Dodaj do ulubionych

Kocia białaczka

14.04.11, 15:00
W moim kocim domku epidemia sad
Obserwuj wątek
    • annb Re: Kocia białaczka 14.04.11, 15:11
      współczuję
      • 0ffka Re: Kocia białaczka 14.04.11, 15:14
        Ups sad
        • mrumru81 Re: Kocia białaczka 14.04.11, 15:42

No mówię Wam, rozpacz w czarną kratkę sad
          • 0ffka Re: Kocia białaczka 14.04.11, 16:38
            Będziesz walczyć o ich zdrowie, życie.
            • barba50 Re: Kocia białaczka 14.04.11, 21:11
              Bardzo mi przykro sad
              Mru przepraszam, że nie odpowiedziałam na maila, wyjeżdżałam, dopiero wróciłam z Krakowa.
              • marzena_gabi Re: Kocia białaczka 14.04.11, 22:26
                tak mi przykro.... sad
                • mrumru81 To nie jest białaczka, zrobiono test!!! 15.04.11, 18:13
                  Mam SUPER WIADOMOŚĆ!
                  To nie jest białaczka, zrobiono test.

Ja jestem poszkodowana psychicznie, po historii z Jadzią sad
                  Wszystkie objawy, na oko zgadzały się z Jadzią. Nie mogłam małpy złapać, a ona zachodziła mi drogę na podwórku i lamentowała. Wczoraj złapałam, ja a raczej szlachetny JoKot smile
                  Jest w przychodni i będzie ciachnięta. Przeglądali paszczę, coś wyrwali. Czekają na powrot apetytu i będzię sterylka.
                  Wybaczcie starej wariatce od kotów, tak się cieszę
                  Krew i nerki ok smile
                  • 0ffka Re: To nie jest białaczka, zrobiono test!!! 15.04.11, 19:47
                    Ogromnie cieszę się big_grin Super wiadomość!!!
                  • mysiulek08 Re: To nie jest białaczka, zrobiono test!!! 15.04.11, 20:02
                    Kamien z serca mi spadl, luupppp, slyszalas? smile
                  • jarka63 Re: To nie jest białaczka, zrobiono test!!! 15.04.11, 21:30
                    big_grin big_grin big_grin
                  • annb Re: To nie jest białaczka, zrobiono test!!! 16.04.11, 10:17
                    uffff
                    • marzena_gabi Re: To nie jest białaczka, zrobiono test!!! 16.04.11, 18:43
                      to cudowne wieści smile
                      • mrumru81 Re: To nie jest białaczka, zrobiono test!!! 18.04.11, 09:15

Kicia miała usunięte kilka ząbków. Nie je. Przełożyłam ją na Nowoursynowską, jest w szpitaliku, zabiorę do domu. Zdaje się, e będę miała kolejnego kota smile
                        • mrumru81 Leokadia :) 19.04.11, 11:06
                          c.d. Siedzi w pracowni, w pięknej klatce JoKotów. Nie je, nie pije. Pozwala wycierać pyszczek i nosek wacikami w rumianku i siemieniu. Ma budkę (typu naleśnik) moich kotów. Dostała dwutygodniowy antybiotyk, przeciwbóla. Zdemolowała wczoraj drugą lecznicę, czyli Nowoursynowską. Moja ulubiona dr BB zbadała ją wmimo to, pytała, czego chcę od tego zdrowego kota. Krew dobra, test na zaraze kocią dobre.
                          Ale...nie je, nie pije, zatyka się nos-troszeczkę. Coś przeszkadza w gardle, przełyku...Mam u siebie smile czwartego kota. Nie wypuszczę na dwór, bo coś jej dolega jeżeli nie je i nie pije. Do sterylki też się nie nadaje - teraz. Charakter ma trudny, rozdrapała dwie lecznice. Ja, po starej znajomości mogę czyścić nos i paszczę. Wlewam strzykawką wodę, siemię, rosołek, rozbełtany paszet z kociej puszki. Przyjmuje uprzejmie ale i niechętnie. Moje trzy koty dosyć obojętne. Filo jest najlepszy, lubi wszystkich. Z sympatią zagląda. Położył się obok tej pięknej klaty z nową koleżanką. Ziutek-egoistka nasyczała. Ale zaraz pognała do kuchni na śniadanie potem na balkon ptaszki liczyć. Mrunia nawet nie podeszła.
                          Nowa jest taka sama jak moje, buraska. Podobna jest do Fila, z twarzy smile
                          Wracam z pracy i za strzykawkę. Picie, mycie namawianie do jedzenia. Leokadia czeka, to taki mały Katon. Ona ocenia i to surowo smile

fotoforum.gazeta.pl/5,2,mrumru81.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka