niutaki 07.06.12, 12:09 Coz za twarzyczka jakie piekne oczka czy imie Frelek pochodzi z bajki o misiu w duzym niebieskim domu? Musze przyznac, ze kierujac sie tylko zdjeciem, bo nie znam Frelka osobiscie, to to imie bardzo pasuje, jest takie drzace, ruchliwe, niespokojne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka20074 Re: Frelek:) 07.06.12, 12:47 Ujmujące spojrzenie. No miodzio jak się patrzy. Głaski dla Frelka Odpowiedz Link
olinka20 Re: Frelek:) 07.06.12, 14:34 Faktycznie imie pasuje idealnie! Frelek wyglada na słodkiego zbirka, któremu wszystko sie wybacza, po spojrzeniu w te cudne oczka. Odpowiedz Link
jarka63 Re: Frelek:) 07.06.12, 15:06 Frelek, który był Frelką Z freli wyrósł szykowny synek! Odpowiedz Link
wladziac Re: Frelek:) 07.06.12, 19:29 bystre oczka i piękne futro Frelusia kochanego aż miło popatrzeć Odpowiedz Link
pi.asia Re: Frelek:) 07.06.12, 20:11 Pamiętam jak pojawiła się na Zakątku maleńka, śliczna, puchata Frelka. Potem była "cało, wielko Frela" (Frela to po śląsku dziewczyna, mam rację?) A potem okazało się, że to facet No i jest - piękny, futrzasty, słodki Frelek. Głaski dla Frelka! Odpowiedz Link
jolantas1955 Re: Frelek:) 07.06.12, 22:36 Ale niespodzianka Rzeczywiście miała byc Frelka i ku mojemu omalże przerażeniu, któregoś dnia wygłaskałam ptaszka teraz nie wyobrażam już sobie życia bez tego urwisa! Z upodobaniem kładzie mi się na brzuchu i leży cały wieczór. Frelka to młoda dziewczyna, a Frelek to kawaler jak się patrzy Odpowiedz Link
yenna_m Re: Frelek:) 08.06.12, 13:23 fajny kocio piękne, duże uszy (uwielbiam takie uszyska) swoją drogą widać, że na imię chłopak sobie musial trochę napracować zbójem mu z oczu patrzy Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Frelek:) 08.06.12, 13:38 Słodkości Te pędzelki w uszach i to spojrzenie, mmmm Głaski. Odpowiedz Link
salimis Re: Frelek:) 08.06.12, 19:11 No właśnie i tak mi się rymło Frelek co w uszku ma pędzelek Odpowiedz Link
elle-joan Re: Frelek:) 09.06.12, 16:51 Śliczne oczka w kolorze miodu, okrągłe i niewinne: "Jaki ja jestem grzeczny". Odpowiedz Link
yenna_m Re: Frelek:) 11.06.12, 00:33 wygląda jak norweg, ale gdzieś wyczytalam, że miaukun Odpowiedz Link
jolantas1955 Re: Frelek:) 11.06.12, 13:08 Tak, to maincoon Podobno wszystkie mc tak mają, ale on powala mnie swoim "pyskowaniem". Jak przyjdę z pracy, siedzi pod drzwiami i zawsze muszę pamietać, żeby go nie walnać, a on zaraz zaczyna gadać, pyskować, staje na dwóch łapkach, przednimi opierając się o moje nogi. Jak zauwazy muchę czy inne latajace stworzenie, to zaczyna dziwnie kłapać paszczą, zęby mu latają, jakby dreszcze go napadły i wydaje przedziwne, krótkie urywane skrzeknięcia No i jak go dopada szaleństwo, to tak gania po tych moich 250 m, że "ino kurz i wiater" - jak to u nas na Śląsku mawiają Odpowiedz Link