rapuntzel 09.12.12, 20:27 Kot-legenda, kot-ideał. Jego historia wyciska łzy z oczu, uwielbiam go Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Re: Wspaniały Zawada 09.12.12, 21:20 Taaak - Zawada jest kotem bez wad (wyjąwszy może jego nadmierne kształty). Kilka zdań jutro. Dzisiaj tylko fota Odpowiedz Link
niutaki Re: Wspaniały Zawada 09.12.12, 21:32 och ksztalty sa oble -> daza do kuli, ktora jak wiemy jest doskonaloscia sama w sobie dolacze sie: Zawada kot doskonaly, uwielbiam Barbo Twoje opowiesci o nim Odpowiedz Link
hanka20074 Re: Wspaniały Zawada 09.12.12, 21:45 tajemniczy Zawada Głaski od ciotki Hanki Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Wspaniały Zawada 09.12.12, 22:14 Jak zaczęłam rok temu szukać kota, to miał być czarny kocur docelowo na obraz i podobieństwo Zawady Nawet imię miałam dla niego od jednego znanego mi podstarzałego lowelasa Zawada jest kotem wzorcowym Odpowiedz Link
karple Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 08:54 Śliczności!!!! Widać, że mądre kocisko!!! Poproszę o wycałowanie w moim imieniu czarnego pysia- w sam środeczek Odpowiedz Link
wladziac Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 09:20 cudem uratowany wspaniały Zawada,piękny i dostojny,daj jeszcze trochę zdjęć niech się napatrzymy Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 14:15 Piękny jest! Czarny, czarniutki! Kształty toczone. Jedno oczko czarniejsze z powodu rozszerzonej źrenicy, drugie bardziej nasłonecznione (ale to chyba tak mu zostało po wypadku, czy też słońce tak padało, że ta druga źrenica zwężona?). Co do figury, to ma po prostu męską postawę, co tu się czepiać krągłości. Muszą być i tyle, w coś trzeba ręce zagłębiać przy głaskaniu Odpowiedz Link
andy3458 Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 16:19 Jak to mówią : kochanego futerka nigdy nie jest za dużo. Odpowiedz Link
arim28 Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 18:38 Zawada? bo zawadza? No dobrze, dobrze wiem dlaczego Zawada ale chetnie poczytam bo historia z happy endem. Mialam jako dziecko bardzo madra czarna kotke - tez tak patrzyla, ze bez slow i gestow wiadomo bylo, ze rozumie. Glaski dla oplywowego Zawady Odpowiedz Link
barba50 Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 20:04 Kotapsota ani mi się waż! To taka pierdółka jest, że pewnie udało by się bezproblemowo Ale pierdółka kochana. Tyle razy opisywałam jego historię, wklejałam powypadkowe zdjęcia, że tym razem nie wiem co nowego napisać. Ot trafił mi się kot nad koty. Nie przebojowy, a przyjazny i spolegliwy, który nawet dziecku pozwala ciągnąć się za uszy. To może tylko trochę zdjęć (miniaturek) z okresu po wypadku i rekonwalescencji Fotki można obejrzeć w pełnym wymiarze - należy na fotkę kliknąć To jest właściwie cała historia. Dużo przeżył, składanie żuchwy, zaszycie oka tuż po wypadku, usuwanie zębów, potem kastracja z zapaścią i intubowaniem, łamanie żuchwy, bo złożona była źle. Jego życie naprawdę wisiało na włosku, podchodziłam sprawdzić czy oddycha, potem jeszcze grzybica... No, ale ostatnie foteczki już są optymistyczne. Od tego czasu można rzec wyszliśmy na prostą i tak jest do dziś Odpowiedz Link
agnes-05 Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 21:06 Zawada, dzielny i piękny. A nazywa sie do tego jak moja przyjaciółka. Odpowiedz Link
marysia191 Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 21:06 Oj, pamiętam tę jego historię... Kibicowałam mu z całych sił! Miał i ma chłopak wielkie szczęście Odpowiedz Link
thelma.333 Re: Wspaniały Zawada 11.12.12, 11:17 biedne kocisko, nacierpialo sie; ciesze sie bardzo, ze najciezsze za nim; przyjemnie popatrzec na ta metamorfoze; oby nic sie juz do niego nie przyczepilo; pozdr Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Wspaniały Zawada 10.12.12, 22:26 Przepiękny. Jak mało do którego kota pasuje do niego dumne miano - Kocur. Przez duże K. Czarne koty są wspaniałe i tajemnicze. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Wspaniały Zawada 11.12.12, 04:31 Piękne czarne futro, piękna postawa no i ten charakter.... Całuski dla Zawady. Odpowiedz Link
mitta Re: Wspaniały Zawada 11.12.12, 08:17 Cudny jest. Czy też macie takie wrażenie, że coraz mniej czarnych kotów chodzi po tym świecie? Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Wspaniały Zawada 11.12.12, 08:20 Dlatego trzeba je otaczać szczególną czcią Moja czarnulka uważa, że jej się to należy Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Wspaniały Zawada 11.12.12, 12:05 Nie pamiętam historii Zawady. Widzi na oba oczka? Wydaje mi się, że z jednym okiem ma problemy. Fajny kociak Odpowiedz Link
barba50 Re: Wspaniały Zawada 11.12.12, 13:19 Wątek Zawady Miał wypadek, ale i szczęście - Czarny Zawada Odpowiedz Link
apetyt_na_zycie Re: Wspaniały Zawada 11.12.12, 20:20 Też pamiętam historie Zawady, bo trudno zapomnieć, jak się kiedyś usłyszało.. Zawada jest piękny, takie 100% kota w kocie Odpowiedz Link