karple 20.11.12, 10:36 Otwieram stronkę Zakątka a tam takie słodkie ślepka na mnie patrzą Małe cudo- nic tylko wycałować prostow w tego kudłatego pysia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka20074 Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 10:46 karple napisała: " Małe cudo- nic tylko wycałować prosto w w tego kudłatego pysia" pozwolisz że się przyłącze? Odpowiedz Link
wadera3 Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 11:00 Oooo, moja Tosinka Tosia, mimo, że już czterolatka, nadal ma słodkiego całuśnego pysia. I jest to zdecydowanie moja córeńka. Traktuje mnie jak mamusię, w chwilach przypływu uczuć lata za mną, ćwierka(bo ona ćwierka nie miauczy) i koniecznie chce na ręce, a jak już jest na rękach, to ssie z zapamiętaniem moje ucho. Do innych kotów z marszu uprzedzona, nie integruje się i każde dokocenie, nawet tymczasowe, jest dla niej nie lada przeżyciem. Do tego wszystkiego ma delikatne różowo czarne podusie paluszków, które zawsze mnie rozczulają, kiedy Tosia śpi do góry kołami. Odpowiedz Link
gosiownik Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 11:07 Ale slodki rozowy ryjek. Pokazesz zdjecia doroslej Tosi? Zwlaszcza tych poduszeczek... Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Tosia w różnych odmianach 20.11.12, 19:56 Ależ kształty przybiera! A pysio i różnokolorowe podusie są do wypieszczenia i wycałowania! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 13:47 Ale pieknotka!!! I ten kolowy pyszczus, czekam na wiecej fotek. Odpowiedz Link
noirdesir2 Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 14:38 aż się buzia sama do komputera uśmiecha na jej widok Odpowiedz Link
pi.asia Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 18:04 Jeżuuuuu, Wadera, jakie Ty masz słodkie zwierząteczko w domu!!!! To pytająco-uważne spojrzenie po prostu zniewala. Śliczna jest. Mogłabym powtórzyć dwieście razy i może wtedy oddałabym całą śliczność tej kocinki. Odpowiedz Link
mitta Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 18:27 Na piątej fotce Tosia ma jakoś wyjątkowo dużo łapek . A tak w ogóle to bystra z niej koteczka. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 18:52 Na piątej fotce Teofil podłożył swoją łapkę, która się zgrabnie wkomponowała w Tośkę. W ogóle mam wyjątkowo elastyczne koty, wszystkie sypiają w przedziwnych pozycjach Odpowiedz Link
apetyt_na_zycie Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 18:41 Tosia jest piękna! A jaka giętka) Spojrzenie rozbrajające absolutnie. Cudna koteczka! Odpowiedz Link
andy3458 Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 19:31 Piękna koteczka. Można by głaskać, pieścić, przytulać cały czas. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Słodka Tosia... 20.11.12, 23:49 Jeju, jakie toto ładne! Prześlicznie się jej układa białe z szarym, wygląda jak modelka w zimowej kreacji. Odpowiedz Link
karple Re: Słodka Tosia... 21.11.12, 08:40 Cudne zdjęcia!!! Na przed ostatnim robi focha zupełnie jak mój Czarnuch!!! CUDO, CUDO, CUDO!!!! Powinna ieć na szyjce ogromną czerwoną kokardę Odpowiedz Link
sadosia75 Re: Słodka Tosia... 21.11.12, 21:09 Tośka ma przepiękny czarny nosek ! Taka wisienka na torciku Odpowiedz Link
kubona Re: Słodka Tosia... 22.11.12, 22:22 cudna kotka, taka filigranowa i delikatna. i spojrzenie niewinne "ja? ja bym nigdy nie zrzuciła tego zabytkowego wazonu po babci" Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Słodka Tosia... 23.11.12, 17:48 No naprawdę słodziusieńka! To imię bardzo jej pasuje, też jest takie mięciutkie, cieplutkie Odpowiedz Link