Dodaj do ulubionych

Wydaje mi się,

14.10.11, 00:22
że system już zakończył sesję i dla_kota nie może już pisać.
Ponieważ po informacji, że zostaje usunięta zaktywizowała się i zaczęła się dopisywać do różnych wątków starałam się posuwać wszystkie jej niemerytoryczne wpisy, ale też musiałam usunąć niektóre wpisy naszych uczestniczek, które były odpowiedziami na jej głupie wpisy.
Za co niniejszym przepraszamsmile
Obserwuj wątek
    • pi.asia Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 05:26
      >starałam się posuwać wszystkie jej niemerytoryczne wpi
      > sy

i chwała Ci za to! smile
      • niutaki Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 10:52
        a to troll serio byl? bo nie w temacie jestemuncertain
        • noname2002 Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 11:10
          Myślę, że to nie był taki typowy troll, tylko osoba zaburzona. Pisała na innych forach pod innymi nickami, ma dość charakterystyczny styl wypowiedzi i łatwo ją rozpoznać.
    • uleczka_k Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 11:23
      I bardzo dobrze!
      • wladziac Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 11:49
        może troll a może osoba nieco nierozgarnieta a w każdym bądź razie mimo wysiłku nic do niej nie docieralo i właściwie to tylko zaśmiecała forum
        • niutaki Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 11:52
          acha, bo ja to z reguly nie rozpoznaje ludzi, ze pod innym nickiem sie ukrywajabig_grin, tez jestem jakas nierozgarnietabig_grin
    • garraretka Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 14:04
      A mi sie wydaje, ze to bylo nowe wcielenie znanej tutaj 'mam-dwa'. Taki sam chaotyczny sposob wypowiedzi, identyczna skladnia. I podobnie nierowno pod sufitem.
      • wadera3 Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 15:23
        Oooo, no właśnie, nie sprawdzałam IP, ale ten "ton" też wydawał mi się znajomy.
        Podejrzewałam inną trolicę, a może faktycznie to mam dwa.
        • 0ffka Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 15:44
          Nie jestem w temacie smile
          Mam wielkie zaufanie do osób piszących na tym forum, które uważam jedyne wole od świrów.
          Ktoś zasugerował w innym wątku, że to gmp, ale ja wątpię, aby tutaj chciała trollować, tym bardziej, że sama jest kociarą i akwarystką.
          W sumie mogę się mylić. Niemniej według mnie dla niej to za lajtowe forum aby świrować.
          • agnes-05 Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 15:53
            0ffka napisała:

> Mam wielkie zaufanie do osób piszących na tym forum, które uważam jedyne wole o
            > d świrów.

Też tak uważam, dlatego po dłuższym podczytywaniu zalogowałam się, mając pewność, że to miłe miejsce i wolne od agresji i wariatów.))
            • sonrisa06 Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 16:25
              agnes-05 napisała:

> 0ffka napisała:
              >
              > > Mam wielkie zaufanie do osób piszących na tym forum, które uważam jedyne
              > wole o
              > > d świrów.
              >
              > Też tak uważam, dlatego po dłuższym podczytywaniu zalogowałam się, mając pewnoś
              > ć, że to miłe miejsce i wolne od agresji i wariatów.))

Mam takie same odczucia. Tu są bardzo fajni ludzie i nie ma chamstwa. Jak na razie to forum to mój NR 1 smile
              Pozdrawiam wszystkich forumowiczów smile
    • 0ffka Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 15:35
      smile
      • pi.asia Re: Wydaje mi się, 14.10.11, 18:42
        Stanowczo protestuję przeciwko stwierdzeniu, że jest to forum wolne od wariatów i świrów!

Wszyscy tutaj, jak jeden mąż (i jedna żona) jesteśmy wariatami i mamy totalnego świra na punkcie kotów!
        Nowi forumowicze mogą sobie poczytać., jak głębokie zmiany zachodzą w mózgach posiadaczy kotów:
        forum.gazeta.pl/forum/w,10264,127701087,,najdziwniejsza_rzecz_jaka_zrobiliscie_dla_kota.html?v=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka