Dodaj do ulubionych

Zima w Norwegii. Finse - pod pierzynką na końcu...

IP: *.net.azartsat.pl 07.12.09, 18:02
Dlaczego wiązary dachowe?

Wiązary dachowe wykonane są z najlepszej jakości tarcicy. Drewno do wiązarów
sprowadzane jest ze Szwecji, ponieważ surowy klimat oraz lata skandynawskiej
tradycji i wyczucia w przygotowaniu i obróbce drewna konstrukcyjnego dają
najlepszą jakość drewna świerkowego.

Partner Szczecin
Obserwuj wątek
    • Gość: hills Zima w Norwegii. Finse - pod pierzynką na końcu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 03:17
      Uwielbiam Norwegię, jej chłodniejszy klimat, widoki i za niebieskookich
      blondynów. Strasznie chciałabym tam pojechać, siedze teraz nad
      wyszukiwarka esky.pl i nie wiem który rejon wybrać...Gdzie najlepiej na
      narty według Was?
      • Gość: Rado Re: Zima w Norwegii. Finse - pod pierzynką na koń IP: 93.175.81.* 18.12.09, 13:25
        witam. bardzo ucieszył mnie ten artykuł gdyż jestem jedną z tych 35 osób które pracują w sezonie w Finse. pytasz o narty w skandynawii - ja też osobiście jeżdżę i wystarcza mi wyciąg w Finse (który w sezonie działa - tu nieścisłość w artykule). ale jeśli chodzi o ośrodki narciarskie w Norwegii to nie spodziewaj się przede wszystkim tak długich tras jakie są w Alpach. wszystko jest oczywiście zorganizowane perfekcyjnie ale mnie osobiście bardziej zależy na długości zjazdu. w okolicy Finse mogę polecić Geilo albo Hemsedal - to ośrodki które mają 20-30 tras narciarskich. jeśli masz więcej pytań to napisz rdf@o2.pl
        • Gość: maciorra Re: Zima w Norwegii. Finse - pod pierzynką na koń IP: 84.247.137.* 29.07.10, 14:25
          A ja pracuję z tym panem:) W sumie jest nas tu 8 Polaków:) Pozdrowienia z
          Finsehytty:)
    • Gość: snowkiting Zima w Norwegii. Finse - pod pierzynką na końcu... IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.09, 15:39
      kto pisał ten art.. ten sport nie nazywa się kiteskiing tylko
      SNOWKITING .
      • Gość: gosc Re: Zima w Norwegii. Finse - pod pierzynką na koń IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.12.09, 21:05
        snowkiting = kite + snowboard
        kite skiing = kite + narty
    • Gość: simo Verdens Ende IP: 193.138.110.* 18.12.09, 17:56
      Owszem, w Norwegii jest koniec świata ale jest to Verdens Ende !!!
      Polecam bo naprawdę fajne miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka