animus_anima 26.03.12, 19:13 allegro.pl/show_item.php?item=2212935036 kupiłam dla kociej czwórcy mej Ciekawe, czy polubią i jak się rozlokują właśnie przywiózł kurier i będziemy z mężusiem składać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: chwalę się :) 26.03.12, 19:31 Animus pękam z zazdrości normalnie! Jak tylko złożysz a ogony się ułożą to daj znać co i jak i w ogóle. i fotki poproszę koniecznie fotki! jeśli się sprawdzi i zachwalisz to też kupię swoim. Odpowiedz Link
pi.asia Re: chwalę się :) 26.03.12, 19:35 o materdeju, jaki świetny, daj znać czy pokochały a pewnie też się skuszę Odpowiedz Link
animus_anima Re: chwalę się :) 26.03.12, 19:48 Za chwilę będziemy działać Kociaki mają taki prosty, z jednym pięterkiem i dziuplą w dole, bardzo poniszczony, sznurek powyrywany, wysłużył się dla dwójki, bo dopiero niedawno stadtko mi się powiększyło pierwotnie szukałam na allegro tylko sznurka, żeby uzupełnić, ale jak zobaczyłam te wypasy, to nie mogłam musiałam kliknąć, nowy domek będzie w sypialni na miejscu starego, a stary pójdzie do innego pokoju, mojego, tam też są zawsze ze mną zwierzaki, postaram się zrobić foty, jak się zadomowią i znajdą miejscówki Odpowiedz Link
animus_anima Re: chwalę się :) 26.03.12, 20:10 po rozpakowaniu okazało się, że to inny model, ale też fajny, bo z 3 domkami Odpowiedz Link
animus_anima Re: chwalę się :) 26.03.12, 22:02 mam fotki od mężusia czy mogę Komuś podesłać? Sama nie potrafię wstawiać Odpowiedz Link
wladziac Re: chwalę się :) 26.03.12, 22:50 fantastyczny,kociaki chyba będą całą noc testować czy się nadaje,ale mają używanie Odpowiedz Link
animus_anima Re: chwalę się :) 26.03.12, 22:55 Dziękuję za pomoc! )) Podczas montażu okazało się, że jest to zupełnie inny model niż ten, który zamawiałam, droższy o wiele, ale będę chciała zwrócić kasę, bo świadomość pomyłki mnie zżera - tym bardziej, że koty mają taką frajdę Dobranoc Odpowiedz Link
sadosia75 Re: chwalę się :) 26.03.12, 23:39 Ale tu to normalnie kot w ścianie znika Drapak jest świetny! Kupić kupię na pewno. Tylko wymierzę wysokości. Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: chwalę się :) 27.03.12, 08:18 Super drapak ,kociaki na pewno będą się świetnie bawić. Odpowiedz Link
andy3458 Re: chwalę się :) 16.04.12, 16:15 Ja dla Kici coś takiego zamówiłem : www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_duzy/180_cm/83316. Dziś rano przywiózł DHL i zaraz biorę się za składanie. Ciekawe jak Kiciula zareaguje na to. Odpowiedz Link
andy3458 Re: chwalę się :) 16.04.12, 22:42 Nareszcie złożone i oczywiście Kicia już wypróbowała nowy mebelek. Jest stabilny, bo dość ciężki ok. 35 kg. Najchętniej Kicia korzysta z najwyższej półki. Odpowiedz Link
pamama Re: chwalę się :) 17.04.12, 15:01 Piękne drapaki, futra mi pękną z zazdrości... A tego sprzedawcę Lim-trade sama wypatrzyłam bo ma bardzo atrakcyjne ceny, tylko ciekawe jak z jakością, np. grubość sznurka, stabilność itd., no ale i tak czekamy na lepsze czasy, duuużo lepsze. Futerka jak widać już zajęły nowy sprzęcik, nie dały się długo prosić Życzymy miłego drapanko-wylegiwanka i piszcie jak wykonanie ok? Odpowiedz Link