pi.asia 11.03.12, 08:39 Od dawna rozgłaszam, że moja Duszka ma najdłuższe łapy w całej Unii Europejskiej. Ale wczoraj odniosłam wrażenie, że jeszcze jej się te łapy wydłużyły! No sami zobaczcie: Jak tak dalej pójdzie, to zmienię jej imię na Dłużka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy3458 Re: te długie łapy 11.03.12, 09:13 Dłuższe łapki to więcej do głaskania i miziania. Każdy centymetr więcej to jest dłuższe przytulanie. Głaski ode mnie dla Duszki. Odpowiedz Link
pi.asia Re: te długie łapy 11.03.12, 09:50 Dziękujemy Duszka wygłaskana i wymiziana, ucałowałam nawet poduszeczki łapek (uwielbiam je, takie cieplutkie i mięciutkie). Wzajemnie najserdeczniejsze głaski dla szylkretowej buraski! Odpowiedz Link
aniak68 Re: te długie łapy 12.03.12, 08:28 ma takie artystyczne baletowe łapuńcie wygląda jak primabalerina, cudna Odpowiedz Link
kr_ka_11 Re: te długie łapy 12.03.12, 08:54 Duszka jest po prostu laska modelka jak się patrzy Odpowiedz Link
hanka20074 Re: te długie łapy 12.03.12, 09:02 Twoja Duszka przypomina moja Melkę, z koloru upierzenia oczywiście bo łapki Melka ma chyba nieco krótsze Odpowiedz Link
marianne11 Re: te długie łapy 12.03.12, 09:15 Moja kotka ma ten sam atut Łapy aż do nieba Odpowiedz Link
olinka20 Re: te długie łapy 12.03.12, 09:42 Po prostu baletnica i juz! Pomiziaj moje znajome Odpowiedz Link
pi.asia Re: te długie łapy 12.03.12, 18:29 Dzięki, pomiziane, jedna na kolanach u mnie właśnie siedzi A Ty wygłaskaj swoje Puki, Piny i Chudziny oraz Obecne Wcielenie Mojego Supła. I to morelowe-co-nie-pamiętam-jak-ma-na-imię oczywiście też! Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: te długie łapy 13.03.12, 01:11 Noooo... takie łapy to dopiero potrafią przywalić Nikt nie chce się dostać w Leosi przednie łapki (krótsze ma od tylnych) gdy leży na boku w bojowym nastroju i warczy. Mijamy ją wielkim łukiem, bo potrafi się nieoczekiwanie rzucić na wrrrroga. A znów Grosi wyciągnięte łapki są takie słodkie - do zagłaskania, a ona wtedy zasypia. Ręce mi się same wyciągają do takich łaputek Odpowiedz Link