Dodaj do ulubionych

Kot miauczy

04.12.13, 21:55
Od trzech dni. Nie wygląda na chorego, je, bawi się, przytula - ale gdy nie jest niczym zajęty miauczy. Jak mu nie przejdzie, to w piątek pójdę do weterynarza.
Czy przyczyną może być remont klatki schodowej, zapach farby, stały ruch za drzwiami (ale miauczy też wieczorem..)?
Czy u kocurów przyczyną może być wiek dojrzewania - kotek ma 7,5 miesiąca?
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Kot miauczy 04.12.13, 22:21
      Hmmmm, moj miauczy sam z siebie. Bo chce wejsc na pietro, bo cos tam itd.
      Moze kot chce na was cos wymusic??
      • verdana Re: Kot miauczy 04.12.13, 22:31
        A, to na pewno - bo jak go brać na ręce, to nie miauczy. Ale trochę się jednak niepokoję, kot przedtem jednak tak się nie darł.
        Obmacałam mu brzuszek, wygląda, zę nic go nie boli.
        • aankaa Re: Kot miauczy 04.12.13, 22:35
          może to kocia hermafrodyta wink i pora na zabieg pozbawienia "tego" ?
          • olinka20 Re: Kot miauczy 04.12.13, 22:40
            Albo koci rozpieszczuch.
            Moje takie są. Nie na rekach miauuuu jakby ktos ze skóry obdzierał, na kolankach kocie aniołki.
    • wladziac Re: Kot miauczy 04.12.13, 22:39
      może być że już hormony w nim buzują i sam nie wie co się dzieje,wiek kocurka jest taki że zbliża się kastracja,jak tylko mocz zmieni zapach na taki mocno intensywny to już czas go ciachnąć zanim zacznie znaczyć teren bo ten smród już jest nie do zniesienia
      • karple Re: Kot miauczy 06.12.13, 18:52
        Stawiam na rozpieszczucha!!! Kot szybko uczy się tego co mu przydatne. Skoro raz zobaczył, że miałczenie wzmaga wasza uwagę to to wykorzystuje. Moja Nelka opanowała tę sztukędo perfekcji. Potrafi miałczeć przeraźliwie tak długo az osiągnie swój cel! Zawsze spękam bo nie mogę słuchać wycia wink
        • verdana Re: Kot miauczy 07.12.13, 14:26
          Kot został skarcony za wycie o 3 nad ranem i jakoś mu przeszłosmile Widocznie jest to kot szybkorozpuszczalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka