lisek.chytrusek 04.05.12, 00:01 Wchodzę sobie na zakątek, a tu taki śliczny pyszczek Uwielbiam różowe noski! I to spojrzenie... Melu, jesteś zabójcza! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salimis Re: Melania 04.05.12, 08:46 lisek.chytrusek twoje słowa ale inaczej Na zakątek sobie wchodzę i co widzę o mój Boże śliczny pyszczek piękny nosek więcej,więcej takich fotek,proszę Odpowiedz Link
hanka20074 Re: Melania-jest i moje futerko 04.05.12, 09:04 No proszę jaki miły akcent z samego rana- moja Melka uciekinierka Melcię "ukradliśmy" jej właścicielce no bo się w niej zakochaliśmy, znaczy w MelceNo to była miłość od 1-szego ujrzenia. Zanim do nas trafiła "urzędowała" z kurami, krowami i kochała oglądać gołębieale zawsze wyglądała czyściutko i była mega grzeczna Od jej porwania minęło już 9 miesięcy ale w tym czasie wiele sie wydarzyło z jej udziałem. Teraz ma skończony roczek, jest po sterylce i wychodzi sobie na dwór kiedy chce. I na szczęście wraca. Albo złagodniała po zabiegu albo jej dwudniowa ucieczka czegoś ją nauczyła. Nie wyobrażamy sobie teraz życia bez Melki. Kochamy to futro ;-* A tu kilka najnowszych fotek: Odpowiedz Link
wladziac Re: Melania-jest i moje futerko 04.05.12, 13:52 Melusia śliczniusia,oczyska wielkie i ciekawskie Odpowiedz Link
olinka20 Re: Melania-jest i moje futerko 04.05.12, 15:47 Sliczna! Rozczula mnie na tym zdjęciu zwinieta w kłebuszek. Odpowiedz Link
jolantas1955 Re: Melania-jest i moje futerko 04.05.12, 17:16 Śliczna! Dystyngowana panna Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Melania 04.05.12, 14:12 A Ty nie podmieniłaś kota z moją Miśką??? Zupełnie jak moja starsza, też białasek ze znaczeniami. Cmoki w różowego nochala. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Melania 04.05.12, 17:50 miriam_73 napisała: > A Ty nie podmieniłaś kota z moją Miśką??? > Zupełnie jak moja starsza, też białasek ze znaczeniami. Nie z Twoją Miśką, tylko z moją Duszką Tak samo zwija się w kłębuszek i śle takie rozczulające, słodko-nieśmiało-zalotne spojrzenia. Widać, że to mega słodziaczek! Całuski! Odpowiedz Link
babcia47 Re: Melania 05.05.12, 14:06 nieeee, to moja Kota (Puma)..tylko jakby z lekka przefarbowana..ten sam pyszczek, spojrzenie..zwijanie się i "ciekawskość" Odpowiedz Link
aniak68 Re: Melania 07.05.12, 09:11 Koteczka wyjątkowej urody,pysio słodki i to zaczepne oczka przy budziku no cud miód i orzeszki Odpowiedz Link