Dodaj do ulubionych

Norwegia - Geiranger

IP: *.kwbadamow.com.pl 17.09.10, 13:50
Szukam przewodnika opiekuna dla mojej rodzinki z korą wybieram się w przyszłym roku na zwiedzenie okolicy Geirangerfiord...Szukam kogoś kto pokaże nam okolicę i pomoze w noclegu...Wyjazd na 5-6 dni
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Norwegia - Geiranger 17.09.10, 17:39
      Z tym powinnas sie raczej zwrocic do kogos z Polonii norweskiej ...
      tam ktos Ci ewentualnie pomoze.
      Problem w tym, ze jest to forum prywatne i aby tam sie dostac
      trzeba zapytac o pozwolenie i zostac przyjetym - czyli Moment 22.

No ale jest oczywiscie szansa, ze ktos z Polski sie tam wybiera ...
      i bedzie Ci sluzyc za przewodnika.
      • skagerak Re: Norwegia - Geiranger 19.09.10, 11:15
        A nie prosciej bedzie jesli kupicie dobry przewodnik lub poczytacie na necie wrazenia z podrozy ?
        Tam jest piekna natura, fiord i nic wiecej tylko fiord, do czego wam ludzki przewodnik ?
        www.google.pl
        i wpisac haslo "geiranger"
        albo www.geiranger.no
        • Gość: tanie-podrozowanie Re: Norwegia - Geiranger IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.10, 09:15
          Przychylam się do powyższej opinii. Wydaje mi się, że spokojnie poradzicie sobie bez opiekunka. Wystarczy przewodnik i trochę przygotowania merytorycznego. wszystkie potrzebne i przydatne informacje można znaleźć w internecie. Jeśli w rodzinie jest ktoś kto mówi po angielsku, bez problemu porozumie się ze wszystkimi - Norwegowie świetnie władają tym językiem.
          -----
          tanie-podrozowanie.net
    • greenbabe Re: Norwegia - Geiranger 03.10.10, 13:41
      Witam, do podróży polecam zabrać ze sobą podróżnik:www.travelco.pl/Norwegia_Lonely_Planet_Norway_9781741045796-51.html który osobiście wypróbowałam i sprawdził się on w 100%
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka