Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

29.03.13, 11:02
Nie wiem, jakie obyczaje dotyczące nowych panują na tym forum, ale i tak postanowiłam się przywitać. Nie wiem, czy do końca tu pasuję, bo osobistego futra u mnie brak, niestety, natomiast regularnie bywam przechowalnią dla futer bezdomnych, którym szukam domu.
Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Dzień dobry 29.03.13, 11:16
      triismegistos napisała:

>Nie wiem, czy do końca tu pasuję, bo osobistego futra u
      >mnie brak, niestety,

Witaj, wszystko do nadrobienia.
      Zostawisz sobie w końcu jakiegoś tymczasa, albo dwawink
      • triismegistos Re: Dzień dobry 29.03.13, 12:06
        Jak mi się sytuacja życiowa ustabilzuje na pewno. Od trzech lat prowadzę żywot nomada i śpię na walizkach, więc na własne futro perspektyw brak sad
        • circa.about Re: Dzień dobry 29.03.13, 14:10
          Ale futra, wbrew obiegowym opiniom, bardzo dobrze znoszą przeprowadzki smile.
          Witaj smile
          • triismegistos Re: Dzień dobry 29.03.13, 17:14
            Już nawet nie o przeprowadzki chodzi, tylko o dosłowne życie na walizkach. Zdarza mi się pomieszkiwać kątem u ludzi, albo w hotelach, albo wynajmować pokoje gdzie popadnie.
            Ale za pół roku będę dużo stabilniejsza i na pewno jakieś futro się przyplącze smile One niegłupie są, zawsze wiedzą do kogo przyjść i popatrzeć tymi wielkimi smutnymi oczami.
    • niutaki Re: Dzień dobry 29.03.13, 11:31
      dzien dobry ach dzien dobrysmile
      • hanka20074 Re: Dzień dobry 29.03.13, 15:09
        kociarz to kociarz
        witamysmile
    • loola_kr Re: Dzień dobry 29.03.13, 15:28
      witaj smile
      masz teraz jakies futro na "przechowalni"?
      • triismegistos Re: Dzień dobry 29.03.13, 17:11
        Na przechowalni nie, tylko dokarmiam dzikuskę. Śliczna jest, zadbana, radzi sobie doskonale, ale chociaż do ludzi się garnie do domu się nie nadaje. Inne karmicielki opowiadały, ze już ktoś ją próbował przygarnąć, ale uciekła.
        Na szczęście ma wolną przestrzeń bez samochodów a mieszkańcy ją lubią. Planuję ją odłowić i wysterylizować, tylko muszę się z ojcem dogadać do do terminu.
    • elzbieta.24 Re: Dzień dobry 29.03.13, 17:32
      Witaj , trafisz na swojego kota jak każdy z nas .
    • lysy-jack Re: Dzień dobry 29.03.13, 17:54
      Witaj na Zakątku!

Kiedyś trafisz na kota, który zechce Cię przygarnąć smile
      • wiesia.and.company Re: Dzień dobry 29.03.13, 18:45
        Fajnie, że jesteś na Zakątku, jak pisała hanka20074: kociarz to kociarz. Wiadomo, że kot własny Ci pisany smile
        • pi.asia Re: Dzień dobry 29.03.13, 19:12
          Nie wiem, jakie obyczaje dotyczące nowych panują na tym forum, ale i tak postanowiłam się przywitać.

No i właśnie takie obyczaje tu panują smile
          Czyli pasujesz od początku, bo domyśliłaś się jakie to obyczaje.
          Witamy serdecznie!
    • andy3458 Re: Dzień dobry 29.03.13, 19:11
      Witaj na Zakątku. Nikt nie zna dnia ani godziny, kiedy jakiś kot stanie mu na drodze i nie pozwoli pójść dalej. Wtedy nie pozostanie nic innego, jak tylko wziąść to futerko na ręce, przytulić i zabrać ze sobą do domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka