lysy-jack 30.07.13, 21:51 Fotki zrobione na niedzielnym spotkaniu. Nasza przesympatyczna gospodyni - przewodniczka stada Tak nas powitały kociaki klik >> Amurka Cały czas nie wierzy w to co się stało Jednak nie tacy straszni. Wracamy do zajęć. Loozik totalny Co się tak gapisz? Nie widziałeś relaksującego się kota? Na koniec sprawdzimy, czy nic nam z domu nie wynosi... Duszka Początki były trudne. Na wszelki wypadek tylko nieco się wychylam. A ty coś za jeden? Trzeba zająć strategiczną pozycję Tu mnie trochę nie widać... a tu trochę widać jeszcze popatrzę z drugiej strony. Nie jest tak strasznie. Wracam do zajęć. No niech tam. Rob sobie te zdjęcia. Co tam się dzieje? Samomizianie Trzeba trochę pobyć między ludźmi c.d.n. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniak68 Re: Futra pi.asi 30.07.13, 22:09 Asieńko dzięki tak fajnemu Gościowi Twoje futerka mają fantastyczną ,profesjonalną sesję zdjęciową ,modelki wypadły rewelacyjnie o Pańci nie wspomnę Odpowiedz Link
pi.asia Re: Futra pi.asi 30.07.13, 22:14 Zdjęcie Duszki pt. "a tu trochę widać" mnie oszołomiło! Niesamowite ujęcie poważnych oczu za paprociowym liściem! Ale mam ładne te futra Odpowiedz Link
hanka20074 Re: Futra pi.asi 30.07.13, 22:19 no a gdzie fotki gości, co? zazdroszczę sesji futerkom fotograf profesjonalista, szacun ,ukłon fotki rewelacyjne Odpowiedz Link
lysy-jack c.d. 30.07.13, 22:19 Fraszka Buty Pani mają wzięcie Zamyślona Moje serce podbił wszędobylski, łakomy Grzdylek - Nabadylek Zainteresował się Wiesi biżuterią. Czy to da się zjeść? Łakomczuch! Maleństwo, tak jak szybkie, tak się szybko męczy Sądząc po łapkach, będzie to mocne kocisko. Zmiana warty przy butach Pani. Nie wypada się kłaść przy gościach... już nie mogę... No co? Przecież nie śpię... Noooo, nie daję rady... Nie ma co rżnąć głupa. Idę na posłanie. Dobranoc Państwu! Towarzyszył nam wiecznie uśmiechnięty piesek Kłopotek Odpowiedz Link
tami46 Re: c.d. 30.07.13, 22:34 Zazdroszczę spotkania.Zdjęcia przepiękne ,bo i modele urocze. Komentarze świetne. Odpowiedz Link
pi.asia Re: c.d. 30.07.13, 22:41 Piękne zdjęcia!!! Futra jak żywe Grzdyl zasypiał na leżąco, ale z dzielnie podniesioną głową Dodam, że obuwie, przy którym leżały Grzdylek i Fraszka to obuwie Olinki. Na zdjęciach nie widać, ale każdy kot leżał na klapku należącym do Karple. Odpowiedz Link
yvi1 Re: c.d. 30.07.13, 22:55 Jakie przemile towarzystwo. Jacku to teraz juz masz " przechlapane ", zadnych celebrytow ani aut,tylko i wylacznie zwierzeta prosze fotografowac. Az chce sie je glaskac,bo wrecz wychodza z tych zdjec,a Duszka za kwiatkiem jest genialna. Wiecej,wiecej prosze Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Futra pi.asi 30.07.13, 23:00 To teraz proszę się kopsnąć bardziej na wschód. Moje kotki też chcą mieć takie piękne zdjęcia Odpowiedz Link
olinka20 Re: Futra pi.asi 31.07.13, 08:24 Jacku zdjecia sa przecudowne!!!! Koty i ich charaktery uchwycone jak zywe. A ja nawet nie wiedziałam, ze tam takie polegiwanie na moich i KArple butach było Odpowiedz Link
klaryma Re: Futra pi.asi 31.07.13, 09:19 co za uczta duchowa, wreszcie pooglądać tak dokładnie koty, które się dobrze zna z opowieści! Zdjecia śliczne, mnie się najbardzie j podoba Amurka na takim zbliżeniu pyszczka z rózowym noseczkiem. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Futra pi.asi 31.07.13, 18:34 Ależ naprawdę piękne zdjęcia! Widać na nich, jakie bujne życie towarzyskie (i wewnętrzne) prowadzą zwierzęta Różne pozy, różne stany napięcia - bo goście wprowadzili tyle zamieszania i momenty wyciszenia, go trzeba sobie pooglądać i przemyśleć Buty karple miały wzięcie, koty przeżywały wręcz narkotyczne upojenie (klej pewnie czy cóóóóś) Gorąco było, ale jak pięknie! Było i zielono, i staw w cieniu, i ukwiecona działka Pi.asi z oczkiem-sadzawką... Rany! Pi.asia zna nazwy wszystkich swoich kwiatów, ziół, roślinek! Koty pozujące, Kłopotek z uśmiechem, dziewczyny w kabriolecie... Działo się! I to było ekstra! EKSTRA! Bardzo dziękuję organizatorom, i w ogóle że się spotkaliśmy, ja złapałam tyle pozytywnej energii, że ho ho ho.... Cudownie było! A, i mam przepis na pyyyszne ciasteczka Pi.asi! Rewelacja, a proste! Odpowiedz Link
andy3458 Re: Futra pi.asi 31.07.13, 18:18 Wszystkie futra wspaniałe, a i gospodyni też owszem. Fotorelacja na 6 z plusem. Odpowiedz Link
kkjp Re: Futra pi.asi 31.07.13, 19:35 Jack zdjęcia pierwsza klasa! Szkoda marnować talent, może pomyślisz o jakiejś wystawie? Spotkania Wam zazdroszczę Koty cudowne, miękkie zachęcają do miziania ale fotka Kłopotka - mistrzostwo świata! Uśmiech psa bezcenny... www.afn.pl Odpowiedz Link
wladziac Re: Futra pi.asi 31.07.13, 20:02 wszystkie futra śliczne i jakie towarzyskie o przewodniczce stada nie zapominając,Amurka sprawdzająca torbę mnie powaliła Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Futra pi.asi 31.07.13, 21:35 Jaka śliczna Pi.asia i pi.asiowe futerka! Zdjęcie trochę-widocznej Duszki jest absolutnie przepiękne. Zazdroszczę Wam tej wyprawy i spotkania. Odpowiedz Link
lysy-jack Duże fotki 31.07.13, 23:19 gazeta.pl pozwala na umieszczanie zdjęć o szerokości 640 px, więc tutaj zamieściłem większe: KLIK >> Prośba do Asi. Uważaj kobieto przy prasowaniu! (lewe oczko - fot. duszka 6-1) Odpowiedz Link
saga55-5 Samomizianie 01.08.13, 09:54 To chyba nie było samomizianie, tylko kocinka chciała nas wygonić już z domu i subtelnie pokazywała czas na zegarze. A my nie kumaci w ogóle byliśmy. Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Już wiem, pi.asiu... 01.08.13, 21:34 Już wiem, pi.asiu, dlaczego Duszka to Twoja ulubienica. To naprawdę taka wrażliwa, zagubiona Duszka...nieśmiała, delikatna, trochę smutna...tylko zacałować... Odpowiedz Link
pi.asia Re: Już wiem, pi.asiu... 02.08.13, 17:35 Już wiem, pi.asiu, dlaczego Duszka to Twoja ulubienica. To naprawdę taka wrażliwa, zagubiona Duszka...nieśmiała, delikatna, trochę smutna...tylko zacałować... Trafiłaś w dziesiątkę, sama bym tego lepiej nie ujęła Odpowiedz Link
jarka63 Re: Futra pi.asi 01.08.13, 22:18 Koty przecudne, ale roześmiany Kłopotek mnie rozłożył Odpowiedz Link