poprzednim watku, a nie mnie? Minnie Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 27.02.12, 23:43 minniemouse napisała: >> O moze wcale NIE LUBIE?< Nie chcem ale muszem? >> moze robie to, bo denerwuje mnie obluda i zaklamanie?< takie poczucie misji...znaczy...? >I moze raczej nalezaloby sie blizej przyjrzec twojej kolezance< Wiwisekcja ? Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 28.02.12, 04:04 > >> O moze wcale NIE LUBIE?< > > Nie chcem ale muszem? > > >> moze robie to, bo denerwuje mnie obluda i zaklamanie?< > > takie poczucie misji...znaczy...? > > >I moze raczej nalezaloby sie blizej przyjrzec twojej kolezance< > > Wiwisekcja ? ............................................................................. Kolejna moja sympatyczka sie odezwala, jak widze To tez o czyms swiadczy Minnie Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 28.02.12, 11:17 minniemouse napisała: >Kolejna moja sympatyczka sie odezwala, jak widze To tez o czyms swiadczy < O czym swiadczy? (jeśli to nie tajemnica) Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 29.02.12, 09:02 """ O czym swiadczy? (jeśli to nie tajemnica)""" ................................................................................................................. na przyklad o tym, ze poniewaz poprzednio w innych watkach nawet mocno ci sie narazilam, oczywste bylo (i jest ) ze popedzisz do tej Lidka- Voxave nagonki na mnie, bez zastanowienia sie czy mam racje, czy nie Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 29.02.12, 12:38 Minnie------niestety nie masz racji Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 01.03.12, 01:47 """Minnie------niestety nie masz racji"""" .................................................................................................................................... Voxiu - niestety mam, co juz kilka razy wylozylam bardzo dokladnie, i wybacz, " zyczliwe" zlotko, ale nie, NIE JA pierwsza zwrocilam tu uwage ze intencje Lidki w tym watku sa co najmniej watpliwe, jak rowniez jej kultura, tak ze jeszcze raz powtarzam - odpimpaj sie ode mnie juz pod tym wzgledem. A tak ponownie, przy okazji nie moge nie zwrocic okazji na fakt, ze jak na osobe szczycaca sie " wielka zyczliwoscia" wobec ludzi, jak rowniez twierdzaca ze jestes "szczera i prostolinijna", to nie jakos nie masz widze problemu aby zyczliwym, a jakze, tonem jadowicie mnie atakowac w kazdym prawie swoim poscie starannie przy tym unikajac albo zaadresowania zarzutow jakie wobec twojej ukochanej kolezanki i ciebie wysunelam, albo w ogole nie udzielajac odpwiedzi na pytania jakie ci zadalam. Wiec jak to z toba Voxiu jest, co?, naprawde taka "zyczliwa i szczera" jestes, czy jak sie pomalu tu okazuje, jednak z tej "zyczliwosci" saczy sie jakis jad i jakby taki jakis falsz? a taka rzeczywiscie mila i uczynna wydawalas sie na forum Spoleczenstwo nawet cie lubilam uwazasz ze taka Lidka nie moze nagle okazac sie bez "twarzy" mimo ze dlugo ja znasz, az tak warto ja na slepo bronic? """"Minnie----jak chcesz aby *nowy* sie zachowywal to najpierw ty sie zachowuj"""" ..................................................................................................................................... Wiesz co Voxiu, nawet jesli zalozymy ze zachowuje sie zle, to w/g zasad sv nie nalezy zaczac samemu klnac dlatego ze ktos do nas przeklina, wiesz? To raz a dwa, po RAZ OSTATNI mowie - nie znosze klamstwa i obludy: """"staram sie byc mila,dobrze wychowana itp. tylko obserwujac te niektore rozmowki to nie wiem czy ze mna cos nie tak czy z innymi LUDZIKAMI? """ """"> znaczy sie nie odpowiada Ci moja osoba JUZ MNIE OCENILAS, przykro mi troche ( """ ........................................................................................... (tiiaaa, to pisze osoba ktora przyszla sie spytac "jak ma sioe zachowywac na forum"......) no, mile panie, napisalo sie "LUDZIKI" zebralo sie konsekwencje, i kropka. a teraz zwarcam ci uwage Voxiu, ze dla osoby ktora ma czyste sumienie, taki ponizszy post nie jest NICZYM SZCZEGOLNYM, bo niby DLACZEGO? osoba z czystym sumieniem moze tylko sie ze mna w tym momencie ZGODZIC, droga Voxiu: """"Ja bym jeszcze dodala - i UCzCIWA - , bo czlowiek ktory jest uczciwy nie ma powodu zeby obawiac sie tych, parafrazujac, "znienacka ciosow i nieppodziewanych chwytow", nie musi takze pamietac misternej sieci klamstewek ktore naplotl to tu to tam dla prowokacji, chocby, lub- na poczatek""" pa, pa Voxiu. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 01.03.12, 04:39 Minni------tak sie sklada,że ja tez cie lubię----a napisalam nie po to aby sprawic ci przykrośc ale byś opanowala swój temperament. Nie oceniaj pochopnie nikogo po pierwszym watku czy poście do czego masz ogromne skłonności. Moglaś powiedziec:sorki zapedzilam sie i tyle ale ty brniesz dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 01.03.12, 07:05 """Nie oceniaj pochopnie nikogo po pierwszym watku czy poście do czego masz ogromne skłonności. Moglaś powiedziec:sorki zapedzilam sie i tyle ale ty brniesz dalej.""" Trudno nie brnac dalej jak co chwila spotykaja mnie jakies zarzuty ktore w gole nie ozdwierciedlaja rzeczywstosci. -ot, chocby teraz, napisalas "nie oceniaj pochopnie" a jeszcze przed chwila takze " rozsmarowalas na asfalcie" czy jakos tak. Chyba to "rozsmarowanie na asfalcie" najdobitniej swiadczy ze w zadnym wypadku nie byla to z mojej strony ocena POCHOPNA? i zapewniam cie ze tej DOKLADNEJ analizy dokonalam juz na wstepie. I nie, nie powiem zadnych "sorkow" poniewaz wierze ze mam racje. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 01.03.12, 15:55 Mini --jestem osoba dobrze wychowaną to jeszcze raz ci napisze--niepotrzebnie wyciagnęlas przeciwko mnie caly ealaborat bo nie o mnie tu chodzi. Chodzi o twoja wypowiedź w stosunku do Lidki. I to wszystko.Pozdrawiam Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 29.02.12, 21:35 minniemouse napisała: > """ O czym swiadczy? (jeśli to nie tajemnica)""" > ............................................................................... > .................................. > na przyklad o tym, > ze poniewaz poprzednio w innych watkach nawet mocno ci sie narazilam, > oczywste bylo (i jest ) ze popedzisz do tej Lidka- Voxave nagonki na mnie, > bez zastanowienia sie czy mam racje, czy nie Oj, Minnie, muszę Cię zmartwić Źle wydedukowałaś, nie jesteśmy w piaskownicy. Ja nie lubie nagonek i nigdy się do nich nie przyłączam. Nie jestem też pamiętliwa i ,,krzywdy" nie odreagowuję bezmyślnie Jednak sklerozy nie mam, więc pamiętam, że kiedyś zachowałas się względem mnie nieładnie, ale to przeciez nie ma związku z tym wątkiem. i nie musi się za nami wlec jak smród za wojskiem Tu żadnej nagonki na Ciebie (Lidka - Voxave) nie ma. Po prostu Vox zwróciła Ci uwagę na niestosowne słowa pod adresem Lidki. Miała rację, ja też tak uważam, więc wyraziłam swoje zdanie. Uważam, ze często jestes bardziej porywcza, niz sytuacja tego wymaga, co sprawia, ze kto Cię nie zna, może opacznie zrozumieć Twoje intencje, a ty wcale nie jestes zła To wszystko. W innych sprawach często się zgadzamy, więc skupmy sie na tym, co dobre Odpowiedz Link
minniemouse Re: Matylda.. 01.03.12, 07:15 Tak szczerze mowiac to zawsze mi potem bylo glupio ze tak na ciebie naskoczylam, i juz dawno powinnam cie byla przeprosic. do tej pory lezy mi to watrobie. A wiec przepraszam, Matylda ze tak na ciebie wtedy najechalam A teraz wracajac do tematu, bo zycie nie moze byc zbyt piekne A ja uwazam ze nie masz racji. Ze chyba jednak nie widzisz ze Lidka zachowala sie niezbyt grzecznie PIERWSZA, ze zawialo od niej pewna nieszczeroscia, ja sie owszem wtracilam ale wcale nie tak zaraz ostro jak to Voxia probuje naswietlic. Voxia sama nie jest taka znowu niewinna, mnie oskarza o "atak" ale poczytaj jak sama do mnie sie co rusz zwraca. nie zebym sie zaraz przejela, ale lubie sprawiedliwosc. Minnie Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Matylda.. 02.03.12, 15:27 minniemouse napisała: > Tak szczerze mowiac to zawsze mi potem bylo glupio ze tak na ciebie naskoczylam, i juz dawno powinnam cie byla przeprosic. do tej pory lezy mi to watrobie. A wiec przepraszam, Matylda ze tak na ciebie wtedy najechalam < Już nie pamiętałam o co wtedy poszło więc odszukałam tamten wątek, żeby spojrzeć na sprawę z dystansu no i okazało się, ze wtedy też zawiniła Twoja porywczość. Moje słowa przeczytałaś ale nie zastanowiłaś się nad ich sensem, nie zwrócilaś uwagi na ironię, bo działałaś szybko. Nie obraziłam sie wtedy, no, może byłam troszeczkę zła na Ciebie ale to już było dawno. Jak się jest na forum tak długo jak Ty, czy ja, to już sie zna stałych uczestników na tyle dobrze, zeby wiedziec kogo co interesuje, jakie ma poglądy, w którym wątku kogo się spotka, nawet można przewidzieć co ten Ktoś napisze Nowym trzeba dać szansę, zeby sie rozkręcili, zeby stali się sobą. Te ,,ludziki" Lidki wcale nie muszą być obraźliwe, równie dobrze mogą być pieszczotliwe Ja już się spotkałam z takim określeniem poza Forum. Odpowiedz Link
lidka449 Re: Matylda.. 02.03.12, 22:41 uwaga !!!! jezeli slowa kobietka i ludziki obrazily,zabrzmialy protekcjonalnie etc,etc to przepraszam nie tak to mialo byc ... a wyszlo jak wyszlo nic wiecej nie mam na swoja obrone jestem uczciwa i swoj honor mam nie bede sie pchac tam gdzie mnie nie chca proste i logiczne Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Matylda.. 03.03.12, 00:28 Daj spokój, Lidka To Forum publiczne i każdy może tu pisać, a poza tym Ty nie zrobiłaś nic złego. Nie masz się z czego tłumaczyć. Na pewno jest Ci przykro, ale się uodpornisz. Co nas nie zabije, to nas wzmocni, a forumowy trening przydaje się w realu Odpowiedz Link
beata_ Lidka... 03.03.12, 01:26 ... nie chodzi o to, żebyś zabierała zabawki i szła na inne podwórko Troszkę trzeba zwracać uwagę na to jak się mówi do ludzi, bo skutek może być nieoczekiwany. Tylko na to chciałam Ci zwrócić uwagę i to miałam na myśli mówiąc później, że uczestnictwo w forum "grozi śmiercią lub kalectwem" Zadałaś pytanie i wydaje mi się, że dostałaś na nie odpowiedź, bardziej obszerną i poglądową niż się spodziewałaś... Zobaczyłaś, jak może być odebrana twoja wypowiedź i jakie mogą być tego konsekwencje. I odtyczy to każdego forum i nie tylko - życia też Odpowiedz Link
minniemouse Re: Matylda.. 03.03.12, 01:46 """uwaga !!!! jezeli slowa kobietka i ludziki obrazily,zabrzmialy protekcjonalnie etc,etc to przepraszam nie tak to mialo byc ... a wyszlo jak wyszlo nic wiecej nie mam na swoja obrone jestem uczciwa i swoj honor mam nie bede sie pchac tam gdzie mnie nie chca proste i logiczne """ .......................................................................................................... zaraz, zaraz, bo jestem skonfundowana o co tu wlasciwie chodzi w tym wierszyku - ty przepraszasz, czy to my mamy ciebie przeprosic?? Minnie Odpowiedz Link
minniemouse Re: Matylda.. 03.03.12, 01:35 Wiesz co Matylda.... teraz to naprawde zaskoczylas mnie. Poprzednio napisalas: "Jednak sklerozy nie mam, więc pamiętam, że kiedyś zachowałas się względem mnie nieładnie, ale to przeciez nie ma związku z tym wątkiem." a teraz czytam i oczom nie wierze: ""> Już nie pamiętałam o co wtedy poszło więc odszukałam tamten wątek....."" wybacz wiec jesli mam watpliwosci co do twojej prawdomownosci. watek pamietasz, pamietasz ze zachowalam sie nieladnie, obie to pamietamy, ale nie pamietasz o co poszlo? hmmm, dziwne.. Nie bede sie wypierac ze zachowalam sie porywczo bo sie zachowalam, niemniej jednak w tamtej kwestii zdania nie zmienilam - zycze sobie tylko zebym mogla cofnac czas i wyrazic je ponownie ale ZNACZNIE grzeczniej. Natomiast "ludziki" Lidki - jak mawial serialowy Kaczor "zeby nie wiem jak sie krecic ... zawsze z tylu" - niestety NIE byly, nie sa i nie beda pieszczotliwe zeby nie wiem jak sie krecic. Minnie Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Matylda.. 03.03.12, 03:07 minniemouse napisała: >Wiesz co Matylda.... teraz to naprawde zaskoczylas mnie.< >wybacz wiec jesli mam watpliwosci co do twojej prawdomownosci. > watek pamietasz, pamietasz ze zachowalam sie nieladnie, obie to pamietamy, > ale nie pamietasz o co poszlo? hmmm, dziwne..< A co w tym dziwnego, Minnie? Pamiętałam, że do nieporozumienia miedzy nami doszło nie tak dawno. Nie pamiętałam co było powodem, nie pamiętałam tytułu/tematu wątku, więc przeszukałam za pomocą wyszukiwarki (ustawiając w/g daty) wszystko, co sama napisałam w ostatnich czasach, cofając się do tyłu, post za postem, na szczęście nie było tego dużo. Jak już miałam swoją wypowiedz to i wątek się znalazł, i Twoje słowa. Cała operacja zajęła może 3 minuty. Teraz opisałam drobiazgowo jak do tego doszlam, a to dlatego, żebyś zobaczyła jaka jesteś nieufna i na podstawie jakich drobiazgów potrafisz ubrac człowieka w złe cechy. Oj, Minnie, Minnie... znowu napisałaś szybciej, niż pomyslałaś. Gdybyś sie chwileczkę zastanowiła, to przecież nie napisałabyś tego, co wyżej Inteligentna jesteś >Nie bede sie wypierac ze zachowalam sie porywczo bo sie zachowalam, niemniej jednak w tamtej kwestii zdania nie zmienilam - zycze sobie tylko zebym mogla cofnac czas i wyrazic je ponownie ale ZNACZNIE grzeczniej.< Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki Ta sprawa rzeczywiście tak Cię dręczy? Czy ze względu na moją ,,krzywdę", czy może ze względu na Twój wizerunek? Tak czy inaczej zostawmy już tę kwestię... było, minęło... >Natomiast "ludziki" Lidki - jak mawial serialowy Kaczor "zeby nie wiem jak sie krecic ... zawsze z tylu" - niestety NIE byly, nie sa i nie beda pieszczotliwe zeby nie wiem jak sie krecic.< No i teraz zobacz sama... wchodzi na forum Nowy, otwiera na przyklad ten wątek... czyta... czy mamy prawo oczekiwać, że odbierze nas jak ludzi poważnych? Odpowiedz Link
minniemouse Re: Matylda.. 03.03.12, 06:16 """No i teraz zobacz sama... wchodzi na forum Nowy, otwiera na przyklad ten wątek... czyta... czy mamy prawo oczekiwać, że odbierze nas jak ludzi poważnych?"" Nie mam najmniejszych watpliwosci ze od poczatku watek byl prowokacja, wskazuje na to i tytul i zapytanie.. nastepnie, ton wypowiedzi jak i kontekst w jakim zostalo uzyte slowo "ludziki" rowniez nie pozostawia watpliwosci co do kultury autorki. I nie ma znaczenia jak nas odbiera, liczy jak sie sama zachowuje. Poki co, rady i docinki nie dotyczyly jej osobiscie tylko forum ogolnie, zwroc uprzejmie uwage ze samej Lidce nikt uwagi nie robil dopoki nie wyjechala PIERWSZA ze swoim nieuprzejmym komentarzem o "ludzikach". Wracajac natomiast co do mojej "nieufnosci" - wybacz zlotko ale ktos kto pisze ze 'sklerozy nie ma i pamieta ze kiedys tam nieladnie sie zachowalam" - nie, ze zdarza mi sie zanadto naskakiwac, zbyt gwaltownie reagowac - tylko wlasnie "nieladnie sie ZACHOWALAM" raczej swiadczy ze byl to pojedynczy przypadek. A jak pojedynczy, to wiadomo ktory, wiec jesli nawet musialas odszukac watek to tez wiadomo ktory. Wiadomo wiec o co chodzi. Nie czaruj mnie wiec teraz ze "musialas sobie przypomniec o co chodzilo" bo dobrze wiedzialas o co chodzilo. I zeby bylo jasne - czasami zaluje swojej FORMY WYPOWIEDZI ktora moze byc "porywcza" tak jak np bylo w twoim przypadku, ale nie w meritum sprawy, bo same moje instykty co do osoby i jej intencji l bardzo rzadko sie myla. Minnie Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Matylda.. 03.03.12, 15:33 minniemouse napisała: >Wracajac natomiast co do mojej "nieufnosci" - wybacz zlotko ale ktos kto pisze ze 'sklerozy nie ma i pamieta ze kiedys tam nieladnie sie zachowalam" - nie, ze zdarza mi sie zanadto naskakiwac, zbyt gwaltownie reagowac - tylko wlasnie "nieladnie sie ZACHOWALAM" raczej swiadczy ze byl to pojedynczy przypadek. A jak pojedynczy, to wiadomo ktory, wiec jesli nawet musialas odszukac watek to tez wiadomo ktory. Wiadomo wiec o co chodzi. Nie czaruj mnie wiec teraz ze "musialas sobie przypomniec o co chodzilo" bo do brze wiedzialas o co chodzilo.< NIE! Minnie, nie pamiętałam tytułu wątku ani jego treści. Forum nie zastępuje mi realnego życia, w ktorym mam co pamietać. Nie zbieram też haków na swoich rozmówców, więc nie umieszczam problematycznych wątków w ulubionych żeby móc je wytoczyć w odpowiedniej chwili przeciwko adwersarzowi, ja działo. Było DOKŁADNIE TAK, jak napisałam w poprzednim poście. Teraz albo uwierzysz, albo nie, wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link
minniemouse Re: Matylda.. 04.03.12, 02:00 ""Było DOKŁADNIE TAK, jak napisałam w poprzednim poście. Teraz albo uwierzysz, albo nie, wybór należy do Ciebie"" Nie no, az tytulu watku od ciebie nie wymagam, ani nawet dokladnie ktory to byl watek, ale mniej wiecej o co chodzilo, no nie- nie przesadzaj. "sklerozy przeciez nie masz" Minnie Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Matylda.. 04.03.12, 13:03 minniemouse napisała: > Nie no, az tytulu watku od ciebie nie wymagam, ani nawet dokladnie ktory to byl watek, ale mniej wiecej o co chodzilo, no nie- nie przesadzaj. "sklerozy przeciez nie masz" Temat uważam za wyczerpany Pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 28.02.12, 16:45 Matylda-----co jest z tymi lekarkami--na moim ulubionym forum jest tez taka jedna która jak sie tylko pojawie od razu wjedża ze stolem do sekcji i z kompletem nozy. Dlaczego ty Matyldo jestes taka przyjazna----coś ci jest ?)))))))) Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 28.02.12, 16:42 Mini-----dłużej znam ciebie niż ja-----nie wiem dlaczego nty jak i pare innych osob lu bia atak na pierwsza nową. Niech sie psycholog lub psychiatra wypowie. Nie jestes przyjazna i nie znamsz człowieka a juz twierdzisz że jest obłudna. Mini --opamietaj sie )))) Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 29.02.12, 08:58 """> Mini-----dłużej znam ciebie niż ja-----nie wiem dlaczego nty jak i pare innych > osob lu bia atak na pierwsza nową.""" momencik Voxiu. a moze bys tak wrocila do pocztaku watku, i uwaznie poczytala? nie przypominam sobie abym kogos "zaatakowala". Wrecz przeciwnie, zrobilam uwage nie majaca nic wspolnego z autorka watku, natomiast to wlasnie Lidka pierwsza wystosowala taka oto " kulturalna" epistole po swoim niby "niewinnym" wstepie na forum: """"""tak by sie wydawalo Moja Droga Kobietko faktem jest jedynie,ze na tym forum zaledwie raczkuje staram sie byc mila,dobrze wychowana itp. tylko obserwujac te niektore rozmowki to nie wiem czy ze mna cos nie tak czy z innymi ludzikami ? """" po czym bardzo sie dziwila i oburzala ze zostala za to skrytykowana. uprzejmie zwracam uwage ze nawet wtedy potraktowalam ja nie PIERWSZA, i lagodnie, nie powiesz chyba tez Voxiu ze moja uwaga ze "nalezy byc takze UCZCIWYM" - to jakis "atak"? a ty Voxiu, przypadkiem nie atakujesz???: ""A Minni ma patent na prawde i uczciwośc."" ""--ale jestes drapieżca napadajaca na bezbronnych świeżych forumowiczów----i co ciekawe od razu ferujesz wyroki."" (a ty nie ferujesz wyrokow co Voxiu?? ten "patent"...) ""--rozsmarowalas zaLozycielke watku na asfalcie----tak wlaśnie lubisz --""" tak ze moze bys tak od.. walila sie ode mnie Voxiu co, i na zakonczenie zycze troche wiecej obiektywizmu. Lidce tez. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 29.02.12, 12:40 Mini-----królowo--puściły ci nerwy---nikt na zadnym forum nie zaatakował Lidki tylko ty---to o czymś świadczy. Odpowiedz Link
nm.buba011 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 29.02.12, 13:05 minniemouse napisała: > tak ze moze bys tak od.. walila sie ode mnie Voxiu co - bo, zapewne możesz się trochę zirytować i... _____________________________________________________________________ minniemouse 13.02.12, 07:20 Daj spokoj Meduza, ... to znany tu wypelniony ciezkim, goracym gazem nadety balon ktory tak naprawde pojecia nie ma o s-v, (...) Minnie _____________________________________________________________________ Odpowiedz Link
mitko32 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 01.03.12, 19:40 minniemouse napisała: > tak ze moze bys tak od.. walila sie ode mnie Voxiu co, Okropne i przykre. Nie spodziewałbym się takich sformułowań na forum savoir-vivre... Raczej pod osiedlową budką z piwem (obok której tylko przechodzę, gwoli ścisłości). Odpowiedz Link
lidka449 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 27.02.12, 21:00 widze,ze moje posty przeszly u Ciebie gruntowna analize z kazdymi tak postepujesz ? i To jest wedlug Ciebie szczere i uczciwe ? powiedzialabym,ze to jest dopiero zalosne i tylko wstyd ze te slowa musze pisac na forum o tematyce savoir vivre Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 28.02.12, 16:48 Lidka--bo na forach wszystko jest odwrotnie----ha`ha lotnik ,kryj sie . Cwicz,uodportnisz sie a i zyczliwych ludzi nie brakuje. Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 29.02.12, 09:12 """> widze,ze moje posty przeszly u Ciebie gruntowna analize > z kazdymi tak postepujesz ? > i To jest wedlug Ciebie szczere i uczciwe ?""" ....................................................................................................................... A co, uwazasz ze gruntowna analiza czyjegos postu to rzecz nieuczciwa i nieszczera? lepiej jest przeleciec go po lebkach, olac autora bo kto by sie tam przejmowal co ten pajac naskrobal i jakie to jest wazne, co stara sie przekazac, w czym rzecz itd -kogo to obchodzi, hahahha? O kurde, to zes mnie oswiecila Lidka, a ja glupia myslalam ze uwazne czytanie i analiza postu jest wazna, teraz bede wiedziala ze bylam w bledzie, o dziekuje ze mnie uswiadomilas, krolowo! Teraz bede czytac byle jak, a zamiast gruntownej i szczerej analizy bede fakty przekrecac i manipulowac, thanks, Lidka! - jeste wielka! ""> i tylko wstyd ze te slowa musze pisac na forum o tematyce savoir vivre""" ............................................................................................................ masz racje - o jaki wielki wstyd, w koncu weszlas sie radzic jak sie tu zachowywac, ja tylko napisalam swoja opinie na podstawie twoch wypowiedzi, ale teraz widze ze moj blad polegal na zbyt "gruntownej i szczerej analize" - od zaraz postaram sie poprawic! Minnie > powiedzialabym,ze to jest dopiero zalosne > i tylko wstyd ze te slowa musze pisac na forum o tematyce savoir vivre Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 29.02.12, 12:42 Minnie----jak chcesz aby *nowy* sie zachowywal to najpierw ty sie zachowuj Odpowiedz Link
baba67 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 01.03.12, 07:37 To niech sie nowy nie zachowuje minoderyjnie. Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 01.03.12, 15:58 Baba----oj, zaszpanowalaś tym *minoderyjne*--chcesz abym cie zauwazyla ? Pozdrawiam)) Odpowiedz Link
baba67 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 01.03.12, 16:29 Kazda rodzina ma swoje slowka dla innych moze hermetyczne lub szpanerskie, akurat moja czasem tego uzywa.Nie chce sie chwalic znajomoscia slownika jezyka polskiego, slowo oddaje dobrze istote rzeczy- ktos sie kryguje aby zwrocic na siebie uwage bo czuje tej uwagi niedosyt.Osoba bez niedosytu wchodzi i obserwuje. Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 02.03.12, 00:59 Baba--nie idź ta droga ---nie znasz tego czLowieka ---ja nie znam ciebie i nic zlego o tobie nie powiem bo z jakiej racji. Bronie takiej ludzkiej a jak najbardziej kobiecej postawy----dobrego serca --wydawanie wyrokow po dobrym rozpoznaniu terenu. Nie gniewaj za zaskoczenie w użyciu maLo popularnego słowa w potocznej rozmowie Pozdrawiam. Zdarza mi sie obserwować pierwsze kroki nowego logina na forach i zawsze pomagam a nie atakuje--i nie jestem żadnym nadzwyczajnym czLowiekiem,ot ludzkim..... Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 02.03.12, 02:22 """i zawsze pomagam a nie atakuje--"" ................................................................................................................................. a to ciekawe, bo mnie to tu zaatakowas nie raz i nie dwa, i do tego do tej pory tej kwestii nie zaadresowalas. Tak samo jak faktu ze twoja cudowna Lidka PIERWSZA zachowala sie niekulturanie nazywajac nas tutaj LUDZIKI - trabie i trabie o tym fakcie TOBIE PROSTO W USZY, WYKLUWAM CI TYM FAKTEM OCZY a ty- nic. No a niestety zlotko, jak akcja taka reakcja, powiedzialo sie "ludziki" - posypaly sie reakcje. Jak wczesniej zwracalam uwage, normalne watki z normalnymi intencjami maja normalne odpowiedzi. Ten jest caly nienormalny, co bylo do przewidzenia czytajac sam tytul - ze to oczywista prowokacja. A twoja cudowna Lidka, ktorej tak bronisz, zamiast wykazac sie charakterem i przeprosic za te "ludziki" - co by dawno zrobil kazdy normalny "mily i dobrze wychowany" czlowiek - to w ogole zwinela bagaze i zostawila cie na placy boju - tez bardzo pieknie """mitko32 ""Okropne i przykre. Nie spodziewałbym się takich sformułowań na forum savoir-vivre... Raczej pod osiedlową budką z piwem (obok której tylko przechodzę, gwoli ścisłości)."""" ................................................................................................................................. moze sole trzezwiace przyniesc?? chociaz watpie ze naprawde potrzebne, sadze ze ta budka juz cie wystarczajaco zaprawila. kolejny przyklad zbierajacjej na wymioty obludy. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 02.03.12, 06:39 Minie----nie prowadze żadnej wojny z toba---nie pochlebiaj sobie---Lidka pisze sobie na innych forach i tam nikt ja nie sekuje. Baw sie dobrze ,pozdrawiam. Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 02.03.12, 09:23 ""Minie----nie prowadze żadnej wojny z toba---nie pochlebiaj sobie---Lidka pisze sobie na innych forach i tam nikt ja nie sekuje. Baw sie dobrze ,pozdrawiam. "" Voxave - jestes po prostu obludny TCHORZ, i tyle. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 02.03.12, 12:18 Mini---mysl sobie co tam chcesz---mnie wszystko jedno ,z toba ulubiona pajęczyca juz skończylam.Jestes w moim kokonie i gwałtowne ruchy nic co nie pomoga.Buziaczki Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 03.03.12, 01:18 ""Mini---mysl sobie co tam chcesz---mnie wszystko jedno ,z toba ulubiona pajęczyca juz skończylam.Jestes w moim kokonie i gwałtowne ruchy nic co nie pomoga.Buziaczki "" ................................................................................................................................. Alez oczywscie, Voxiu - tak konsekwentnie unikasz oodpowiedzi na te dwa powazne badz co badz zarzuty, poniewaz musialabys przyznac mi racje, ze rzeczywiscie nie pozostaje nic innego jak zakonczyc te sprawe. Pajeczyca Odpowiedz Link
baba67 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 02.03.12, 08:12 Nie znam tej osoby dlatego komentarz byl lakoniczny.Nie wiem jaka ona jest ale zachowanie jest minoderyjne. Szczerze mowiac, to niewiele osob moze z czystym sumieniem powiedziec ze nigdy sie tak nie zachowaly. Ja do nich nie naleze. Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 02.03.12, 12:21 Baba-----oki.oki robie do cie przyjazne gesty \/ Odpowiedz Link
nabakier Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 03.03.12, 17:25 Lidko, Minnie tak ma, a wspiera ja Baba67. Mnie tu też przywitały, że hej. One mają swoja piaskownicę, i nie wpuszczą do niej nikogo. nie widzą, że ludzie tu przyszli rozmawiać, a nie sypać sobie piasek do oczu. Tak, że nie Ciebie jedną to spotkało. Też zastanawiałam się nie jeden raz, co Minnie robi na forum s-v. Ona po prostu JEST Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 04.03.12, 02:11 """Jak na dłoni widać, kto i dlaczego napadł na Lidkę.""" ........................................................................................................ Dobra, starczy tego bo jeszcze chwila i znowu cos porywczo napisze JAK NA DLONI WIDAC ze na te biedna "niewinna" ofiare Lidke nikt nie napadl. Zachowala sie nietaktownie, to zwrocono jej uwage ze nie krytykuje sie innych jesli samemu nie jest sie w porzadku - BO NIE BYLA. I nie byla to zadna napasc - zwykle zwrocenie uwagi. KONIEC KROPKA !!!!!!! A ty Nabakier nie rob z igly widly. """Mnie tu też przywitały, że hej."""" ....................................................................................... Widocznie podobnie jak Lidka, nieszczeroscia zasluzylas na to. To dziala na zasadzie "jaka akcja taka reakcja", wiesz. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 04.03.12, 08:33 Mini---miej troche honoru i przymknij sie, bo ja tez zostalam przez ciebie napadnieta na innym forum jak tylko weszlam do netu. Nie jestes świeta krowa i ludzie mówia ci prawde w oczy. Nie licz na to że bedziesz traktowana na forach jak świeta krowa. Kolejna osoba pokazuje jaka jesteś. Odpowiedz Link
nabakier Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 04.03.12, 18:07 Voxave, każdy kogo Minnie "nie polubi" od razu jest z automatu zły: nieszczery, minoderyjny itd. Bo tak! I należy go niszczyć, w czym Minnie jest niewątpliwie niezła ;D Mówiąc prosto: ona jest niezrównoważona, brak jej panowania nad emocjami i wyczucia granic: w nienawiści rozpędza się i leci jak ćma do światła. To jeszcze można by zrozumieć, gdyby potrafiła się do tego przyznać i przeprosić. Ale tego nie potrafi. Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 04.03.12, 19:22 Nabakier-----to dla mnie nie nowina, od razu rozpoznalam chorobe psychiczna --powinna sie leczyć. Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 00:18 voxave napisała: > Nabakier-----to dla mnie nie nowina, od razu rozpoznalam chorobe psychiczna --p > owinna sie leczyć. Przepraszam, Pani Doktor. Jaka to jednostka wg. DSM IV. I KTO to jest chory? Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 03:48 Zas----siegnij do encyklopedii Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Specjalnie do Pani Dr. Voxave, MD, Psychiatry 05.03.12, 04:24 voxave napisała: > Zas----siegnij do encyklopedii Droga Pani Doktor. Żadna encyklopedia (od Wikipedii po Britannica) nie odpowie mi na pytanie kogo Pani Doktor Psychiatra Voxave (tylko MD? czy PhD?) ma na mysli diagnozując tak z forum chorobę psychiczną. Nadal nie otrzymałem odpowiedzi KTO jest chory i jakie konkretne rozpoznanie Pani postawiła, Pani Doktor. PS. Co to jest DSM IV wiem. Prosiłem też o sklasyfikowanie tej zdiagnozowanej choroby psychicznej wg DSM IV. I jeszcze jedno. Żaden psychiatra nie postawi rozpoznania na odległosć. Pani doktor jest evenementem na skalę swiatową. Odpowiedz Link
voxave Re: Specjalnie do Pani Dr. Voxave, MD, Psychiatry 05.03.12, 05:44 Zas.---widze ,że jestes mna zafascynowana--daj sobie spokój----i podpowiem--nie badź adwokatem diabla(znajdź w encyklopedii)Pozdrawiam. Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Re: Specjalnie do Pani Dr. Voxave, MD, Psychiatry 05.03.12, 22:30 1. Jestem mężczyzną. 2. Advocatus Diaboli występuję w procesach beatyfikacyjnych/kanonizacyjnych. Czyj proces beatyfikacyjny/kanonizacyjny ma Pani Doktor na mysli? 3. Nadal nie otrzymałem merytorycznej odpowiedzi na postawione pytanie. Czyżby Pani Doktor była duchową siostrą pewnych osób? Chwilowo nie podam nicków. Nadal jednak proszę o konkretną odpowiedź na moje konkretne pytanie. Odpowiedz Link
voxave Re: Specjalnie do Pani Dr. Voxave, MD, Psychiatry 05.03.12, 23:15 zas_ale_pyra napisał: > 1. Jestem mężczyzną. > 2. Advocatus Diaboli występuję w procesach beatyfikacyjnych/kanonizacyjnych. Cz > yj proces beatyfikacyjny/kanonizacyjny ma Pani Doktor na mysli? > 3. Nadal nie otrzymałem merytorycznej odpowiedzi na postawione pytanie. Czyżby > Pani Doktor była duchową siostrą pewnych osób? Chwilowo nie podam nicków. Nadal > jednak proszę o konkretną odpowiedź na moje konkretne pytanie. Jesli jestes mężczyzną to powiem ci kulturalnie jak na to forum przystało----nie mam żadnych sióstr. I goń sie leszczu---pozdrawiam serdecznie Adwokat diabła--oznacza wystepowanie w tej roli w sprawie przegranej----jestes jednak mało inteligentny. A szkoda , bo mogla by to byc niezla jazda Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Re: Specjalnie do Pani Dr. Voxave, MD, Psychiatry 05.03.12, 23:37 Odpowiedzi nie otrzymałem. Za bardzo "kulturalną" odpowiedź (niemerytoryczną) dziękuję. Co do Advocatus Diaboli radzę jednak poczytać. Wikipedia nie zawsze jest wiarygodna. A więc KTO jest chory psychicznie? I jakie jest to rozpoznanie, Pani Doktor? Odpowiedz Link
voxave Re: Specjalnie do Pani Dr. Voxave, MD, Psychiatry 06.03.12, 01:15 zas_ale_pyra napisał: > Odpowiedzi nie otrzymałem. Za bardzo "kulturalną" odpowiedź (niemerytoryczną) d > ziękuję. Co do Advocatus Diaboli radzę jednak poczytać. Wikipedia nie zawsze je > st wiarygodna. > A więc KTO jest chory psychicznie? I jakie jest to rozpoznanie, Pani Doktor? ,, Odpowiedz Link
minniemouse Re: Specjalnie do Pani Dr. Voxave, MD, Psychiatry 06.03.12, 01:16 """A więc KTO jest chory psychicznie? I jakie jest to rozpoznanie, Pani Doktor?""" Skad ja to znam? Obawiam sie szanowny Pyrze, ze podobnie jak ja, odpowiedzi na swoje pytanie do tej osoby nie uzyskasz nigdy, poniewaz gatunek Mustela putorius tym sie charakteryzuje ze potrafi tylko rzucic oskarzeniem z daleka, z bezpiecznej odleglosci. Zaczynaja byc przypierany do muru, albo ~ podwija ogon miedzy nogi i zwiewa ~ albo robi tylko wiele smrodu. Minnie Odpowiedz Link
beata_ Minnie... 06.03.12, 03:27 ... tak dokładniej to się nazywa "puszczeniem bąka" albo "wrzuceniem granatu w szambo" - w zależności od stopnia nasilenia zjawiska idą skutki Do jednego i drugiego nie wystarczy sama zła wola - trzeba jeszcze umieć to zrobić... Ośmielę się powiedzieć, że poszedł ledwie słaby smrodek, co jest skutkiem nader mizernym w porównaniu z wysiłkiem włożonym przez inicjatorkę w całą tę akcję. Wiem, to co powiedziałam jest niezgodne z s-v, ale determinacja Voxave w dążeniu do przemiany dyskusji w pyskówkę w końcu mnie zgniewała... Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Trójca 06.03.12, 04:18 Mamy wspaniałą trójcę, z której nikt nie odpowie na pytanie, jesli to niewygodne dla niego/dla niej. Czasami podejrzewam, że (co najmniej w jednym wypadku) to ta sama osoba pod różnymi nickami. Nicków TYCH OSÓB wymieniał nie będę. Przypomnę tylko kilka tygodni temu inna Pani prowadziła podobną pyskówkę. Odpowiedz Link
minniemouse Re: Trójca 06.03.12, 06:30 ~ Zas_ale_pyra: """Czasami podejrzewam, że (co najmniej w jednym wypadku) to ta sama osoba pod różnymi nickami. """ ..................................................................................................................... Prawda? cos wspolnego ze soba TE NICKI maja.. sposob myslenia polaczony z syntaksa ?? Nieraz w takiej dyskusji to i nowe nicki mnoza sie jak na zawolanie, zalogowane, a jakze ~ Beata: Amerykanie to jeszcze mowia "s$it hit the fan" - czyli "koopka trzasnela w wiatrak" No coz - jaki autor, taka dyskusja, nawet na forum s-v Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Trójca 06.03.12, 07:17 Faktycznie macie rację ----to wasza kupa i wasz wiatrak-----jakie słodkie i jakie mądre. Odpowiedz Link
minniemouse Re: Trójca 06.03.12, 09:33 ""Faktycznie macie rację ----to wasza kupa i wasz wiatrak-----jakie słodkie i jakie mądre. "" Acha - do talentow Mustela Voxave Putorius oprocz robienia mniejszych i wiekszych zapaszkow, grobowego milczenia w przypadku niewygodnych pytan - rozdwojenia (i wiecej) jazni, zapomnielismy o: akrobatycznej wrecz zdolnosci zwalania swojego smrodu na wszystkich i wszystko... Minnie Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Re: Trójca 06.03.12, 16:18 A ja nadal nie otrzymałem merytorycznej odpowiedzi na zadane Pani Doktor Voxave pytanie. Doczekam się? Jakos przestałem w to wierzyć. Odpowiedz Link
voxave Re: Trójca 06.03.12, 16:28 zas_ale_pyra napisał: > A ja nadal nie otrzymałem merytorycznej odpowiedzi na zadane Pani Doktor Voxave > pytanie. > Doczekam się? > Jakos przestałem w to wierzyć. Pyra----z całym szacunkiem: czy trzeba być Dottore aby zobaczyć,że ktos ma nierówno pod kopułą? Pozdrowienia i papatki )))) Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Re: Trójca 06.03.12, 17:44 Nie trzeba być "dottore" (czyżby Pani Doktor pisała ze słonecznej Italii?) aby wiedzieć, że to własnie chorzy psychicznie uważają SIEBIE za zdrowych, a TYCH DRUGICH za chorych. Capisce? Domyslam się, że nie otrzymam odpowiedzi na postawione dawno temu pytanie. Cóż, moja hipoteza się potwierdza. Odpowiedz Link
voxave Re: Trójca 06.03.12, 19:40 zas_ale_pyra napisał: > Nie trzeba być "dottore" (czyżby Pani Doktor pisała ze słonecznej Italii?) aby > wiedzieć, że to własnie chorzy psychicznie uważają SIEBIE za zdrowych, a TYCH D > RUGICH za chorych. > Capisce? > Domyslam się, że nie otrzymam odpowiedzi na postawione dawno temu pytanie. Cóż, > moja hipoteza się potwierdza. Dobra zabawa jest----troche sie spóźniles na uczte juz jest pozamiatane,wszyscy poszli do domu Nie wiem o co ci chodzi ale jest fajnie--nie czytam postow przebrzmiałych aby kogos łapac za majtki tak juz mam -----coraz bardziej cie lubie --dobranoc przyjacielu )))) Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Re: Trójca 06.03.12, 20:24 Polecam Seroquel 300 mg PO QD. PS. A jesli Pani Doktor nie pamięta własnych postów, cóż.... Odpowiedz Link
voxave Re: Trójca 07.03.12, 04:34 zas_ale_pyra napisał: > Polecam Seroquel 300 mg PO QD. > PS. A jesli Pani Doktor nie pamięta własnych postów, cóż.... Bardzo mi sie taka niepamięc podoba----pewno to był nic nie znaczacy drobiazg --bez obrazy--leniwa sie takaq zrobilam.Nie bede jadla żadnych prochow zdam sie na los jaki mi pisany, Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Re: Trójca 07.03.12, 17:37 voxave napisała: > zas_ale_pyra napisał: > > > Polecam Seroquel 300 mg PO QD. > > PS. A jesli Pani Doktor nie pamięta własnych postów, cóż.... > > Bardzo mi sie taka niepamięc podoba----pewno to był nic nie znaczacy drobiazg - > -bez obrazy--leniwa sie takaq zrobilam.Nie bede jadla żadnych prochow zdam sie > na los jaki mi pisany, Przypomnę Pani Doktor, nawet adresata: forum.gazeta.pl/forum/w,10226,133538304,133938617,Re_Uwazasz_ze_nie_otrzymalas_odpowiedzi_.html A teraz proszę o odpowiedź KTO jest tym pacjentem/pacjentką i Dx in DSM IV Odpowiedz Link
voxave Re: Trójca 07.03.12, 20:02 Zas---tym pacjentem jest Mini i Zas-----pasuje ?pozdrawiam bardzo serdecznie. Odpowiedz Link
zas_ale_pyra Re: Trójca 07.03.12, 23:34 voxave napisała: > Zas---tym pacjentem jest Mini i Zas-----pasuje ?pozdrawiam bardzo serdecznie. Oryginalny post: ONA jest chora psychicznie. Jedna osoba. Widzę, że Pani Doktor i mnie raczyła umiescić. Mógłbym się dowiedzieć, jakie to rozpoznanie wg DSM IV? Pani Doktor ma chyba problemy z językiem polskim, m.in. z liczbą pojedyńczą i mnogą. Jesli "tym pacjentem JEST Mini i Zas" to chyba "tymI pacjentamI SĄ Mini i Zas". Ach, na marginesie, moja prywatna hipoteza potwierdza się. Prywatna, a więc nie do publikacji. Odpowiedz Link
minniemouse Re: Trójca 08.03.12, 02:08 """Jesli "tym pacjentem JEST Mini i Zas" to chyba "tymI pacjentamI SĄ Mini i Zas".""" ............................................................................................................................. Voxave tak bardzo chce byc przebiegla, ale nie moze wiec juz nie wiedzac co wymyslec po prostu zmalpowala ja i ty to ta sama osoba Pozdrawiam cie Pyro, byla Wroclawianka Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Trójca 08.03.12, 03:57 Zas----połączylam was razem bo jestescie podobni----cos bredzi. cie i nie wiecie tak naprawde o co chodzi Mini wchodzi w konflikty nagminnie te sprawy sa jakies dziwnie nieistotne jakies udowadnianie,zaperzenia --to jest u was chore. Zrobiło sie nudnie,takie bicie piany ,musze przerwac te kontakty bo mnie zarazicie czymś co nawet nie jestem w stanie nazwać--próbowalam was zrozumiec ale tyo nie ma sensu. Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow towarzyskich. Odpowiedz Link
voxave Re: Specjalnie do Pani Dr. Voxave, MD, Psychiatry 06.03.12, 07:13 Mini--żałosna z ciebie kobieta--pare osob zarzuca ci brak ogłady i zwyczjnej ludzkiej grzeczności a ty rozpętujesz walke,. Nudzisz sie, serwujesz bicie piany-----wylaża poplecznicy,wytaczaja nieistotne argumenty-- Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 01:06 """Nie jestes świeta krowa i ludzie mówia ci prawde w oczy.""" .............................................................................................................. To jest po prostu rozkoszne - bo robia to 'ludzie' sami co najwiecej kreca, i unikaja jak ognia konfrontacji gdy prawda dla nich jest niemila. To kiedy odpowiesz mi na moje zarzuty, zlotko???? Nie, no, to juz jest zabawne Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 03:50 Mini-----z lekarza przedzierzgnęłaś sie w prawnika --------mówimy o twojej paskudnej postawie wobec Lidki a nie o mnie------czy to takie trudne trzymac sie tematu? Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 06:55 """-mówimy o twojej paskudnej postawie wobec Lidki a nie o mnie------czy to takie trudne trzymac sie tematu?""" ................................................................................................................................. tematy tu sa rozne, to raz a dwa -wlasnie, takie trudne? - ja swoja postawe wytlumaczylam, i doskonale uzasadnilam przytaczajac stosowne CYTATY. Na co ty sie w tym momencie zacielas, nabralas wody w gebe, zamienilas w slup sol, stanelas jak wryta ( a jak, i ze mnie atakowalas juz nie bede ponowne analizowac) i jak katarynka powtarzasz to co przypominalam ci w roznej wersji juz co najmniej PIEC razy- LIDKA ZACHOWALA SIE NIEKULTURALNIE, po czym minoderyjnie zamiast przeprosic oburzyla sie jak jej jest teraz "przykro" (tak przy okazji, to nawet na koniec nie umiala z kultura przeprosic tylko oczywscie tak aby wyszlo na to jak to ona zostala tu "potwornie niesprawiedliwie potraktowana i wykopana" (kto ???? ja stad wykopywal ????)) co jej zlosliwie wytknelam, to wszystko. Zadne "ataki na Lidke" a mojej strony, zadna "paskudna postawa" - uszczypliwa, zlosliwa uwaga, a i owszem. Ale nie to co ty mi tu imputujesz - o nie, zlotko. Ale wiem ze ciebie NIGDY nie bedzie stac na to aby zachowac sie z twarza, wiec daruje juz sobie dalsza dyskusje z toba na ten temat. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 08:35 Minni-----nazwaLas mnie tchórzem --i kto to nim teraz jest.Buziaczki Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 10:12 """Minni-----nazwaLas mnie tchórzem --i kto to nim teraz jest.Buziaczki """ To jest po prostu nie do wiary- nie sadzilam ze mnie jeszcze sprowokujesz ale twoja Voxave bezczelnosc i zdonosci manipulacylne przekraczaja samego Machiavelli. Minnie Odpowiedz Link
voxave Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 11:07 Mini-----kocham ciem ,, Odpowiedz Link
baba67 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 11:52 My ciem tez wszyscy kochamy i skonczcie juz te dyskusje bo do niczego nie prowadzi. Odpowiedz Link
baba67 Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 05.03.12, 11:48 Minnie , nie wiem czy pobozna jestes ale nawet jesli nie przeczytaj sobie Dzieje duszy sw Teresy z Lisieux.Zakochasz sie w niektorych fragmentach.Zylke demaskatorska miala taka sama a miala na kim cwiczyc oj miala. Swoja droga nie znam postaci ktorej image tak bardzo odbiegalby od rzeczywistosci przy calym szacunku dla Teresy. Odpowiedz Link
minniemouse Re: Uważasz, że nie otrzymałaś odpowiedzi? :-) 06.03.12, 01:08 """Minnie , nie wiem czy pobozna jestes ale nawet jesli nie przeczytaj sobie Dzieje duszy sw Teresy z Lisieux.""" .................................................................................................................................. hahaha oj nie, pobozna nie, ale nie znaczy ze nie spiritualna (i nie chodzi o napoje, bynajmniej ) Postaram sie przeczytac. pewnie mi to zajmnie bo bede sciagac z PL. za polecanke dziekuje Minnie Odpowiedz Link
felinecaline Przepraszam, czy tu... 04.03.12, 12:27 ...jest forum "savoir vivre"???????????????? Odpowiedz Link
matylda1001 Re: Przepraszam, czy tu... 04.03.12, 13:07 felinecaline napisała: > ...jest forum "savoir vivre"???????????????? < W każdym razie taka nazwa widnieje w nagłówku ))))))) Odpowiedz Link
baba67 Re: Przepraszam, czy tu... 04.03.12, 17:35 Ja tez nie rozumiem o co im chodzi...Jeszcze jeden argument przeciw minoderyjnym watkom. Odpowiedz Link
matylda1001 Re: kultura na forum 23.02.12, 11:11 lidka449 napisała: > Prosze o rade jak zachowywac sie na forum< Bądź sobą, a ,,Forum,, Cię zweryfikuje, wtedy będzie czas na wnioski Odpowiedz Link
witekjs Re: kultura na forum 25.02.12, 18:35 matylda1001 napisała: > lidka449 napisała: > > > Prosze o rade jak zachowywac sie na forum< > > Bądź sobą, a ,,Forum,, Cię zweryfikuje, wtedy będzie czas na wnioski > Myślę, że jest to najlepsza odpowiedź Pozdrawiam Lidkę i Matyldę. Witek Odpowiedz Link