Dodaj do ulubionych

Akcja - przeprowadzka

18.07.13, 08:11
Na razie przeprowadzam tylko mojego dzikuska,bezdomniaka.Spod moich drzwi wejściowych na tyły małego ogrodu,gdzie wczoraj mąż postawił dla niego piękną styropianową willę.
Póki co domek stoi między tujami,w dość intymnym miejscu ogródka,dziś rano jak kocurek przyszedł na śniadanie,to zaprowadziłam go tam wraz z miską i suchym.Owszem pochrupał suche,ale zaraz potem odmaszerował i walnął się z powrotem na moją wycieraczkę uncertain
Nie jest zainteresowany nowym lokalem.Mam nadzieję,że zakuma,że teraz micha będzie gdzie indziej i do tego czegoś można wejśc i się przespać.Dodam,że do domku włożyłam mu jego kocyk na którym do tej pory leżał.No jak obstawiacie zajarzy w końcu?A może jakoś mu pomóc można?Wszelkie rady i spostrzeżenia mile widziane smile
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Akcja - przeprowadzka 18.07.13, 08:57
      Obawiam sie, ze zajazy jak bedzie padac,albo zaczną sie mrozy. Bo jak jest taka ładna pogoda to kto sie bedzie kisił w budce? wink
    • ajaksiowa Re: Akcja - przeprowadzka 18.07.13, 12:13
      A może wstawiaj mu miseczki z żarełkiem do tej budki ale tak żeby cały musiał do niej wejść.smile
      • salimis Re: Akcja - przeprowadzka 18.07.13, 14:21
        k1234561 nie wymagaj od kota czegoś czemu sama byś się opierała z przyzwyczajenia.
        Gdybyś przemeblowywała sypialnię i łóżko postawiła w zupełnie innym miejscu to zapewniam Cię że z przyzwyczajenia lazłabyś tam gdzie stało do tej pory wink
        Ty byś miała na początku problem a co dopiero kot który z natury jest niezależny i to on sam najlepiej wie gdzie mu dobrze. Daj mu więcej czasu.
        • salimis Re: Akcja - przeprowadzka 18.07.13, 15:09
          Przyszło mi jeszcze coś do głowy, może to głupi pomysł ale gdyby tą wycieraczkę umieścić przy domku, skoro lubi się na niej wylegiwać wink
          Wiem , głupie ale może warto spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka