3-mamuska 12.08.13, 03:47 Zakochalam sie w tej rasie... Odkad tu na forum ktos wystawił zdjecie, kociaka ze schroniska nie wiedząc ze to ta rasa. Mam 3 koty, wiem ze jest sporo kotów które czekają na dom, ale... I co tu robic... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Marzy mi sie maine coon... 12.08.13, 05:33 Rasowce tez laduja na smietnikach i ulicy... wprawdzie najczesciej chyba persy, ale moze i mc sie trafi. Z reka na sercu nigdy bym nie wydala kasy na kupno rasowego kota, choc przyznam mialam faze na rasowego psa. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Marzy mi sie maine coon... 12.08.13, 07:13 My mielismy.I nie wydalismy na nia ani grosza.Gina mieszkala u sasiadki,ale jej sie tam nie podobalo i zamieszkala u nas. To byla mieszanka Maine Coon i norweskiego. Byla cudownym kotem,nigdy niczego nie zniszczyla,nikogo nie podrapala,tylko akurat miziasta nie byla. Moze dlatego ciezko mi sie poprostu na innego zdecydowac,bo ona nas zepsula.Podswiadomie szukam kota do niej podobnego.Wiem,ze to glupie,ale nadal za nia tesknie. Odpowiedz Link
guderianka Re: Marzy mi sie maine coon... 12.08.13, 08:22 Teściu-a raczej jego partnerka mieli. I masę problemów. Raz że chorował i długo szukali diagnozy , dwa-był bardzo niezależny, pełen fochów, uciekinier, obrażalski. Aż uciekł na dobre. Odpowiedz Link
guderianka fot 12.08.13, 08:24 ..tutaj fotka, z labradorem, którego akceptował łaskawie zaanektowawszy uprzednio jego kojec a nawet miskę Odpowiedz Link
annb Re: Marzy mi sie maine coon... 12.08.13, 08:47 MCO też trafiają do schronisk Możesz szukać ogłoszeń-hodowcy oddają kotki pohodowlane do adopcji (nie komentuję tego, stwierdzam fakt) Odpowiedz Link
usia44 Re: Marzy mi sie maine coon... 12.08.13, 09:59 Znalazłam w naszym schronisku www.facebook.com/psitulmnie?fref=ts ////// Rudy szuka domku! Kochani pilnie domku szuka piękny kocur maine coon, którego właściciel musi wyjechać i nie ma możliwości zabrania go ze sobą. Rudy ma 5 lat, nie znaczy terenu, jest towarzyskim kotem, mieszkał z psem Osoby zainteresowane adopcją prosimy o kontakt: 518-382-100 (Piekary Śląskie) ///// Jest tam też foto . Jeśli to jeszcze aktualne ogłoszenie. Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Marzy mi sie maine coon... 12.08.13, 16:05 Gdybym tylko mieszkała w Polsce Mamy i zawsze mieliśmy zwykle dachowce, teraz mamy 3 a dom i tak pusty. Mamy tez labradora, a słyszałam ze ona zachowują sie jak kocia wersja labradora. Ale pewnie kiedyś spełnie marzenie ----------------------- Myśl o tym co mówisz... Nie mów tego co myślisz... Odpowiedz Link