gaz.gaz.gaz.na.ulicach 28.04.04, 17:49 Wlasnie byl u mnie pan z Whiskas z bombonierka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fritzek Re: Bombonierka Whiskas! 28.04.04, 18:18 u mnie byli już ze 3 tygodnie temu.bardzo miła sprawa. rozmawiajcie z ankieterami! pozdro Odpowiedz Link
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Do przesladowcy. 28.04.04, 18:24 Chyba tu sie wpisal jakis moj przesladowca, bo postu nie widze, ale liczba wskazuje na dopisek. A wiec, drogi, przesladowco: tak, uwazam, ze bombonierka Whiskas jest fajna. Ale nie bedzie to mialo wplywu na moje zachowania konsumenckie, gdzy juz jakis czas temu bylam zmuszona przejsc na saszetki. Odpowiedz Link
fritzek Re: Do przesladowcy. 29.04.04, 00:08 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > Chyba tu sie wpisal jakis moj przesladowca, bo postu nie widze, ale liczba > wskazuje na dopisek. > A wiec, drogi, przesladowco: tak, uwazam, ze bombonierka Whiskas jest fajna. > Ale nie bedzie to mialo wplywu na moje zachowania konsumenckie, gdzy juz jakis > czas temu bylam zmuszona przejsc na saszetki. > ty naprawdę cierpisz na manię prześladowczą... i o czym ty wogóle mówisz w tym poście?!o wszystkim i o niczym. a jak będziesz sobie filtrować 'prześladowców' to być może,któregoś dnia nic nie przeczytasz... wszyscy będą twoimi wrogami bo ośmielili się mieć inne zdanie niż ty. dorosła kobieta... Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka :) 29.04.04, 21:25 Aaaa, to Ty Tak myslalam. Byles osoba, ktora umiescilam na liscie 'niewidzialnych' bez przekonania. Odpowiedz Link
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Bombonierka Whiskas! 29.04.04, 00:37 Nastepny przesladowca, ktoremu przeszkadza ten watek? No dobrze W Whiskas nie odpowoada mi rezygnacja z dawnego hasla. Ale podoba mi sie forma kampanii - bombonierka. To podkresla, ze koty sa kims wyjatkowym No i saszetki byly dla nas ratunkiem naprawde. Odpowiedz Link
fritzek Re: Bombonierka Whiskas! 29.04.04, 00:47 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > Nastepny przesladowca, ktoremu przeszkadza ten watek? a komu przeszkadza,chyba tylko tobie droga gaz.bo wszędzie szukasz zaczepki.nawet w tak miłym wątku > No dobrze W Whiskas nie odpowoada mi rezygnacja z dawnego hasla. Ale podoba > mi sie forma kampanii - bombonierka. To podkresla, ze koty sa kims wyjatkowym > > No i saszetki byly dla nas ratunkiem naprawde. > > ratunkiem?! jak cierpisz na brak kasy to ja chętnię pomogę.oczywiście kotom,które masz. ! > Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Bombonierka Whiskas! 29.04.04, 21:29 Tak, szaszetki (jako sposob pakowania) byly dla nas ratunkiem, bo jakies dwa miesiace temu moim dziewczynkom znudzilo sie jedzenie puszkowe. Tzn. polowa puszki byla ok., ale ta druga polowa, ktora sie odstala kilka godzin to juz nie pasowala. I tak przeszlismy na saszetki Odpowiedz Link
miss_dronio Re: Bombonierka Whiskas! 29.04.04, 22:52 > Tak, szaszetki (jako sposob pakowania) byly dla nas ratunkiem, bo jakies dwa > miesiace temu moim dziewczynkom znudzilo sie jedzenie puszkowe. Tzn. polowa > puszki byla ok., ale ta druga polowa, ktora sie odstala kilka godzin to juz nie > > pasowala. I tak przeszlismy na saszetki > TAK! Ja tez znam ten problem! Miałam w domu dwa rozpieszczaluchy i poszka była dobra tylko i wyłacznie zaraz po otwarciu. Pojawiły się w domu jeszcze trzy kociarstwa i problem zniknał) Odpowiedz Link
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Mozliwosc uczynienia przesladowcy niewidzialnym... 29.04.04, 01:06 ...to naprawde fajna sprawa Odpowiedz Link
karolina.p U mnie też był!! 29.04.04, 11:04 Tydzień temu. Pann Cicia b. się ucieszył ) Lubię takie akcje.. W zeszłym roku to nawet Whiskas kalendarz mi przysłał Odpowiedz Link
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: U mnie też był!! 29.04.04, 13:32 Mnie tez sie podobaja te akcje, tylko nie chce mi sie zbierac kodow a moglabym dzieki temu zyskac duzo gadzetow Odpowiedz Link
k.mmilka Re: Bombonierka Whiskas! 29.04.04, 17:48 U mnie też był. Co jak co, ale reklamę to Whiskas ma genialną. Odpowiedz Link
mantha Re: Bombonierka Whiskas! 30.04.04, 11:03 W jaki sposob mozna otrzymac cos takiego??? moja piekna kota zjada tylko i wylacznie whiskas (z wolowina w galaretce, w sosie - nigdy) i mysle, ze juz sobie zasluzyla na bombonierke. pozdrawiam Odpowiedz Link
femme-fatale Re: Bombonierka Whiskas! 30.04.04, 19:18 U mnie był już dość dawno te saszetki to jedyny sposób, żeby przemycić lekarstwa w tabletkach, inaczej już nie chciał, a bezpośrednie wciskanie do pyszczka nie zdaje egzaminu, bo wypluwa Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Sposob aplikacji lekow :) 02.05.04, 12:50 Przypomnialas mi, zebym sie podzielila swietnym sposobem aplikacji lekow w kropelkach, kotkom, ktore wyczuwaja takie domieszki w jedzeniu i nie chca jesc jedzenia zakroplonego. Otoz, wystarczy pokropic kotkowi lapke Kazdy kotek wylize lekarstwo z lapki Odpowiedz Link
neeki Re: Bombonierka Whiskas! 01.05.04, 23:31 ja tak sie zastanawiam z czego sie cieszycie. Whiskas to dziadostwo, niewiadomo czego oni tam dodaja do tych saszetek. mi tez kiedys zrobili taki "prezent" a potem kot sie uzaleznil i darl sie jak wsciekly jak nie dostawal whiskasa. odzwyczailam go na sile i nigdy wiecej mu tego dziadostwa nie podam. oni szukaja naiwnych, dadza cos za darmo , a potem kot wymusi na wlascicielu zeby mu ciagle dawal. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Bombonierka Whiskas! 02.05.04, 12:48 Ja kupuje kotkom rozne rzeczy do jedzenia z kociego asortymentu. Najwazniejsze kryterium zakupu: zeby zjadly Odpowiedz Link
ouioui Tez dostalam:)))))))))))) 03.05.04, 12:46 Chociaz nie polecam whiskasa jako karmy. Ale przyda sie na tzw.czarna godzine. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Tez dostalam:)))))))))))) 03.05.04, 16:12 Czemu nie polecasz Whiskasa? Odpowiedz Link
ouioui Re: Bombonierka Whiskas! 03.05.04, 19:16 ze wgledu na realna mala zawartosc miesa, glutaminian sodu tj. wzmacniacz smaku, od ktorego kot sie moze uzaleznic. I mnostwo chemii. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Bombonierka Whiskas! 03.05.04, 22:00 Dzieki. Natychmiast wycofamy sie z konsumpcji Whiskas. Co proponujesz? Czy Friskies juz moze byc? Odpowiedz Link
ouioui Re: Bombonierka Whiskas! 04.05.04, 00:00 hmmm... szczerze mowiac to podobne. Wiem ze to drogie ale polecami : hillsa, royal canin, animode przynajmniej od czasu do czasu... albo kup sucha w tych firm jest swietna. Duuuzo witamin i ani pol konserwanta. kotki uwielbiaja np. shebe. Polecam jest dobra. Ja moje kociaki sa mlodziutkie jescze karmie pare razy dziennie i zawsze raz daje swieze miesko ( przemrozone ) wolowinke lub indyka.Indyka dlatego, ze zawiera duzo bialka, szczegolnie podudzia.A male kociaki w okresie wzrostu potrzbuja wlasnie tego. I mlode koty tez. Mieszam tego indyka z pasta witaminowa beaphar i natka pietruszki lub koperkiem .Mnia zajadaja sie Odpowiedz Link
fritzek Re: Bombonierka Whiskas! 05.05.04, 01:33 jak napisłam na początku wątku(storpedowana przez gaz/baranek) ankieterzy byli u mnie już 5-6t yg. temu. ja swoje koty prowadzę na royalu(tylko i wyłącznie,pomijając gotowane mięso i łososia) a saszetony whiskasa traktuję jako 'smakołyk'. pzdr! Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Bombonierka Whiskas! 05.05.04, 10:43 Nie storpedowana, tylko kiedys musialas mi powiedziec cos nieprzyjemnego i wciagnelam Cie z rozpedu na liste nieprzyjaciol i myslalam, ze to wrog zwierzat sie dopisuje... W moim przypadku w gre wchodzi ta zaleta saszetonow, ze sa swieze. Bo moje dziewczynki zaczely bojkotowac puszki. Odpowiedz Link