Dodaj do ulubionych

najlepsze forum

29.12.11, 18:01
Moja klientka powiedziała mi dziś, że w Święta w radiowej Dwójce usłyszała wiadomość, że kocie forum w internecie zajęło pierwsze w miejsce w rankingu forów internetowych, jako forum ludzi zrównoważonych, inteligentnych i przyjaznych, forum o niezwykłej atmosferze, gdzie nie ma chamstwa, złośliwości i wyzwisk, w ogóle forum naj naj naj.

Nie umiała mi niestety powiedzieć, o którym konkretnie kocim forum była mowa, ale coś w tym jest - wszędzie ludzie się żrą, agresja, wulgaryzmy, prymitywizm. A u kociarzy jest naprawdę uroczo!
Zwłaszcza w Kocim Zakątku. To takie mruczące forum wink
Obserwuj wątek
    • arim28 Re: najlepsze forum 29.12.11, 18:23
      To na pewno chodzi o "nasze forum" !!!
      wink
      Mru, mru miau.
      Mam dwa ulubione ukryte a to jest moje ulubione publiczne wink
      • wladziac Re: najlepsze forum 29.12.11, 19:03
        no niestety zauważalne jest ohydne zachowanie ludzi na innych forach dlatego zakątek jest odskocznią i odpoczynkiem po trudzie dnia codziennego,o pomocowej roli zakątka nie można też zapominać
        • sonrisa06 Re: najlepsze forum 29.12.11, 19:08
          Ja też zawsze powtarzam znajomym, że to jest najlepsze forum smile Jak tu trafiłam, to nie mogłam uwierzyć, że tak tu miło smile Mam nadzieję, że to się nie zmieni, bo dzięki temu forum odzyskuję wiarę w ludzi.
          • esimona Re: najlepsze forum 29.12.11, 19:40
            Nasze forum ma niepowtarzalny klimat, bo osoby piszące są sterowane przez magiczne stworzenia - KOTY
    • czarna.kotka.psotka Re: najlepsze forum 30.12.11, 09:11
      Swoją znajomość z "Kocim Zakątkiem" zaczęłam oczywiście od czytania. Pamiętam, jak bardzo mi się podobało, że nie ma tu wyzwisk, podjazdów, obrażania innych dyskutujących tylko dlatego, że na określoną sprawę (niekoniecznie np. kwestie polityczne) mają odmienny pogląd niż osoba aktualnie pisząca. W końcu odważyłam się zgłosić swoj akces i ku mojej radości zostałam przyjęta. Szalenie mi się podoba, że potrafimy dyskutować zarówno na tematy poważne (choroby futrzastych, pożegnania po odejściu za TM), budzące grozę (chociażby wątek o zatrzaśniętej kocicy), jak i zupełnie żartobliwe (ustalanie praw własności w wątku o kilku kotach w domu). Fajnie, że jesteśmy, szczęśliwego Nowego Roku 2012 życzę Wam i Futrzanym Domownikom. Mrrau!
      • hanka20074 Re: najlepsze forum 30.12.11, 11:12
        Ja też uwielbia to forum.
        • kr_ka_11 Re: najlepsze forum 30.12.11, 11:23
          i ja!! smile

Szczęścia w Nowym Roku życzę wszystkim forumowiczom i ich czworonogom smile
      • andy3458 Re: najlepsze forum 30.12.11, 15:45
        Do życzeń szczęśliwego i zakoconego Nowego Roku 2012 dołącza się nowy forumowicz ze swoją roczną kotką Kicią.
        • pi.asia Re: najlepsze forum 30.12.11, 21:26
          Witaj nowy forumowiczu. Załóż sobie nowy wątek powitalny i dawaj zdjęcia Kici!
          • noirdesir2 Re: najlepsze forum 30.12.11, 23:57
            i ja też witam nowego forumowicza, jako i mnie witano smile a zdjęcia można podejrzeć po kliknięciu na nick autora postu, tam jest aktywny profil wink pozdrawiamy: ja i moja Kicia smile
            • salimis Re: najlepsze forum 31.12.11, 09:20
              noirdesir2 napisała:

> i ja też witam nowego forumowicza, jako i mnie witano smile a zdjęcia można podejr
              > zeć po kliknięciu na nick autora postu

Autor niczego sobie a i koteńce niczego nie brakuje jak widać na załączonych obrazkach smile
        • 3-mamuska Re: najlepsze forum 31.12.11, 02:29
          Tak koci zakątek to wyjątkowe miejsce.
          Wszystkiego naj w Nowym Roku dla wszystkich związanych z kotami.
    • mysiulek08 Re: najlepsze forum 30.12.11, 22:41
      > Nie umiała mi niestety powiedzieć, o którym konkretnie kocim forum była mowa, a
      > le coś w tym jest - wszędzie ludzie się żrą, agresja, wulgaryzmy, prymitywizm.
      > A u kociarzy jest naprawdę uroczo!
      > Zwłaszcza w Kocim Zakątku. To takie mruczące forum wink

Co do Zakatka, swiete slowa, ale miau nie bywasz i chyba dobrze tongue_out
      • salimis Re: najlepsze forum 30.12.11, 23:05
        mysiulek08 napisała:
        > Co do Zakatka, swiete slowa, ale miau nie bywasz i chyba dobrze tongue_out

Na miau warto czasami wejść gdy ma się niskie ciśnienie wink
        Natomiast gdy człowiek chce się wyciszyć to polecam nasz mały koci zakątek smile
        • agnes-05 Re: najlepsze forum 30.12.11, 23:29
          Nie wiem, czy to jest najlepsze forum ( wrodzona skromność przeze mnie przemawia), ale na pewno jest to jedyne forum, na które wchodzę bez gęsiej skórki na plecach, jakąż to odpowiedź dostanę na swojego posta, czy bardzo mnie zbluzgają, czy tylko trochę?
          Ponadto można zamieścić zdjęcia bez obawy głupich komentarzy, pośmiać się i popłakać razem.
          No po prostu fajnie tu jest!! smilesmile
          • pi.asia Re: najlepsze forum 31.12.11, 14:41
            Bo to jest tak:

Jakie koty - tacy ludzie.
            Jacy ludzie - takie forum.

I tak, zgadzam się z Agnes, że na każde inne forum człowiek wchodzi z gęsią skórką a na Zakątek wchodzi się z radosnym oczekiwaniem.

No i chwała naszej Admince tudzież Moderatorkom, aczkolwiek zbyt wiele pracy z nami nie mają i oby tak pozostało wink
            • barba50 Re: najlepsze forum 31.12.11, 15:18
              I tak trzymajmy https://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif

https://wstaw.org/m/2011/12/31/zyczenia2012.jpg
              • wadera3 Re: najlepsze forum 31.12.11, 15:33
                Amenwink
                • ajaksiowa Re: najlepsze forum 31.12.11, 16:11
                  A dla mnie nie zawsze takie łaskawe to forum sad
                • wladziac Re: najlepsze forum 31.12.11, 16:24
                  nie amen tylko wszystkiego naj,naj,najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich Dużych i ich Rodzin oczywiście z kociusiami
                  • a.kudla5 Re: najlepsze forum 31.12.11, 16:34
                    Tylko podczytuje to forum , ale zgadzam sie z wypowiedziami powyzej.Wszystkiego najcudowniejszego w Nowym Roku.
    • agazuchwa Re: najlepsze forum 01.01.12, 09:24

fajnie tu jest, ale...nie wszędzie indziej agresja -nie przesadzajmywink jestem jeszcze na forum dzieciowym i tam też jest miło i kulturalnie.
      • salimis Re: najlepsze forum 01.01.12, 10:11
        Skoro tak chwalisz to proszę, rzeczowa dyskusja kwejk.pl/obrazek/139502/ wink
        • pi.asia Re: najlepsze forum 01.01.12, 19:42
          Dyskusja super - merytoryczne argumenty, szacunek dla rozmówcy, wypowiedzi spójne, złożone i rzeczowe wink
          • salimis Re: najlepsze forum 01.01.12, 22:51
            Zapomniałaś o gestach które w rozmowie są bardzo ważne wink
            • pi.asia Re: najlepsze forum 02.01.12, 05:51
              Ach tak, miałam napisać "wyważona, czytelna gestykulacja" ale mi umknęło wink
    • imasumak Re: najlepsze forum 02.01.12, 16:56
      A bo koty łagodzą obyczaje wink
    • margotka28 Re: najlepsze forum 02.01.12, 19:49
      milo jest przyznaje, zostalam przgarnieta, pocieszona i uswiadomiona, ale jest tez moim zdaniem nieco fanatycznie, czego akurat nie podzielam wink
      • wadera3 Re: najlepsze forum 02.01.12, 20:21
        A propos "fanatycznie", może chwilami i tak jest, a może to tylko wrażenie, powodowane tym, że sporo z nas ratuje koty z bardzo, bardzo paskudnych historii, często powodowanych głupotą, i podłością ludzką. Podłością nie dyktowaną niczym innym niż chęcią zrobienia czegoś złego bezbronnemu zwierzęciu, nieraz głupotą z powodu nieznajomości tematu.
        Stąd nieraz trochę fanatyki, nie będę tu przytaczać linków do opisów kocich i psich nieszczęść, bo nieraz są bardzo drastyczne, wystarczy wczytać się w forumsmile
      • agnes-05 Re: najlepsze forum 02.01.12, 20:35
        margotka28 napisała:

> milo jest przyznaje, zostalam przgarnieta, pocieszona i uswiadomiona, ale jest
        > tez moim zdaniem nieco fanatycznie, czego akurat nie podzielam wink

Fanatycznie to jest raczej na miau. Dlatego tam włączam si głównie w jakieś akcje zbiórki pieniędzy, a omijam pyskówki.
        Uważny czytelnik zauważy na naszym forum także sporą dawkę poczucia humoru na temat relacji człowiek-kot. smile smile
        Nie należy wszystkiego, co tu się pisze brać śmiertelnie poważnie.smile
        • pi.asia Re: najlepsze forum 02.01.12, 20:52
          a ja się przyznaję, że jestem fanatyczką wink a poza tym fajną tyczką wink (mam prawie metr osiemdziesiąt, mogę tak mówić)

Dla mnie koty to coś niezwykłego, magicznego, pozaziemskiego. Zresztą jestem w dobrym towarzystwie - sam Leonardo da Vinci stwierdził, że kot jest arcydziełem. A kto jak kto, ale on w kwestii arcydzieł ma pełne prawo uchodzić za autorytet.
          • andy3458 Re: najlepsze forum 02.01.12, 21:01
            Przyznaję że mi się też udzielił ten specyficzny klimat jaki panuje na tym forum. Chociaż z ciekawości ( bo po prostu lubię wiedzieć co się dzieje wszędzie) wchodzę codziennie na inne fora tzn. Miau; Koty,kocury,kociaki; Koty i psy-adopcje , to jednak na Zakątku jest na serio to coś , czego nawet nie potrafię nazwać , ale ciągnie mnie tutaj w każdej wolnej chwili .Nie znam w realu nikogo z forumowiczów, ale czuję się tutaj jak w rodzinie. Ło Matko Polko - co te futrzaki z nami robią. To są jednak istoty pozaziemskie chyba. smile
            • agnes-05 Re: najlepsze forum 02.01.12, 21:18
              Nie wiem, czy jestem kocią fanatyczką???
              Fanatyzm z niczym miłym mi się nie kojarzy, a koty są przecież przemiłe.smile smile
              Dla mnie kot jest od zawsze nieodłącznym elementem domu i rodziny, już u mojego pradziadka kot miał miejsce specjalne, ja tylko kontynuuję tradycje rodzinne.))

• pi.asia Re: najlepsze forum 02.01.12, 21:19
              O Andy, nie chyba, a na pewno. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, to przeczytaj ten wątek:

forum.gazeta.pl/forum/w,10264,130582504,,my_niewolnicy.html?v=2
              wink
              • wladziac Re: najlepsze forum 02.01.12, 21:35
                zgodnie z wikipedią i tym co sama odczuwam fanatyzm może mieć pozytywny wydźwięk i wtedy taki ktoś jest fanem a nie fanatykiem i tak dobrze by było podchodzić do naszych wypowiedzi i odczuć
              • andy3458 Re: najlepsze forum 02.01.12, 21:35
                Wszystko się zgadza. A w moim przypadku pkt. 6 sprawdza się w 100%. Z racji wykonywanego przeze mnie zawodu sypiam przeważnie w ciągu dnia - dokładnie tak jak koty; po powrocie z pracy nad ranem i po śniadaniu wypadałoby uciąć sobie drzemkę. Wtedy nikt i nic mnie tak nie jest w stanie uśpić jak moja Kicia - włączając swój motorek koło mojego ucha.smile
    • zwiatrem co do milego kociego ... 02.01.12, 23:21
      Ktos powiedzial, ze pies polepsza ludzkie mniemanie o sobie, kot je pogarsza.
      Ktos inny napisal mi, ze bede sie zastanawiac, jak w ogole moglam zyc bez kota.
      A co do milego kociego zakatka ...
      ktos jeszcze inny gdzies napisal, ze psiarze maja w sobie wscieklosc na koty i kociarzy, ponadto psiarz kotem sie nie zajmie, a kociarze i owszem psom tez jak widze pomoga.
      Poznalam niejednego psiarza z krwi i kosci, fakt bardziej wola psy ale bywa, ze i kotkom pomoga, nawet maja jednoczesnie i kota i psa, natomiast jak tak obserwuje to mam jeden wniosek - kociarze sa kotami ?
      Tylko prosze sie mi tutaj nie obrazic jakby co.
      • pi.asia Re: co do milego kociego ... 03.01.12, 05:38
        zwiatrem napisała
        >- kociarze sa kotami ?

och, niestety nie... gdzie nam do kociego wzroku, słuchu, inteligencji, asertywności, dostojności, wdzięku, zwinności, zgrabności itd. wink
        Ale mamy wzorzec doskonałości do którego dążymy wink

> Tylko prosze sie mi tutaj nie obrazic jakby co.

A niby żeż za co? Za zauważenie, że pomagamy też psom? i każdemu żywemu stworzeniu z robaczkami włącznie wink ? czy za supozycję, że jesteśmy kotami? Toż to komplement dla nas!
        smile
    • zwiatrem Re: najlepsze forum 04.01.12, 00:44
      pi.asia napisała:
      czy za supozycję, że jesteśmy kotami? Toż to komplement dla nas!

no wlasnie, bo moze nie kazdy poczuje bluesa

a swoja droga, ja wiem, ze wech nie ten, gracji zero i w ogole ludzkosci porownac sie nie da, ale jednak kociarze maja w soiei wiecej z kota niz pozostala czesc (niekociarze), jednak kot nie tylko lagodzi obyczaje, lecz to co kocie tez po czesci oddaje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka