Dodaj do ulubionych

a propos niewolnictwa....

11.11.11, 17:55
Ile razy się wam zdarzyło, że nie możecie robic akurat to co chcecie lub potrzebujecie zrobić, bo w drogę wchodzi kocia zaraza i aby jej nie zdenerwować, odpuszczamy???Spanko na zamknietym laptopie - oczywiście cicho,praca nie ucieknie, żeby tylko nie zbudzić. Słodkie lenistwo na ulubionym (przez was!) fotelu zmusza do zajęcia znacznie mniej komfortowego miejsca.Kicia zasneła w szafie, więc należy drzwi pozostawić otwarte, by przypadkiem kot się nie zestresował.Ale ostatnio mój Frelek przegiął!! Ułozył sie w umywalce i nie dało się umyć zębów!! A innym razem postanowił umieścić sie w wannie i czekał co będzie.No i wiadomo co było! Pani zrezygnowała z kąpielismile
http://img546.imageshack.us/img546/2496/dsc07682q.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img522.imageshack.us/img522/4982/dsc07684j.jpg

http://img94.imageshack.us/img94/3915/dsc07680m.jpg

Obserwuj wątek
    • jolantas1955 Proszę skasowac ostatnią fotkę!!! 11.11.11, 18:00
      Wkleiła się przez przypadek!
      • macarthur Re: Proszę skasowac ostatnią fotkę!!! 11.11.11, 18:38
        póki co usuń źródłową fotografię wtedy tutaj się nie pokaże
        smile
        • pi.asia Re: Proszę skasowac ostatnią fotkę!!! 11.11.11, 18:53
          SKASOWAĆ????
          chyba żartujesz! Dwie przesympatyczne, roześmiane okularnice, czerwone wino, ciasteczka i koronkowa serweta na stole - z tego zdjęcia bije radość życia i jego najmilsze aspekty (jeszcze w tle kocia zabawka), a Ty prosisz o skasowanie?!

Nie wiem, która z Was to Jolanta, ale z samego wyglądu zarówno Was jak i otoczenia lubię Was obie smile
          Ja zresztą też okularnica, a za ciastka dałabym się pokroić, więc może dlatego smile Wyczuwam pokrewne dusze smile
          • salimis Re: Proszę skasowac ostatnią fotkę!!! 11.11.11, 19:28
            pi.asia napisała:
            > Nie wiem, która z Was to Jolanta, ale z samego wyglądu zarówno Was jak i otocze
            > nia lubię Was obie smile

Z mojej dedukcji wynika że autorką wątku jest pani w szarej bluzeczce.
            Zgadłam ? wink
    • jolantas1955 Pi.asia!! 11.11.11, 19:02
      Dzięki Ci za dobre słowa kobietosmile
      Nie umiem skasować źródłowego, bo przecież jak wklejałam na forum prywatnym, to się w ogólnych zdjęciach nie wyświetla!! Może to chyba tylko zarządzający takim forem uczynić! A zresztą, co mi tam!!!
      • wladziac Re: Pi.asia!! 11.11.11, 19:07
        Panie na zdjęciu nie wyglądają na niewolnice,fajne i optymistyczne zdjecie
        • verdana Re: Pi.asia!! 11.11.11, 19:29
          Bardzo fajne zdjęcie. Takie jakies optymistyczne.
          Skasowaniu mowimy NIE!
          • barba50 Re: Pi.asia!! 11.11.11, 19:44
            Jak skasuję pierwszy post to skasuje się cały wątek suspicious Decydujcie smile
            Też jestem za tym, żeby nie kasować, bardzo sympatyczne zdjęcie, jesteście fajne kobitki wink
            • 0ffka Re: Pi.asia!! 11.11.11, 20:14
              O Barbara jest! smile
              Nie wiem co zadecyduje Jola, ale ja bym chyba prosiła o skasowanie. Pełno w necie adoratorów psycholi.
      • 0ffka Re: Pi.asia!! 11.11.11, 20:10
        Napisz może na GG do Barbary smile aby Ci skasowała wątek z fotą ostatnią wink
        gg 7816964 (barba)
        Pewnie prędzej zareaguje!
        • anetapzn Re: Pi.asia!! 20.11.11, 09:25
          Nie kasowaćbig_grin kota+ jej pani+ koleżanka koty i panibig_grin przesympatyczne.
      • mysiulek08 Re: Pi.asia!! 11.11.11, 21:22
        Z tego co widze, to fota jest podwieszona na imagshacku, wiec musisz ja tam usunac , wtedy nie bedze pokazywac ma watku. Jesli chcesz by byla w Twoich zbiorach na image to podwies ja raz jeszcze, bedzie inny adres, nie bedzie jej tutaj widac.

Forum jest tak skonfigurowane, ze nie mozna usunac fragmentu postu (foty sa caloscia tekstu), a jedynie caly wpis lub caly watek. Tak jak pisala Barba.
    • morgen_stern Re: a propos niewolnictwa.... 11.11.11, 20:02
      Porządki w dokumentach... przerwane....

https://img412.imageshack.us/img412/4977/maeszuflada.jpg
      • morgen_stern Re: a propos niewolnictwa.... 11.11.11, 20:13
        Kąpiel... przełożona...
        Zdjęcie kiepskie, bo z komórki, ale je uwielbiam smile atak obcych smile

https://img841.imageshack.us/img841/3743/wannar.jpg
        • 0ffka Re: a propos niewolnictwa.... 11.11.11, 20:14
          UFO!
          smile
          • wiesia.and.company Re: a propos niewolnictwa.... 11.11.11, 20:34
            Bardzo mi się podobają zdjęcia, i uśmiechnięte niewolnice też smile
            A mnie jednak zdarza się poruszyć układ ciał na łóżku, bo gdzie ja bym potem bidulka poszła?
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ih/if/coof/ag0gyh8Y0IP9RdrSvX.jpg
            • 0ffka Re: a propos niewolnictwa.... 11.11.11, 20:51
              Ile kochania do spania! smile
              • macarthur Re: a propos niewolnictwa.... 11.11.11, 21:03
                Wiesia ja widzę że twoją miłość do kotów to one odwzajemniają
                smile
              • pi.asia Re: a propos niewolnictwa.... 11.11.11, 21:05
                Bajka po prostu smile
                Skolonizowana jesteś dokładnie wink
            • anetapzn Re: a propos niewolnictwa.... 20.11.11, 09:26
              wiesia.and.company napisała:

> Bardzo mi się podobają zdjęcia, i uśmiechnięte niewolnice też smile
              > A mnie jednak zdarza się poruszyć układ ciał na łóżku, bo gdzie ja bym potem bi
              > dulka poszła?
              Wiesia, jak to gdzie, gdzieś w kącik, na kocyk idż, a nie kotki ruszaćbig_grin
          • pi.asia Re: a propos niewolnictwa.... 11.11.11, 21:06
            NO WŁAŚNIE UFO!!!

macie jeszcze jakiekolwiek wątpliwości?
    • minerwamcg Re: a propos niewolnictwa.... 17.11.11, 22:51
      Ja to przerobiłam, jak Hermiauna była kociątkiem. Głośniej muzyki nie można, bo się kotek przestraszy, kanapy nie rozkładać, bo kotek śpi, oho, kotek się obudził, trzeba dać mleka, odkurzać nie, bo kotek się boi, a teraz kotek chce się bawić, a teraz kotka wyciągnąć z gumiaka, bo wpadł i płacze okropnie. Tyle miałam spokoju i tyle mogłam zrobić, ile kociątko spało - miałam niezły trening przed zostaniem mamą... Kocie dziecko potrafi być absorbujące - nie tak jak ludzkie, bo odpadają pampersy i ubieranie, Hermiauna umiała też sama jeść - ale całkiem konkretnie. Byłam uwiązana do kociego ogona smile
    • anetapzn Re: a propos niewolnictwa.... 20.11.11, 09:16
      jolantas1955 napisała:

> Ile razy się wam zdarzyło, że nie możecie robic akurat to co chcecie lub potrz
      > ebujecie zrobić, bo w drogę wchodzi kocia zaraza i aby jej nie zdenerwować, odp
      > uszczamy???
      Kilka razy na dzieńbig_grin big_grin big_grin
      • kr_ka_11 Re: a propos niewolnictwa.... 20.11.11, 09:59
        big_grin świetne jest to zdjęcie! takie optymistyczne smile

a czy kocio to Norweg? smile
        • pi.asia Re: a propos niewolnictwa.... 20.11.11, 10:52
          Z tego co kojarzę, kocio to maine coon i początkowo był dziewczynką, i miał na imię Frelka. Tu jest zdjęcie:

imageshack.us/photo/my-images/850/dsc09193.jpg/
          • kr_ka_11 Re: a propos niewolnictwa.... 20.11.11, 11:34
            ale heca big_grin

śliczności smile
      • salimis Re: a propos niewolnictwa.... 20.11.11, 13:45
        anetapzn napisała:

> jolantas1955 napisała:
        >
        > > Ile razy się wam zdarzyło, że nie możecie robic akurat to co chcecie lub
        > potrz
        > > ebujecie zrobić, bo w drogę wchodzi kocia zaraza i aby jej nie zdenerwowa
        > ć, odp
        > > uszczamy???
        > Kilka razy na dzieńbig_grin big_grin big_grin

Co tu dużo gadać,przykład z dnia dzisiejszego.
        Kilka dni temu zakupiłam w internecie kufer wiklinowy płaski.Dlaczego akurat taki a nie pirat ?
        Ano dlatego zeby koty mogły wygodnie na nim spać.Nie był to zakup tylko z myślą o ogonach ale przede wszystkim aby na czas palenia w piecu,węglarka nie stała na wierzchu.
        Oczywiscie pierwsza na kufrze znalazła się Melka czego mam dowód wink

http://img823.imageshack.us/img823/152/melkakufer.jpg

No i wracając do dnia dzisiejszego.
        TŻ mówi do mnie wyciągnij ten drugi koc bo nie mam się czym przykryć gdy chcę się zdrzemnąć
        No przecież możesz wziąć ten odpowiadam
        Nie bo na tym śpi akurat Melka

No i wszystko w temacie.Nic dodać niż ująć smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka