Dodaj do ulubionych

Witam się :)

10.08.13, 22:23
Jestem tu nowa więc od razu się przedstawię. Mam na imię Asia i od tygodnia mam kota smile Kolegę znalazłam pod domem, w ogródku. Obejrzał go weterynarz, pobył trochę w lecznicy na obserwacji, bo był lekko poturbowany (gojąca się ranka na szyi i uchu, brak zęba- musiał mieć z kimś spięcie), dostał antybiotyk na katar i wrócił do mnie. Ma ok 4 msc. Właściciel się nie odnalazł, więc zostaje u mnie. Mam nadzieję, że dam radę, bo codziennie kociak mnie czymś zaskakuje smile Nigdy kota nie miałam, nic o nich nie wiem- zupełna prowizorka wink Będę pewnie miała mnóstwo pytań i wątpliwości, liczę na waszą pomoc smile Na razie jest śmieszny- uwielbia się głaskać i o 5 rano włazi mi na głowę smile A oto Noukie
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/qe/li/4f3p/WITsTzG380DRC2qeeB.jpg
Obserwuj wątek
    • saga55-5 Re: Witam się :) 10.08.13, 22:29
      Hej
      Fajny mały słodki diabełek wink
      • tami46 Re: Witam się :) 10.08.13, 22:41
        Przecudny.
    • jarka63 Re: Witam się :) 10.08.13, 22:42
      Witaj, Noukie jest cudny smile
    • lisek.chytrusek Re: Witam się :) 10.08.13, 22:42
      Witaj! Ale fajny kolega. I coś orientalnego ma w sobie, jakby kuzyn syjama?
      • niutaki Re: Witam się :) 10.08.13, 22:51
        ooo jaki przystojniak sobie Ciebie znalazl Joannosmile samych miziastych chwilkiss
    • noirdesir2 Re: Witam się :) 10.08.13, 23:32
      witamy smile
    • loola_kr Re: Witam się :) 10.08.13, 23:34
      Przepiękny, niech Ci się dobrze chowa smile
      • jan.kran Re: Witam się :) 11.08.13, 00:16
        Ale fajny kot Cie znalazl i imie ma ladnesmile
        Bedzie kotem domowym ?
        Jest wykastrowany ?
        Bardzo Ci zazdroszcze bo ja na razie jestem kociara tylko teoretycznie... zycze Ci zeby sie dobrze chowal a Jemu zeby Cie wlasciwie wychowalsmile))
    • zaba_300 Re: Witam się :) 11.08.13, 06:19
      Witaj, Noukie jest śliczny. I, jak piszesz, miziasty. Czego chcieć więcej? (chyba drugiego takiego smile)
      • yvi1 Re: Witam się :) 11.08.13, 07:36
        Witam serdecznie!
        Ale masz slicznego kotka!
        Ja mialam przez 12 lat,nasza Gine.Teraz maz sie caly czas zastanawia,a ja czekam cierpliwie i mam nadzieje,ze jakis kot tez nas wybierze smile.
    • wladziac Re: Witam się :) 11.08.13, 07:50
      witaj Asiu szczęściaro,prześliczny koteczek Ci się trafił pewnie ofiara wakacyjnych wyjazdów,niech się Wam razem szczęśliwie żyje,koty są zachwycające i zadziwiające
      • pi.asia Re: Witam się :) 11.08.13, 08:57
        Witaj na Zakątku kiss
        Tu dostaniesz mnóstwo dobrych porad i wyjaśnień, pytaj w razie jakichkolwiek wątpliwości.
        Kota masz przepięknego, toż to jakiś prawie-o-mało-co-rasowiec wink
        • joanna784 Re: Witam się :) 14.08.13, 16:47
          bardzo "o-mało-co" smile lekarz powiada, że to syjam, ale wydaje mi się, że to jakaś podróbka smile oryginalnego by chyba pilnowali, a na pewno szukali smile na razie jeszcze nie kastrowany, czekam, bo na razie jest za młody. podobno poznam po śmierdzących siuśkach- ciekawe czy poznam wink
          • olinka20 Re: Witam się :) 14.08.13, 19:01
            Sliczny!
            Witaj na zakątku.
            Ja nie czekałam na siuski, az spr w ksiazeczce. KAstrowaalm Puka w połowie pazdziernika, a najprawdopodobniej urodził sie w czerwcu ( albo maju).
            To chyba zalezy od weta, moj nie robił objekcji, kot zabieg zniosł męznie ( ja troszkę mniej wink ).
    • miriam_73 Re: Witam się :) 14.08.13, 19:32
      O, kolejny przedstawiciel frakcji syjamsko-tajskiej smile Głaski dla Ślicznotka (ma błękitne oczka? gada? wskakuje na wysoko położone miejsca? chodzi za Toba jak piesek?).
      • joanna784 Re: Witam się :) 14.08.13, 21:52
        wskakuje wszędzie, łazi za mną szczególnie jak idę do kuchni wink oczka ma tak błękitne aż prawie białe wink czy gada to nie wiem- miauczy jakoś tak nie kotowo- jakby ktoś mu krzywdę robił big_grin czasem bardziej kotowo- jak kotki w bajkach smile czasem tylko mruczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka