animus_anima 22.10.12, 23:15 allegro.pl/show_item.php?item=2725357656 dramat!!!!!!!!!!!! jak tak można!!!!!!!!!!!! cegiełki też kupiłam, co będzie z kociakiem po wyleczeniu, trafi na ulicę?????????? dramat!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka20074 Re: ryczę, link 23.10.12, 09:09 skur.....y nie ludzie.jakbym dorwała ... bidulka. niech szybko zdrowieje i wydrapie oczy temu gnojowi co mu to zrobił!!!w imię zasady "oko za oko" Odpowiedz Link
andy3458 Re: ryczę, link 23.10.12, 11:09 Sukinsyn trafi kiedyś na takiego co go tak samo urządzi. Żebym tylko miał na niego jakieś namiary, to bym nie darował. A na koteczkę wysyłam zaraz kasę. Odpowiedz Link
elle-joan Re: ryczę, link 23.10.12, 11:16 Biedna, kochana kicia, oby wracała do sprawności nie cierpiała. Odpowiedz Link
wladziac Re: ryczę, link 23.10.12, 11:44 myślę że osoby które go w tej chwili ratują nie wypuszczą niewidomego kociaka na ulicę ale zrobią wszystko żeby mu znaleźć domek za co mooooocno trzymam kciuki Odpowiedz Link
animus_anima Re: ryczę, link 23.10.12, 12:09 wczoraj nudziłam się w pracy i weszłam na koty na allegro i to co zobaczyłam wybiło mnie nerwowo, spać nie mogłam, teraz mam schizę, że Brzydulę ktoś mi skatuje, bo wolnozyjąca, i najgorsze myśli, jak ta koteczka musiała cierpieć, a ona nie widzi przez opuchliznę? w aukcji jest info na szczęście doczytałam, że zbierają też środki na dom, czy jakoś tak, dzwoniłam pod numer, ale nikt nie odbiera, pisałam maila, tez nie odpisali, może jeszcze odpiszą, mają dużo pracy Odpowiedz Link
animus_anima Re: ryczę, link 24.10.12, 12:38 rozmawiałam z miłą Panią - numer kontaktowy z aukcji, koteczek ma się coraz lepiej, dostaje leki na wchłonięcie krwiaka, jak trafił w jej ręce, to wymiotował i robił pod siebie z bólu, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie radzę sobie z bólem i tym cierpieniem, kotek będzie miał dom, nie zostanie wypuszczony na ulicę, lgnie na szczęście do ludzi będą nowe fotki kocurka Odpowiedz Link
animus_anima Re: ryczę, link 24.10.12, 12:44 słuchajcie, a może kota poszarpał i poturbował jakiś pies????????????????????? Odpowiedz Link