Dodaj do ulubionych

Różowy nosek

10.11.13, 00:00
https://wstaw.org/m/2013/11/09/emigrantkaakitek.jpg
Piękna kocina, noseczek do zacałowania.
Obserwuj wątek
    • kotapsota Re: Różowy nosek 10.11.13, 00:15
      Kitek jest wspaniały. To spojrzenie i ta czarna łatka....Nie mogę się napatrzeć...Piękne zdjęciesmile
    • emigrantkaaa Re: Różowy nosek 10.11.13, 04:28
      Ojej, moja koteńka! Aktualnie nazywana jest Lizuskiem, ponieważ całymi godzinami wylizuje futerko i ciągle się przymila.
      Ma 3 lata, a trafiła do mnie nieco ponad 3 miesiące temu. W tym czasie jej stosunek do mnie ewoluował. Zaczynała od prychania, pacania łapką i szczerzenia ząbków, a obecnie codziennie dostarcza dowodów miłości, przywiązania i bezgranicznego zaufania do mnie, co napawa mnie ogromną dumą. Zawsze jest blisko mnie, w tym samym pomieszczeniu, chodzi ze mną nawet do toalety.
      Kitek to uosobienie słodyczy, wdzięku, delikatności, niewinności i bezbronności. Jest niezwykle grzeczna i zupełnie bezproblemowa. No i taka śliczna i puszysta!
      Gdybym miała wskazać ulubioną rzecz mojej kotki, to byłby to... mój szlafrok. Ten, w którym, jako straszny zmarzlak, chodzę na co dzień po domu. Koteńka uwielbia się w niego wtulać, gdy leży u mnie na brzuchu. Na szlafroku, na wysokości prawej piersi, jest plama - efekt obśliniania mnie przez kotkę. Ta plama to moja najpiękniejsza ozdoba smile
      • pi.asia Re: Różowy nosek 10.11.13, 09:20
        To wszystko co piszesz o Kitku, widać w jej pozie i spojrzeniu - zaufanie, łagodność i oddanie.
        • hanka20074 Re: Różowy nosek 10.11.13, 11:36
          cudne futerko
          głaski i całuskikiss
          • salimis Re: Różowy nosek 10.11.13, 12:25
            Oczy pełne ufności i spokoju. Widać ze czuje się u Ciebie bezpieczna smile
      • czarna.kotka.psotka Re: Różowy nosek 12.11.13, 12:07
        Powiem krótko: tak się nie robi. Nie możesz tylko opisywać urody i puchatości Koteńki (nie wspominając o jej cudownym charakterze), powinnaś czuć się zobligowana, żeby zaprezentować nam więcej jej zdjęć, żebyśmy mogli ocenić (i docenić) jej puszystość. Jedno małe zdjęcie w sygnaturce nie wystarczy. Plisss!
        • emigrantkaaa Re: Różowy nosek 12.11.13, 20:58
          Kotko, zajrzyj tutaj.
          • czarna.kotka.psotka Re: Różowy nosek 13.11.13, 09:09
            Dziękuję, mrrrrau! Jest rzeczywiście cudownie puchata, oryginalnie umaszczona i ma przeurocze, kolorowe i puszyste, łapunie. Niech Ci się zdrowo chowa i daje mnóstwo radości smile.
      • zwiatrem Emigrantko 19.11.13, 08:41
        Adoptowana w ta niedzielę kicia, zachowuje się tak samo. Po kilku godzinach totalnego zadziwienia, obrała sobie mnie za cel i trzyma się mojej orbity.
        Śliczny ten Wasz różowy nosek.
    • loola_kr Re: Różowy nosek 10.11.13, 12:44
      Różowy nosek sjest boski!
      • mitta Re: Różowy nosek 10.11.13, 13:39
        Toż to prawdziwa panna młoda odziana w organtyny, muśliny i szyfony, z puszystą etolą na ramionach - nic dziwnego, że do zakochania jeden krok.
        • emigrantkaaa Re: Różowy nosek 10.11.13, 15:06
          Ja już ten krok dawno zrobiłam smile Ba, cały kilometr. Ja już przepadłam! Jak mi z tym dobrze... smile

--
          https://imageshack.com/scaled/thumb100x75/11/q4ac.jpg
          • rapuntzel Re: Różowy nosek 10.11.13, 16:27
            Cudowny pieszczoszek! kiss
            • klaryma Re: Różowy nosek 10.11.13, 16:46
              sliczny puchateksmile
              • olinka20 Re: Różowy nosek 10.11.13, 22:09
                Slicznosci!!!!
                Naprawde kochany plamek smile
    • stacie_o Re: Różowy nosek 10.11.13, 22:17
      Uwielbiam takie kotki, które wyglądają excuze moi jak upiory z opery. smile

Kitek jest cudowna.
    • zmija_w_niebieskim Re: Różowy nosek 10.11.13, 22:52
      Piekne zdjęcie, piękna Kitulka - puszysta jak bita śmietanka...Księżniczka na ziarnku grochu!
      • yvi1 Re: Różowy nosek 11.11.13, 12:42
        Ale slicznosci!
        Nosek i cala reszta jest niesamowita!
        I podobnie sie " wkradla" do twojego domu ,jak kuedys nasza Ginasmile.
        Zycze dluuuuugich ,wspolnych miziastych lat!
    • ewa_anna2 Re: Różowy nosek 11.11.13, 22:25
      Piękny Kitek
      Zastanawiałam się, gdzie jest jego wątek wink
    • usia44 Re: Różowy nosek 11.11.13, 23:33
      Śliczności .Nic tylko głaskać i miziać smile
      • malin7 Re: Różowy nosek 12.11.13, 17:14
        Mnie urzekło Jej spojrzenie smile
    • biedroneczka47 Re: Różowy nosek 12.11.13, 22:11
      I to jest specjalny odcień różu zwany w mojej małej rodzinie "róż noseckowy", gdyż nasza Pusia też ma nosecek w tym najpiękniejszym na świecie kolorze wink Kotki z takimi noseckami to wcielenie niewinności, zwiewne, lekkie i efemeryczne. Miłość swoją okazują nienachalnie ale nie sposób w nią wątpić wink
      • emigrantkaaa Re: Różowy nosek 15.11.13, 15:53
        >Kotki z takimi noseckami to wcielenie niewinności, zwiewne, lekkie i efemeryczne.

Efemeryczne? Tylko nie to! Ja chcę, żeby moja kotka była długowieczna! A najlepiej wieczna smile
        Rozumiem, że to przejęzyczenie i miałaś na myśli eteryczne.
    • minerwamcg Re: Różowy nosek 13.11.13, 22:45
      Gdyby ktoś chciał zaprojektować pluszaka w kształcie kota, ma gotowy wzór smile Ta zawadiacka plama na jednym oku rozkłada na łopatki i człowiek choćby nie chciał, zaczyna kiciać, miziać i mizdrzyć się do tego cuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka