lisek.chytrusek 03.03.13, 10:22 Moja panterka ma sobowtórkę! Przepiękna Różyczka, czarne koty to klasa sama w sobie, dystyngowana elegancja i aura tajemnicy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielistka00 Re: Rózia 03.03.13, 11:20 >dystyngowana elegancja i aura tajemnicy < Dokładnie, aura tajemnicy, jakby zaraz miała rzucić zaklęcie. Rózia to uosobienie bogini koty czczonej w Egipcie. Pamiętacie Ramenedesa z serialu "7 życzeń"? Odpowiedz Link
niutaki Re: Rózia 03.03.13, 12:30 absulutnie piekna i zapewne wie o tym dobrze, nosek - cudo, mozna ucalowac? Odpowiedz Link
andy3458 Re: Rózia 03.03.13, 13:13 Przepiękne lśniące futerko i wzrok spuszczony skromnie. Po prostu piękna Rózia. Odpowiedz Link
fajnykotek Re: Rózia 04.03.13, 09:12 O rany, mój Kleofasek w innej postaci . I to spojrzenie anielskiej niewinności . Odpowiedz Link
jolantas1955 Re: Rózia 03.03.13, 16:06 Śliczna jest! Ale czy jakiś kot jest brzydki???? Odpowiedz Link
mary_ann Re: Rózia 03.03.13, 16:57 Śliczny kot. I wygląda ma dziewczynkę. A futro jakie eleganckie Odpowiedz Link
salimis Re: Rózia 03.03.13, 17:36 Rózia, kotka nieduża a na dodatek bez plam i łatek Oczy ma jak pięć złotych czarne futerko, że aż się chce ją zjeść Nie mogłam się powstrzymać przed przeróbką tekstu pewnej piosenki Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Rózia 03.03.13, 21:24 Och, co za niespodzianka! Zniknęłam na kilka dni a po powrocie powitała mnie naburmuszona minka mojego Różynka! Właśnie leży mi na kolanach i mruczy, zadowolona, że tyle miłych słów o niej napisano. Minka ze zdjęcia to różyczkowy znak rozpoznawczy i tajna broń. Używa jej kiedy zajmuję się czymś innym niż ona; jak możecie sobie wyobrazić, ciężko obronić się przed taką słodyczą Różyczka pojawiła się u mnie niespodziewanie. Bardzo długo marzyłam o kocie, ale ciężko było mi samodzielnie się zdecydować. Aż pewnego dnia moja szefowa zażartowała, że przyniesie mi malucha od sąsiadów. Żart jednak okazał się najpoważniejszą prawdą i tak oto pojawiła się u mnie czarna, zapłakana kruszynka. Nie wiedziałam o kotach nic i na początku popełniłam kilka błędów, na przykład, kiedy pierwszego dnia schowała się, przestraszona, nie postawiłam jej kuwety zaraz obok kryjówki tylko w łazience i załatwiła się nie tam, gdzie trzeba. Ale już następnego dnia odkryła zalety kolan i głaskania, i zawsze jej mało. Różyczka to księżniczka i pieszczoszek. Kładzie się tam, gdzie miękko i ciepło i zawsze musi być w centrum uwagi. Jest trochę płochliwa, ale lubi nowości i bardzo lubi asystować w skręcaniu mebli. Najnowszy regał uważa za swój i rywalizuje o miejsce z książkami. Kilka fotek: Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Rózia 03.03.13, 22:13 Jaaał. Koci wamp. Czarna Róża. Demon seksu po sterylce Przecudnej urody kocica. Odpowiedz Link
mitta Re: Rózia 04.03.13, 08:23 Elegancja, klasyka, wyrafinowanie i tajemniczość damy w czarnym futrze. Odpowiedz Link
karple Re: Rózia 04.03.13, 08:27 Śliczna czarnulka!!! Ma taki tajemniczy wyraz pyszczka.... Odpowiedz Link