agazuchwa 16.12.13, 14:32 odebrałam Trelka po kastracji...na razie śpi...zimny taki jakiś taka bidota....ale podobno wszystko ok... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agazuchwa Re: bez jaj..... 16.12.13, 15:09 niewykonalne...niby śpi ale spróbuj go położyć zaraz zataczając się będzie szukał źródła naturalnego ciepła jakim jestem ja...i tak siedzę....myśląc o nieugotowany obiedzie itp Odpowiedz Link
flasterka Re: bez jaj..... 16.12.13, 15:18 kto by się tam obiadem przejmował.... cała rodzina zrozumie, że sytuacja jest ekstremalna głaski dla Trelka Odpowiedz Link
niutaki Re: bez jaj..... 16.12.13, 16:43 Tak tak rozgrzewaj kocieja wszystkie koty po zabiegach rozgrzewalismy naturalnie, albo motalismy kocykami w koszykach i blisko kominka/grzejnika. Prosze pomiziac kocieja, jak sie lepiej poczuje Odpowiedz Link
agazuchwa Re: bez jaj..... 16.12.13, 20:58 je zaczyna łazić, ale zatacza się jeszcze...oczęta takie jakieś małe. Powolutku wraca dożycia Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: bez jaj..... 17.12.13, 08:23 Jakiś sezon na kastracje się zrobił W listopadzie spadały liście a w grudniu... bombki? Odpowiedz Link