mam-dwa 16.11.09, 18:16 Zobaczcie co moja Mruczka wymyśliła: (Dekoder Polsatu) Uznała, że skoro grzeje to czemu nie skorzystać Wklejajcie zabawne fotki Waszych kociaków Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anina-1 Re: Humor kota 16.11.09, 20:00 To kotek, którego już z nami nie ma. Znalazłam go w piwnicy, matka go porzuciła bo dzieci go brały na ręce i zapach chyba ją odstraszył. Nikt nie dawał szansy na przeżycie, miał jeszcze oczy zamknięte i już wyziębiony był, ledwo się ruszał. Udało mi się go uratować, ale musiałam go oddać bo wtedy jeszcze nie mieszkaliśmy u siebie Straszne bolesne to było, bo się przywiązaliśmy już do siebie. Ale sukcesem było znaleźć mu wspaniały ciepły dom, z ogromnym podwórkiem i wspaniałymi właścicielami Miała charakterystyczne duuuże oczy, a fotka bezcenna Pozdrawiam kicie Odpowiedz Link
justyna_w24 Re: Humor kota 16.11.09, 20:03 Fiona podczas zabawy A tu ulubione miejsce do spania Odpowiedz Link
justyna_w24 ostatnia proba 16.11.09, 20:09 przepraszam za zasmiecanie forum, prosze admina o usuniecie nieudanych prob Odpowiedz Link
capuccino_days Re: Humor kota 16.11.09, 21:33 mam-dwa napisała: > Zobaczcie co moja Mruczka wymyśliła: > > (Dekoder Polsatu) > Uznała, że skoro grzeje to czemu nie skorzystać > > Wklejajcie zabawne fotki Waszych kociaków Nikita też tak lubi, my cytujemy za icanhazcheezburger i nazywamy to "fancy butt warmer" czyli "jelegancki podgrzewacz pupy" Odpowiedz Link
salimis Re: Humor kota 17.11.09, 23:37 To co Szymek lubi najbardziej gdy mu Miśka pozwoli chrrrr zieeew Odpowiedz Link
aaaguniaaa Re: Humor kota 18.11.09, 10:21 tez na dekoderze polsatu moj kot tak bardzo czesto sypial (no ale zabralismy mu dekoder wiec juz nie moze) Odpowiedz Link
aaaguniaaa Re: Humor kota 18.11.09, 10:26 nie wiem cemu tamtego nie widac wiec jeszcze raz Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Humor kota 20.11.09, 20:04 Miluś znalazł sobie ciepłe miejsce po wyjęciu ciasta z piekarnika (ciepłe, nie rozgrzane) Odpowiedz Link