Dodaj do ulubionych

Cat's Best Eco Plus wydajność?

07.06.12, 19:57
takie 20 l to na ile przy jednym kocie wystarczy? chcąc połaczyć prostotę/atrakcyjną cenę/ komfort kota i mój czy wybrać właśnie jego?
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 07.06.12, 20:53
      U mnie 5l starcza na 1,5 - 2 miesiąc,na jednego kota.Tak więc można powiedzieć,że te 20l na jakieś 6 miesięcy,ale to tak orientacyjnie.
    • jarka63 Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 07.06.12, 21:34
      U mnie przy jednym kocie 20 l wystarcza na jakieś 4 miesiące, ale ja dużo sypię.
      • pi.asia Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 07.06.12, 21:56
        Przy dwóch kotach 10 litrów starcza na 6-8 tygodni.
        Tak więc przy jednym kocie 20 litrów to zapas na pół roku albo i dłużej.
      • agazuchwa Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 08.06.12, 09:16
        bardzo dziękuję za odpowiedzi...
    • thelma.333 Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 08.06.12, 09:43
      ten zwirek jest b.wydajny i nic nie cuchnie
      ale problemem jest, ze znajdujesz te wiory w calym mieszkaniu bo strasznie sie nosi
      jak go raz kupilam, to mialam go na calym mieszkaniu, codziennie zamiatanie, bo wytrzymac sie nie dalo; kupilam takie wycieraczki przed kuwete, tez nic nie pomoglo niestety; potem znajdowalam ten zwirek nawet w lozku, bo oczywiscie koty przylaza do lozka
      od tego czasu kupuje cats best nature gold, i na razie go zmieniac nie zamierzam; jest mniej wydajny, i gorzej sie zbryla, ale tez jest naturalny, nic nie cuchnie, no i nie nosi sie;
      wiec mimo wszystko jego wole;
      • pi.asia Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 08.06.12, 17:25
        Ja przed kuwetą położyłam ręcznik frotte i na nim zostaje większość wyniesionego żwirku. Jest też patent, żeby postawić kuwetę (zamykaną) wyjściem do ściany wink
        • salimis Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 08.06.12, 19:19
          Byłam także ciekawa waszej opinii na temat tego żwirku ponieważ koleżanka gorąco mnie do niego namawia.
          pi.asiu a twoim ogonkom nie przyszło do głowy aby załatwić się na tym ręczniku ?
          Ja mam kuwetę wsuniętą między szafką a ścianą ze spadem w kuchni.Łazienka za mała niestety.
          • 1.demi Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 08.06.12, 20:56
            Ja mam taka wycieraczkę : www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_pielegnacja_kota/wycieraczki_kuwete/147011
            Tez używam ten żwirek i ta wycieraczka się sprawdza. Nie jest tak , że zwirek wcale sie nie roznosi, ale jest go dużo mniej.
            40 litrów żwirku przy jednym kocie starcza mi na pół roku.
            • pi.asia Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 08.06.12, 21:35
              Moje ogonki to są kocie ideały, nigdy mi niczego nie obsikały, a już na pewno nie ręcznika przed kuwetą smile
              Czasem, sporadycznie, znajduję gdzieś kawałek urobku, jak Fraszka wyniesie na futrze.
              A Cats Best ma same zalety - bardzo wydajny, nie śmierdzi, można spuszczać w toalecie, nie przykleja się do kuwety. Nie wiem, jak mogłam kiedyś używać Benka!
      • agazuchwa Re: Cat's Best Eco Plus wydajność? 08.06.12, 21:25
        a jeśli zakładać że nie muszę koniecznie do kibelka wywalać...a nie chcę żeby się nosił to co wybrać? i czy MUSZĘ trafić z wyborem od razu - bo kot jak się do jednego przyzwyczai będzie trudno go odzwyczaić, czy można zmieniać z silikonu na benka a z drewnianego na inny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka