Dodaj do ulubionych

możemy podsumowac fb?

11.01.11, 15:12
czy mozecie podac mi listę kotów,które mam u siebie wrzucac?
bo nie wiem,czy wszystkie z zakątka sa aktualne,żeby nie strzelic jakiejś gafywink
Obserwuj wątek
    • maryshaa Re: możemy podsumowac fb? 11.01.11, 15:55
      Ja bym też poprosiła, bo nie wiem czy wszystkie koty które są na zakątku-fb nadal szukają domu...
    • robaczekzwierzaczek Re: możemy podsumowac fb? 11.01.11, 16:59
      A możesz wrzucić do siebie Makulaturę? Ona ciągle szuka domu.(Mała kotka (24.09.2010) o umaszczeniu jak z reklamy Whiskasa szuka ciepłego ,kochającego domu.Jest żywą jak srebro kotka,wesołą ,lubiącą się bawić.Wychowana wśród psów i dorosłych kocurów ,więc nie boi się innych zwierząt.Jest przytulaśna i miziasta.Lubi głaskanie i branie na ręce.Jest zaszczepiona i odrobaczona.Kuwetkowa.Umaszczenie ma pięknie srebrzyste pręgowane i w kropki co jest dość niespotykane.Koteczka jest prześliczna i szuka DUŻEGO, który ją pokocha a ona da mu w zamian całą miłość ukrytą swym małym kocim serduszku.) Zdjęcia są na fotoforum w albumie srebrzysta. Podać kontakt na gazetowego mojego ?
      • 0ffka Re: możemy podsumowac fb? 11.01.11, 17:07
        Dajcie Ją na FB!
        • mama.rozy Re: Marysia 11.01.11, 18:13
          moze wypiszesz to wszystkie futrzaki,które masz na stronie żeby dziewczyny potwierdziły?
          bo czytam,że bliźniaki mają dom.a edisonek?dawno o nim nie było...i te kociaki w klatce?
          • maryshaa Re: Marysia 11.01.11, 18:39
            Na FB w profilu zakątku są:

Macchiato
            Forest
            Veto
            Margaret
            Torina
            Róża
            Morf
            Bunia
            Marsjanka
            Felicja
            Basia
            Fuga
            Mama Kika
            Muffinka

PS. Czy mogę prosić o namiar na Makulaturkę, bo chciałabym wrzucić ale nie mam zdjęć sad
            • mama.rozy Re: Marysia 11.01.11, 18:42
              to ja znajdę jakiegoś dawno nie wrzucanego i wrzucęwink
            • flasterka Makulatura vel Sreberko od robaczka 11.01.11, 18:53
              Makulatura
              • mama.rozy Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 11.01.11, 19:03
                o kurczę.przepięknasmile
                • flasterka Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 11.01.11, 19:36
                  śliczna smile i podobno straszny świr !!! ach....
                  • marysia191 Mamo.rozy 11.01.11, 19:48
                    Niczego nie ujmując innym koleżankom z tego forum, które pomagają (jak mogą) kotom, wielkie dzięki w imieniu futrzastych - i dla Ciebie!!!
                    Taka operatywna z Ciebie babeczka smile
                    • mama.rozy Re: ;) 11.01.11, 21:51
                      smile
                      odbijam tym sobie niepowodzenia w innych dziedzinachwink
                      a tak w ogóle,to niedługo przerzucę się w ogóle na zwierzęta,ludzie mnie coraz bardziej drażnią
                      widziałaś co zrobiono temu bokserkowi co catangel wrzucił na fb?
                      i przynajmniej mam poczucie,że cokolwiek mogę.kasy mało,to tym nie pomogę
                      a tak to mogę
                  • robaczekzwierzaczek Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 11.01.11, 20:04
                    Oj świrek z niej.Na dzwięk gniecionego papieru budzi się i patrzy od razu czy jej nie rzucę,normalnie jak psiak big_grin Dlatego Makulatura ,bo po mieszkaniu wala się mnie pełno kulek z papieru którymi uwielbia się bawić.A kosz z papierami to też ulubione miejsce do zabawy suspicious
                    • maryshaa Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 11.01.11, 20:39
                      Piękna jest... już zrobiłam jej album na FB. Jak tylko kiedyś zamieszkam w domu a nie w kawalerce, to się zakocą po sam sufit! smile
                      • mama.rozy Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 11.01.11, 21:55
                        Marysiu,gdyby to było takie proste...
                        ja mam domek,a moja kocia czwórka i tak ma za mało miejscawinkchyba idzie wiosna!
                        • mrumru81 Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 12.01.11, 09:16
                          Od jakiegoś czasu - dłuższego umieszczam indywidualnie Teodora.

Możecie pomóc? Teodor jest z tych większych, wszystkorozumiejących. Taki jak mój Filozof.

Help!

warszawa.szerlok.pl/oferta/teodor-kot-jedyny-w-swoim-rodzaju-pilnie-potrzebuje-domku-okaz-mu-milosc-ID4cqv.html

Znam go z Scherloka smile
                          • mama.rozy Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 12.01.11, 12:38
                            już wrzucam u siebiesmile
                            • mrumru81 Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 12.01.11, 12:42
                              Och, dziękuję. Coś nie mogę przestać myśleć o Teodorze smile
                              • maryshaa Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 12.01.11, 22:19
                                U mnie też już Teodor na profilu...jejku jaki on jest duży! smile
                                • mrumru81 Re: Makulatura vel Sreberko od robaczka 13.01.11, 10:20
                                  Taki kot to poemat, mój Filo jest z takich.
    • mrumigawki Re: możemy podsumowac fb? 13.01.11, 21:18
      mama.rozy
      dodasz także Barona?smile
      jest na zakątku, u górysmile
      dzięki z góry, to świetne, że chcesz tak pomagać kotom, wspaialne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka