kot_pampasowy Re: Kilka fotek Franka 20.03.11, 03:42 Łaaaaaaa!! Jak słodko śpiiii! Wycałowałabym, wyprzytulała, wymiziała i w ogóle - przykleiła się do kotusia i spała razem z nim ) Śliczne, kochane, słodkie kociątko * Odpowiedz Link
marzena_gabi Re: Kilka fotek Franka 20.03.11, 08:44 jaki ten Franek cudny!!!!!!!!!! pięknyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wymiziałabym chętnie Odpowiedz Link
salimis Re: Kilka fotek Franka 21.03.11, 07:42 A te różowe miękkie paluszki mnie rozbrajają Odpowiedz Link
inez21 Re: Kilka fotek Franka 21.03.11, 08:47 Franuś cudowny jest Podobny trochę do naszej Melki) Pozdrawiamy i całujemy w różowy nosek)) Odpowiedz Link
apetyt_na_zycie Re: Kilka fotek Franka 21.03.11, 13:28 Aale cudny! Nic, tylko wymiziać Odpowiedz Link
gacusia1 a do tego taaaki mizialski 21.03.11, 19:51 Od malenkosci byla taki,ze jak sie go wzielo na rece,to sie wtulal w szyje i tak trwal w bezruchu. Teraz tez sie wtula albo w zagiecie lokcia,kolana pod pache . Cudowny jest ale jego siostra Jagoda juz zupelnie inna. Niezalezna,marudna, niemizialska...jedynie,jak ona ma ochote. Ale tez slodka W srode ida juz do sklepu Oj,znow pusto bedzie w domu... Odpowiedz Link
flasterka śliczne słodziaki! 21.03.11, 20:04 ale tego rudego świra to już chyba nikt nie pobije....... Odpowiedz Link
gacusia1 Re: śliczne słodziaki! 21.03.11, 21:35 No chyba nie On byl the best Szatan w kociej skorze a przy tym taki slodki... Az mi sie smiac chce gdy wspominam,jak ganial moje koty,ze az po stole uciekaly To byl kot z ADHD ,na pewno Odpowiedz Link