elzbieta.24 Re: Tygrys komputerowy 25.08.13, 16:14 Tygrysku jesteś prześliczny,moc głasków. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Tygrys komputerowy 25.08.13, 18:11 Tigerek już za TM, ale ma cieplutkie miejsce w moim sercu. Nie mogłam sobie odmówić przyjemności zobaczenia go głównej stronie. Był takim najbardziej MOIM kotem, może dlatego, że miałam go od kocięcia. Pierwszą noc spędził na mojej twarzy. Patrzyłam jak rośnie i cieszyłam się z każdych paru deko. Nagłaskać to się go nie nagłaskałam, bo on z tych niedotykalskich był. Ale był tak mądry. Raz nawet podstępem wywabił mnie z krzesła po czym uprzejmie się na nim ułożył - wykorzystał sygnały używane przed wyjściem na balkon tudzież celem napełnienia miski. Więc skubaniec musiał to sobie zaplanować i z premedytacją zrealizować. Złapanie myszy zajmowało mu ok. 2 minut - śmiałam się, że stoją tam w dwuszeregu i czekają aż on sobie którąś wybierze do zabawy. Nigdy świadomie żadnej nie skrzywdził, a jeśli tylko przyniósł do domu ja ją zawsze wynosiłam z powrotem na trawnik. Wszystkie okoliczne dzieci go znały, bo pozwalał podejść a nawet czasem się dotknąć. Dorośli też go kojarzą - jedna pani przyznała, że jak jej wskoczył na ręce to przeszło jej przez myśl, żeby go zabrać do domu. Ale nie miałam się co obawiać, że ktoś go sobie przywłaszczy. Już pierwszej nocy niechybnie zostałby zmuszony do wypuszczenia kota - no chyba, żeby lubił nieprzespane noce. Mogłabym tak o nim opowiadać do skończenia świata. Teraz tylko z radością patrzę, jak Benek bawi się jego odnalezioną przypadkiem myszką. Takie to słodkie jest dla mnie. Trochę tak jakby tu nadal był ze mną Odpowiedz Link
elle-joan Re: Tygrys komputerowy 25.08.13, 22:33 Śliczny, kochany Tigerek. Szkoda, że nie możesz go już od nas uściskać Fajnie, że miał kochający domek i już na zawsze miejsce w Twoim sercu. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tygrys komputerowy 26.08.13, 09:22 Tygrysek na pewno był wspaniałym kotem, teraz biega razem z naszymi gdzies za TM i łapie myszki. Odpowiedz Link
mitta Re: Tygrys komputerowy 26.08.13, 12:32 Czasem dobrze powspominać. Śliczny i mądry był. Odpowiedz Link
livia1111 Re: Tygrys komputerowy 27.08.13, 10:48 Ja k widzę taką fotkę kotka na laptopie, to od razu obie myślę, że to taki współczesny "stary babciny piec" i kot się na nim wygrzewa. Przykro, że Tygryska już nie ma, ale teraz grzeje się w słońcu za TM. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Tygrys komputerowy 27.08.13, 11:07 Mordka mi się sama śmieje, jak tu wchodzę i widzę mojego Tigerka Odpowiedz Link
jan.kran Re: Tygrys komputerowy 27.08.13, 11:10 Mial piekne oczy Dobry mial domek i dobre pozostawil wspomnienia Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Tygrys komputerowy 31.08.13, 15:26 Właściwe miejsce dla kota Piękny Tygrysek Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Tygrys komputerowy 31.08.13, 18:43 Mądrze się ułożył - pod brzuszkiem najbardziej "miękka" część laptopa, dopasowująca się do kociego kształtu, a sobą zasłania ekran - czyli jest w centrum zainteresowania użytkownika laptopa. Śliczny. Odpowiedz Link