Dodaj do ulubionych

amerykańska karma

29.08.11, 19:33
Witajcie Kocie Mamy
Są to moje pierwsze kroki na tym forum ale nie pierwszyzna jeśli chodzi o koty. Poprzednio moim kotom wystarczała purima i mięsko- mokrej karmy nie jadły była blleee. Teraz mam dwa 4-miesięczne sierściuchy smile Zosię i Jaśka i purimę wcinają i lubią puszki ale ja nie nadążam sprzątać w kuwecie.Czytałam w wątku żwirkowym ,że przy amerykańskiej karmie nie macie takich problemów. Jaką karmę polecicie mi dla młodzieży, gdzie kupujecie no i czy przestaną tak sr.....ć?
Obserwuj wątek
    • mitta Re: amerykańska karma 29.08.11, 19:40
      Orijen, bez zbóż, treściwa, dużo białka, do kotów w każdym wieku. Do kupienia w zoologicznych sklepach internetowych i na allegro.
      • sonrisa06 Re: amerykańska karma 29.08.11, 19:46
        Mój trzymiesięczny kocurek jadł najpierw Hill's i Sanabelle i kupkał nawet 4 razy dziennie. Teraz je Acanę i taste of the wild i bobki są góra dwa razysmile poza tym je dużo mniej tej nowej karmy. Jednak u nas taste of the wild się nie przyjmie. Już teraz to widzę, bo cwaniak z miseczki wybiera Acanę, a Taste to tylko jak się pomyli to zjada.
        • mitta Re: amerykańska karma 29.08.11, 21:56
          Moje też nie bardzo lubią totw, a zakupiłam cały wór sad
        • olinka20 Re: amerykańska karma 29.08.11, 22:10
          Tez daje acane, kupal raz dziennie.
          Musze spróbowac orijen, jest podobno jeszcze lepsza.
    • niebieskaa4 Re: amerykańska karma 30.08.11, 18:51
      Dzięki Dziewczynki.
      Zamówiłam orijen. Zobaczymy czy koty w tym zasmakują i jak będzie z toaletą?
      • mitta Re: amerykańska karma 30.08.11, 22:10
        Oby im zasmakowała, bo te cholercie strasznie wymyślate są.
        • emma_woodhouse Re: amerykańska karma 31.08.11, 18:44
          Ja karmie orijenem i bardzo sobie chwale. kupa normalnie raz dziennie. puszki tez dostaja, bo sie boje, ze mi sie koty odwodnia za bardzo i zatkaja, nie daj bosze.
          pamietaj, zeby karme zmieniac stopniowo, a nie od razu, bo moga byc klopty zoladkowe.

pozdrawiam!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka