rapuntzel 15.06.13, 08:49 Bajeczka o ślicznym, srebrnym kotku. Piękna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotapsota Re: Bajeczka 15.06.13, 10:45 Ukradnę zaraz tę ślicznotkę i Felicja i Misio będą mieli koleżankę a Felicja też srebrna, ale grubiutka Pozdrawiam Odpowiedz Link
pi.asia Re: Bajeczka 15.06.13, 18:56 Żywe srebro. Przepiękne pręgi na łapach. I ta słodka mina! Odpowiedz Link
wladziac Re: Bajeczka 15.06.13, 20:44 kochana koteczka,też mam wrażenie jakby o czymś marzyła,głaski dla Bajusi Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Bajeczka 15.06.13, 21:04 Tygrys królewski miniaturka. Co za majestat, i jakie paski... No i kolory, kolory. Dama. Niżej królowej nie podchodź. Odpowiedz Link
livia1111 Re: Bajeczka 15.06.13, 21:46 Moja bajeczka kochana Baja jest bardzo grzecznym ułożonym kotem. Jest z nami od 2,5 roku, wzieliśmy ją wraz z jej braciszkiem Bongusiem ( który był w poprzedniej sesji ) kiedy miały ok 2 miesięcy. Są kotami niewychodzącymi, może i dobrze bo to taka straszka, wszystkiego się boi. Różni się od brata tym, że w odróżnieniu od jego zielonych oczu, ona ma bursztynowe, wodę do picia preferuje prosto z kranu i jest kotem gruchającym (mało miałczącym). Ogólnie przekochana. Oto mała bajka Odpowiedz Link
pi.asia Re: Bajeczka 15.06.13, 21:50 Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej mi się podoba. Ma taką "ludzką" buzię! I cudownie rozmarzone ślepka. Widać, że to sama słodycz. Odpowiedz Link
niutaki Re: Bajeczka 16.06.13, 13:19 marzycielka, kochany nosek? mozna calusa skrasc? moje ciezko pocalowac, a zaraz potem opieprza czlowieka, albo oklepia Odpowiedz Link
livia1111 Re: Bajeczka 16.06.13, 16:09 Baja najbardziej lubi, żeby jej brzusio miziać sama go wywala, ale tylko i wyłącznie wtedy kiedy ona chce. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Bajeczka 17.06.13, 19:10 Niektóre kociaki mają taki cudownie poważny wyraz pyszczka. Minę kogoś, kto dużo wie o życiu, wiele przemyślał i przekonał się, że trzeba je brać na serio. Odpowiedz Link