30.12.13, 23:10
Bo napisalam na Poczekajce, ale nie wiem czy tam wszyscy sa? Wiec tutaj tez chcialabym zyczyc Wam Wszystkim tego co trzeba, brakuje, albo tylko sie marzy. Duzo sily do walki i checi do zycia. Chcialabym tez podziekowac kazdemu osobno i wszystkim razem, nie ma sensu wymieniac, bo kazdy powtarzam KAZDY Z WAS jest waznym dla mnie czlowiekiem, jestescie dobrymi ludzmi i ja tej dobroci mam na kazdym kroku szanse zaznac od Was. Dziekuje. Dziekuje za zaufanie Barbo, Waderokiss bo przylazlam tu taka nie wiadomo skad i dostalam srodki, ktorych sama nie dalabym rady zgromadzic, albo byloby za pozno. Szczesliwego Nowego Rokukiss
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: zyczenia 30.12.13, 23:22
      futrzatym/kolczatym/łysym/wielonogom (kiedy zobaczymy kraby ?) - no, zwierzom jakich mamy i ich służbie - NAJlepszego w nowym roku ! oby kasy na wszelkie zachcianki/potrzeby wystarczyło big_grin
      • wladziac Re: zyczenia 30.12.13, 23:31
        oby świat był lepszy dla wszystkich dużych i małych
        • esimona Re: zyczenia 31.12.13, 00:00
          Wszystkiego dobrego dla siebie nawzajem i wszystkiego najlepszego dla naszych małych przyjaciół
    • czarna.kotka.psotka Re: zyczenia 31.12.13, 13:35
      I żeby nasze futrzaki przetrwały tę nocną kanonadę - bo to dla nich naprawdę ciężki czas.
      A dla Wszystkich Forumowiczów - wszystkiego najnaj, oby ten nadchodzący już za niecałe 12 godzin Nowy Rok 2014 r. był lepszy, niż mijający. Abyśmy mogli opisywać historie zwierzaków wyłącznie zakończone happy endem, bo niestety jeszcze dużo zła jest wokół nas. Dlatego dziękuję Wam, że jesteście.
      • pi.asia Re: zyczenia 31.12.13, 14:48
        ... w natłoku poświątecznych zdarzeń,
        w półmroku niespełnionych marzeń.
        w poświacie planów porzuconych
        pośród nadziei zawiedzionych,
        gdzieś tam, głęboko, tli się skrycie
        iskierka wiary w lepsze życie....

Wszystkim Zakątkowiczom życzę, żeby powiał ciepły wiatr, który rozdmucha tę iskierkę w duże, jasne ognisko, przy którym każdy będzie mógł się ogrzać. I żeby ten wiatr wywiał cały popiół po złych zdarzeniach odchodzącego roku.
        Buziaki dla dwunogów, głaski dla wielonożnych.
        Pi
        • klaryma Re: zyczenia 31.12.13, 15:41
          Piasia juz tak pieknie wszystko powiedziala, ze ja moge tylko najbanalniej dodac...jeszcze zdrowia duzo, na caly rok!
        • andy3458 Re: zyczenia 31.12.13, 16:23
          Szczęśliwego Nowego Roku 2014 wszystkim Zakątkowiczom, żeby nasze zwierzaki zdrowo się chowały, nie sprawiały problemów, a nam wszystkim spełnienia wszystkich pragnień i marzeń. Żeby przybywało nowych kociarzy na naszym forum oraz wiele nowych futrzaków w naszych domach. Wesołej zabawy sylwestrowej. smile
    • elzbieta.24 Re: zyczenia 31.12.13, 17:23
      Naszym cudownym futrom - pełnej michy, ciepłego kaloryfera, czystej kuwety i świętego spokoju a wszystkim Zakątkowiczom pragnę życzyć, abyście nadal pozostali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co was wyróżnia w tłumie.
      • wiesia.and.company Re: zyczenia 31.12.13, 20:09
        Ależ piękne życzenia! Żadnej sztampy, odfajkowania - och jak mi dobrze! No się wzruszyłam bo to i : żeby powiał ciepły wiatr, który rozdmucha tę iskierkę w duże, jasne ognisko, przy którym każdy będzie mógł się ogrzać. I żeby ten wiatr wywiał cały popiół po złych zdarzeniach odchodzącego roku. I też : ciepłego kaloryfera, czystej kuwety
        O rany! Plaster na moją rankę/ranę! Właśnie chyba zakończyłam znajomość, w której chciałam widzieć szansę na przyjaźń. Ale z wyjątkową egoistką, tryskającą samozadowoleniem, to się mi nie udało. I właśnie to jest piękne życzenie: abyście nadal pozostali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co was wyróżnia w tłumie.
        Jesteśmy Zakątkiem ludzi ze zwierzętami, otwarci jesteśmy na innych, na ich potrzeby.
        No to życzę zdrowia wszystkim nam wyjątkowym, i powodzenia w zamiarach, i więcej uśmiechów niż zwątpienia. smile
    • loola_kr Re: zyczenia 31.12.13, 20:23
      Wszystkiego najlpeszego!!!
    • wadera3 Re: zyczenia 31.12.13, 22:27
      Takie bliżej północy bardziej zauważalnewink
      Kochani, wszystkim nam życzę tego, co komu potrzeba, niech los w końcu nas zauważy, że czekamy cierpliwie.
      Niech, jeśli nie dobry, ba bardzo dobry, to nowy rok będzie dla nas lepszy, a to już sporo.
    • lysy-jack Re: zyczenia 31.12.13, 23:53
      Życzę wszystkim i sobie, abym był taki jak mnie widzi mnie mnie mój kot!

ps.
      Jestem dla niej Bogiem!
    • zmija_w_niebieskim Re: zyczenia 01.01.14, 00:01
      Oby źli ludzie przejrzeli na oczy i zrozumieli, co robią...

A prywatnie - proszę, życzcie mi, zeby mój kot wyzdrowiał...
      • salimis Re: zyczenia 01.01.14, 00:03
        Wszystkiego najlepszego w 2014 roku
      • lysy-jack Re: zyczenia 01.01.14, 00:09
        zmija_w_niebieskim napisała:

> A prywatnie - proszę, życzcie mi, zeby mój kot wyzdrowiał...

Tego Ci życzę. I jemu też!
      • niutaki zmija_w_niebieskim 01.01.14, 00:59
        zycze z calego sercakiss duzo zdrowia kociekiss
      • zielistka00 Re: zyczenia 01.01.14, 01:00
        Wszystkiego dobrego w 2014 roku, oby jak najwięcej dobrych ludzi napotykały zwierzaki i my dwunodzy także.
        zmija_w_niebieskim - mocno życzę Ci spełnienia Twojego życzenia!!! Niech futro zdrowieje!

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hh/wh/5x5y/LtZVEeg2WARCcEMSiB.jpg
      • andy3458 Re: zyczenia 01.01.14, 09:11
        Spełnienia życzeń i oczywiście dużo zdrowia dla kotka.
        • zmija_w_niebieskim lysy-jack, niutaki, zielistka, andy 01.01.14, 12:08
          Dziękujemy Wam pięknie za życzenia - ja i mój Sammy smile Chyba nawet już jest trochę lepiej smile
      • mysiulek08 Re: zyczenia 01.01.14, 14:34
        Podpisuje sie szczegolnie pod zyczeniami Zmii.

Otwartych oczu i serc dla ludzi i zdrowia dla kota.

I niech nam wszystkie futra zdrowe beda.
        • mitta Re: zyczenia 01.01.14, 20:00
          Życzę ludziom i zwierzakom.
          ptakom, psiakom i kociakom
          aby nie zaznali chłodu
          i od innych, i ze dworu
          By nie grzały ich futerka
          Tylko cudze ciepłe serca.
          • mag_da53 Re: zyczenia 01.01.14, 20:47
            Żeby Nowy Rok 2014 był lepszy od tego, który minął. Chociaż troszeczkę. Tego życzę Wam wszystkim i wszystkim kotom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka